Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סקירה מעולה!

באמת עשית לי חשק לאחת כזו!

שיהיה המון בהצלחה בחו"ל, אל תשכח אותנו!

ואני כבר מחכה לסקירה על הרכב הבא !

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

נהנתי לקרא.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך,

נסיעה טובה.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לעבור מ-NC משודרגת ל-gt86 זה לדרוך במקום.

הימור שלי- ימשיך ל-M3 E92 או בוקסטר/קיימן S דור קודם משומשות ידניות בנות 4-5.

ובמקרה "הגרוע" יתפשר על 370Z.

לא ידעתי שהמעבר לאירופה תמידי. אם כך, מן הסתם שהאפשרויות פתוחות בפניו. בכל מקרה, שהאירופאים לא יופתעו שהוא בא לסוכנות עם אבטיח, כדי לצלם לנו תמונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מזדהה לחלוטין, זו הסיבה שאני עם המיאטה שלי כבר שבע שנים...

נהגתי על כלים מהירים הרבה יותר (GT-R, 911GT3, לוטוס סופר 7 "משודרגת", ועוד), והמיאטה תמיד מספקת משהו שונה.

מאחל לך בהצלחה בכל אשר תלך, מה שתקנה ובמה שתעבוד - העיקר שתהיה מאושר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין ספק...היא הופכת ל"מיתולוגית" שלך.

ישר כוח!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נו, שיהיה בהצלחה. נצל את העובדה שעברת לאירופה ואתה יכול לאפשר לעצמך לקנות רכבים שבכלל לא מגיעים לפה. תתחדש:

800px-Dacia_Sandero_1.5_dCi.JPG

פורסם

א. אשמח אם תפרט אילו שינויים (מתלים + יניקה/פליטה + גלגל תנופה וקלאץ') הרכב עבר, למען הדורות הבאים.

ב. אשמח אם תזרוק איזו השוואה לעומת הגג קשיח שבאה שנה אח"כ.

בהצלחה בהמשך.

משכנתא זה קל

פורסם
כרגיל, כיף לקרוא.

לטעמי החסרון הכי גדול של הרכב זה הבקרה המעצבנת, מה שנפתר במתיחת פנים של 2009.

יש לזה פתרון. לוחצים על הכפתור שמשאל להגה למטה, ואז לוחצים על הגז :twisted:

לא ידעתי שהמעבר לאירופה תמידי. אם כך, מן הסתם שהאפשרויות פתוחות בפניו. בכל מקרה, שהאירופאים לא יופתעו שהוא בא לסוכנות עם אבטיח, כדי לצלם לנו תמונות.

תמידי? חס וחלילה. אבל כן לתקופה ממושכת, ככל הנראה.

א. אשמח אם תפרט אילו שינויים (מתלים + יניקה/פליטה + גלגל תנופה וקלאץ') הרכב עבר, למען הדורות הבאים.

ב. אשמח אם תזרוק איזו השוואה לעומת הגג קשיח שבאה שנה אח"כ.

בהצלחה בהמשך.

א. קפיצים ובולמים מזדהספיד, מוטות מייצבים מזדהספיד, מערכת יניקה ופליטה בריאן גודווין, גלגל תנופה FIDANZA וקלאץ' ACT.

ב. האמת, לא זכור לי שאי פעם נהגתי על הגג הקשיח...

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...