Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מחליק מגאן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לארונה קימת התופעה גם במהירות בין עירונית בהילוכים הגבוהים(הרגשה של חצי קלאץ) אמנם מעביר הילוכים חלק אבל מחליק .

ממה יכולה לנבוע הבעיה ?

ומה הטיפול הדרוש?

יש לציין כי הרכב עם 60000קמ והוחלפו חישני לחץ לפני כ 8000 קמ (לא מאמין ששיך)

פורסם

ניבדק עי סורק במכון גירים טמפ לחץ וכו נמצא תקין זה אומנם לא סורק שיש במוסך רנו אבל בכל זאת....

שהוחלפו חישני הלחץ ז רוקנו חלק מהשמן והוסיפו חדש כך שאיני חושב או רואה (שחסר) שמן

האם רק עידכון תוכנה במוסך קרסו יוכל לעזור?

פורסם

עדכון תוכנה יכול לפתור בעיות אחרות אבל לא החלקה חבל על הכסף שלך, במידה ויש בוודאות החלקה בין העברת הילוכים יש בעיה מכנית בגיר כלומר הרפידות שחוקות,בדוק מפלס גובה שמן ובדוק עם השמן שרוף.

בכל מקרה גש למכון גירים על מנת שיאבחנו את התקלה ותקבל הצעת מחיר.

עם אתה מאזור הדרום אפשר להמליץ לך.

פורסם

קודם כול צריך להיתחבר לסורק תקלות יעודי קליפ

שמן גיר חייב להיות מקורי

אני ממליץ לך להיכנס לאחד המוסכים המורשים

שכבר מתורגלים לנסיעה ולתחושה בהחלפת ההילוכים

ויתנו לך תשובה מספיק טובה שתיהיה מרוצה

לגבי תיכנות צריך לבדוק אם המחשב אם הוא יקבל זאת

מהיכן אתה בארץ

פורסם

ואם סורק התקלות הוא לא קליפ אז אי אפשר לאתר תקלה ?!

במידה והסורק נכנס לגיר הוא יוציא לו תקלות בלי קשר עם זה קליפ או לא, אני עובד 4 סורקים וגם קליפ.

פורסם

מחזק את דבריו הנכונים של צחי, ישנם מקרים שאני באופן אישי ניתקלתי כאשר נורת התקלות למשל דולקת ולא מופיע קודי תקלות והקריאה בין סוגי סורקי תקלות חלקם יציגו שאין תקלות וחלקם כן, לכן במקרים כאלה הכי בטוח זה סורק מקורי.

פורסם

האם החלפה של כל השמן למקורי יכולה לעזור?

ישנו תוסף מומלץ או מיוחד שנותן פיתרון לבעיות מסוג זה?

פורסם

פנה לספי ממכון גירים בסגולה - פתח תקוה. מומלץ מאוד. עשיתי אצלו שיפוץ גיר ל C5 שלי לפני שבוע. זה אותו גיר נראה לי.

פורסם

לפני שאלה רץ להחליף שמן ולהחליף "חיישנים" (וסת לחץ), כדאי לבדוק טוב את הגיר. החלפת שמן לא מתקנת דיסקיות שרופות.

• תוכן חדש...