Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכלו בבקשה להמליץ לי על סאב ליונדאי גטס שלא יקח לי יותר מדי מקום מתא המטען אבל תהיה לו נוכחות כשאני אשמע מוזיקה..

ומה זה וופרים או מיד באס?

תודה מראש.

. . . Coming Soon

פורסם

וופרים או מיד באס-זה רמקול הגדול יותר בסט קומפוננט.

לגבי הסאב; עשר אינטץ ניתן להכניס בתיבות קטנות (לרוב), מה התקציב?

SCANSPEAK

פורסם

סאב של רוקפורד יכול לשבת לך סבבה שם. יש לי בגטס בנתיים של אימא שלי סאב של רוקפורד P1 שנכנס סבבה. בגלל שהגטס זה רכב קטן הסאב יתן לך בידיוק מה שאתה צריך ..

חסמו לי תאפשרות להגיב.. מעניין מאוד למה, מוזמנים לשלוח ה"פ במידה ואתם מעוניינים לדבר

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לעשות כמוני קניתי את הסאב של גייביאל GTO1202D וקניתי לו תיבה אטומה שהגודל שלה 40 ס"מ לאורך 40 ס"מ לעומק מלמטה והעומק מלעלה הוא 30 ס"מ וגובה 37 ס"מ והוא עושה עבודה יפה מאוד אני מרוצה

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

לא יודע כמה להקציב לסאב אני לא מבין במחירים שלהם.. הדרישות שלי ממנו זה לא יתפוס הרבה מקום בתא המטען של הגטס שהוא די קטן.. אבל אני ארגיש אותו גם בבאסים החלשים ממש אם זה אפשרי..

. . . Coming Soon

• תוכן חדש...