Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התייעצות לגבי) יאריס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. ראיתי יאריס ידנית מנוע 1.3 . מחיפושים שערכתי בגוגל למשל הגעתי למבוי סתום. מישהו יכול לנדב לי פרטים בבקשה כמו התנהגות , צריכת דלק וכל מה שהוא מכיר . תודה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני אשתדל להתעלם מהציניות. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני צריך חוות דעת אישית ולא נסיעות מבחן. ולהבא אם אין לך תגובה מועילה, פשוט תחסוך מאיתנו. תודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מבחינת אמינות כמו הקודמת היט טובה מאוד,אני נסעתי מספר פעמים עליה אבל על ידנית,הרכב זריז,אבל לגבי התיבה הרובוטית הרבה אומרים שהיא לא נעימה בנהיגה.

סך הכול היא נוחה,אך לדעתי יותר מידי יקרה לעומת שאר סופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מבחינת אמינות כמו הקודמת היט טובה מאוד,אני נסעתי מספר פעמים עליה אבל על ידנית,הרכב זריז,אבל לגבי התיבה הרובוטית הרבה אומרים שהיא לא נעימה בנהיגה.

סך הכול היא נוחה,אך לדעתי יותר מידי יקרה לעומת שאר סופר מיני.

תודה לך . באמת קצת יקרה . במחיר שלה 44,000 יש מכוניות אחרות שתוכל להמליץ ? ידניות חובה.

פורסם

אם מה שחשוב לך חיסכון,אז יש את הגרנדה פונטו תוכל להשיג אני מניח 2010,כדי לחפש מנוע 1.4,היא בטיחותית,לא יקרה ובין החיסכונית בקטגוריה.

אם זריזות,אז יונדאי גטס,אמינה ולא יקרה לאחזקה,רק חפש גירסאות gli/gls.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם מה שחשוב לך חיסכון,אז יש את הגרנדה פונטו תוכל להשיג אני מניח 2010,כדי לחפש מנוע 1.4,היא בטיחותית,לא יקרה ובין החיסכונית בקטגוריה.

אם זריזות,אז יונדאי גטס,אמינה ולא יקרה לאחזקה,רק חפש גירסאות gli/gls.

לפונטו לא התחברתי , גטס הייתה לי ואני לא אסע יותר בכזאת גם אם יתנו לי אותה בחינם.

צריכת דלק חשובה אבל אני לא מחפש 1 ל-20.

פורסם

מה חשוב לך יותר ביצועים?

פורסם

ב44000 ש"ח אי אפשר לקנות גרנדה פונטו ובטח שלא איבו 1.4, 2010, במצב טוב מיד פרטית. אולי מהשכרה עם ק"מ גבוהה ו\או תאונה וגם זה שנתונים 08-09.

מה שאר הנתונים? ק"מ, טיפולים, תאונות... כי אם הרכב במצב טוב עם ק"מ סביר ואתה יכול להוריד עוד כ2000 ש"ח, אז זו בהחלט קנייה טובה.

בסכום הזה מהשנתונים האלה יש לך גם את ה206 היחסית מיושנת אם כי אמינה ועדיין יפה (וגם מהנה אם תמצא 1600 xs) ופולו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

את ה 1.4 ידנית קשה למצוא,בעיקר יש 1.2 מודל 2011.

אך שווה לנסות לחפש תקופה מסוימת.

פורסם
ב44000 ש"ח אי אפשר לקנות גרנדה פונטו ובטח שלא איבו 1.4, 2010, במצב טוב מיד פרטית. אולי מהשכרה עם ק"מ גבוהה ו\או תאונה וגם זה שנתונים 08-09.

מה שאר הנתונים? ק"מ, טיפולים, תאונות... כי אם הרכב במצב טוב עם ק"מ סביר ואתה יכול להוריד עוד כ2000 ש"ח, אז זו בהחלט קנייה טובה.

בסכום הזה מהשנתונים האלה יש לך גם את ה206 היחסית מיושנת אם כי אמינה ועדיין יפה (וגם מהנה אם תמצא 1600 xs) ופולו.

יש לרכב 120,000 ק"מ. שזה בדיוק ממוצע מה שאמור להיות לצערי. שנת 2007. עדיין לא דיברתי איתו . מחר אני אלך לראות את הרכב. הוא רוצה מחירון. 206 XS אין עם ק"מ שפוי אני מחפש חודשים וגם שהיו ביקשו המון מעל המחירון - יש אחת מודל 2008 שהבעלים שלה כבר חודשים מפרסם ולא יורד במחיר. פולו מועמדת ראויה. ביד 2 יש כמה מודעות נחמדות אבל מבקשים מעל המחירון בהגזמה. עוד כיוונים?

פורסם

טוב אז ככה. נסעתי לראות את היאריס המדוברת. רכב יחיד במשפחה כנראה - בסימנים הידועים - המון שפשופים ברכב + טמבונים , פנים הרכב נראה כמו רכב משפחתי (לא במובן הרגיל - יותר במובן של לכלוך וכתמים) . מזגן מקרר לא רע - על עוצמה 3 . מתחילים נסיעה , בעל הרכב הפתיע אותי שנתן לי לנהוג. נסענו בתוך העיר ואחר כך יצאנו החוצה לכביש המהיר. יש לציין שמעל 110 הרכב מרעיש כמו כל רכב ידני טיפוסי. רכב סוחב יפה מאוד. רק הקלאץ הרגיש לי מאוד קשה מחייב הכנסה עד הסוף כל פעם כדי שההילוך יכנס חלק. בעל הרכב יבצע בדיקה במכון מטעם טרייד אין שהוא עתיד לעשות איתם עסקה אם לא ימצא הקונה המאושר. עד כמה להסתמך על טופס הבדיקה הזה? לפי דבריו הציעו לו 41. כמובן בהתניה לרכישת רכב חדש.נשמע לי לא ממש תואם את המציאות המחיר שהוא טוען שהציעו לו. אני טועה? יש רכבים ידניים אחרים שתוכלו להמליץ לי באיזור ה-40 ? לא פונטו.

• תוכן חדש...