Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למערכת שלי יש פלוס קבוע בלי קשר לסויץ...אבל אני רוצה לעשות כזה דבר

אני נכנס לאוטו מתניע ..נדלקת המערכת..ביחד עם האוטו..איך עושים דבר כזה?

אני מודע לזה שאפשר לחבר את המערכת לא לפלוס קבוע אלא לפלוס של הסויץ וככה שיש סויץ המערכת נדלקת שאין אז אין...

אבל אני מחפש דרך שפשוט ידלק את המערכת במקום שאני ילחץ על הכפתור...

תודה!

פורסם

א)ב99 אחוז מההודעות שלך אתה עונה לעניין...ידעתי שיקרה מיקרה שמישהו לא יבין...

בקיצור אני הסברתי שכרגע חיברתי פלוס קבוע

ואני לא רוצה להוציא אותו

אני רוצה לשמוע מוזיקה גם בלי סויץ!...

אבל אני רוצה שברגע שאני פותח את הסויץ תדלק המערכת...

יכול להיות מצב ...שאני יכבה את הסויץ וישאר את המערכת דלוקה ואז יכבה ידנית את המערכת...אחר כך אני רוצה כשאני מדליק את המערכת היא תדלק מהסויץ..................אוף!אני לא יודע איך להסביר.....

מישהו הבין?

פורסם
א)אני רוצה לשמוע מוזיקה גם בלי סויץ!...

אבל אני רוצה שברגע שאני פותח את הסויץ תדלק המערכת...

יכול להיות מצב ...שאני יכבה את הסויץ וישאר את המערכת דלוקה ואז יכבה ידנית את המערכת...אחר כך אני רוצה כשאני מדליק את המערכת היא תדלק מהסויץ..................אוף!אני לא יודע איך להסביר.....

מישהו הבין?

לא נשמע לך יותר מדי??

סתם... הדשרך היחידה שאני רואה לפתור את הבעיה היא בניה של מערכת מיתוג כמובן לבד...

הבעיה נפתרת הרבה יותר בקלות בפלוס מהסוויץ...

אבל אם אתה עקשן זה 10 דקות תיכנון הוצאה של 20 ש"ח ויש לך מערכת מיתוג שתעזור לך...

שחכתי להזכיר בכדי לחבר את מערכת המיתוג תצתרך לפתוח את המערכת שזה לא מומלץ..

פורסם

נראה לי שהבנתי אותך, מצד אחד אתה מעוניין בחיבור ישיר למצבר, משום שהינך רוצה לשמוע גם מבלי סוויץ, מצד שני אתה רוצה שכשהסוויץ "יהיה במצב עובד", אז המערכת תפעל גם כן,

לפי מיטב ידיעתי אינך יכול להנות משני העולמות, מבלי לסבך את העינינים כמו שהציעו לך כרגע..

שיקול לעומת תמורה....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

את מה שאתה רוצה, אפשר לעשות עם כמה ממסרים. RELAY ,

אך לא כדאי, מבחינת המערכת. לספק המתח של ה HU ולמגברים עשוי להגרם נזק

ממערכת כזאת.

חבר פלוס קבוע, וזהו.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

צודק! 2 ממסרים שנתפסים ע"י הפעלת סטרטר .כנס לכל מתקין שיודע מזה ממסר יפטור לך את זה בקלות

אבל זה לא בריא ל HU

פורסם
טוב ..נראה לי אני ישאר עם הפלוס הקבוע..עד שיהיה לי כוח לבנות את כל הסיפור עם הממסר..

תודה לכולם..

פשוט חשבתי יש פיתרון פשוט יותר....

אם היה כזה פתרון פשוט, הייתי רושם לך, ולא סתם מציע את מה שהצעתי... ;)

קצת אמונה :)

פורסם

היי אחי עם המאזדה 323

מאיפה קנית את השטיחים היפים האלה האדומים?

תודה

שנה טובה

Mazda3 1.6 Hatchback

HU- Mazda3 Original HU

Amp- Mac Audio Red Attack 4800

Comp.Front - Morel Dotech 6 MK2 "6.5

Comp.Rear - Magnat BP-2160 "6.5

• תוכן חדש...