Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, הם לא היחידים איכותיים.

יש לי שתי מיטות של הוס אין, האיכות לטעמי יותר טובה.

http://www.housein.co.il/

תשווה בין המחירים ודגמים בין שתי החנויות. יש מבצעים כל שנה, אולי לחגים אפילו יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחירים מוגזמים כנראה, אבל אם תתפשר על מיטה ללא מגירות וללא צביעה, תוכל לקנות מיטה מעץ מלא

באיזור ה 400-300 ש"ח המגיעה כקיט, ונמכרת בכל מיני מקומות בדרום ת"א ובת-ים.

אם יש לך 2 ידיים שמאליות ואין לך מברגה, הוסף עוד 100 ש"ח למתקין מהחנות.

אם אתה מתעקש על צבע, צבע בעצמך סיפור של עוד כמה עשרות ש"ח

הרכבתי פעם לקרוב משפחה מיטת יחיד מעץ אורן מלא וחזק מספיק ל 20 שנה, 20 דקות עבודה והיא מוכנה לשינה.

רק על מזרון לא כדאי להתפשר, הוא חשוב בהרבה מהמיטה ועליו הייתי משקיע את רוב הכסף.

פורסם

"עץ מלא" - יכול להיות עץ קשה כדוגמת : אלון , מייפל , אגוז (אמריקאי , אפריקאי) ,מהגוני(סאפלי) , בוק .

עצים רכים : עץ אורן - נקודה למחשבה .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
המחירים מוגזמים כנראה, אבל אם תתפשר על מיטה ללא מגירות וללא צביעה, תוכל לקנות מיטה מעץ מלא

באיזור ה 400-300 ש"ח המגיעה כקיט, ונמכרת בכל מיני מקומות בדרום ת"א ובת-ים.

אם יש לך 2 ידיים שמאליות ואין לך מברגה, הוסף עוד 100 ש"ח למתקין מהחנות.

אם אתה מתעקש על צבע, צבע בעצמך סיפור של עוד כמה עשרות ש"ח

הרכבתי פעם לקרוב משפחה מיטת יחיד מעץ אורן מלא וחזק מספיק ל 20 שנה, 20 דקות עבודה והיא מוכנה לשינה.

רק על מזרון לא כדאי להתפשר, הוא חשוב בהרבה מהמיטה ועליו הייתי משקיע את רוב הכסף.

אדון פרוקסימה אשמח להסבר נוסף היכן ניתן למצוא את המיטות האלו, והאם יש להם מיטות שנפתחות לשניים {בעתיד נצטרך זאת}

יש לי ידיים ימניות טובות וים עזרה מנגר דרך חשמלאי ועד אינסטלטור.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את הכתובת, אבל זה היה ברחוב ניסנבאום בבת-ים, כ 50- 100 מטר לערך אחרי הבת-ימון לכיוון הקאנטרי,

אתה נכנס מהרחוב לתוך רחבה פנימית של מבנה בצורת ח' והחנות-נגריה נמצאת מול הכניסה.

הם היו הכי זולים.

יש גם אחת בקיבוץ גלויות ת"א ממש מול בנין מרכזים, ועוד איזו אחת ברחוב הרצל ליד הפינה עם סלמה.

לא יודע אם יש מיטה נפתחת לשניים, אבל אני מעריך כי המחיר יהיה שונה מאוד ברגע שמכניסים תכנונים מורכבים לייצור.

אתה יכול להזמין 2 קיטים ולבקש רגליים קצרות יותר למיטה הפנימית.

פשוט צריך לקבוע את גובה הרגליים כך שהחיצונית לא תהיה גבוהה מידי והפנימית לא נמוכה מידי.

פורסם

מה כוונתך "נפתחובת לשתיים"? זוגית המורכבת משני חלקים? אחת מעל השניה?

גש לאיזור רח' אברבנל/ מסילת וולפסון בדר' ת"א. יש שם עדיין הרבה נגריות קטנות שייצרו עבורך קיטים לפי דרישה.

יש גם כמה נגרים בדרך אילת לכיוון יפו בת"א שמתמחים במיטות זולות (לא רחוק ממתחם התחנה ליד נווה צדק).

עץ אורן מצויין עבור מיטות, כל עוד אינן נמצאות בקרבת חפצים קשים/ חדים ( אורן מקבל שריטות בקלות(.

מיטות מסוגי עץ מלא אחרים נדירות יחסית ויקרות.

בד"כ עושים אותן מפלטות (mdf לזולות, סנדוויץ לטובות יותר) מצופות בפורניר.

היתרון הגדול (מלבד המחיר) הוא שפלטות מעובדות נוטות הרבה פחות לשינויי צורה מאשר עץ מלא.

פורסם

אני רכשתי מהם בסניף ראשון לציון לפני כ 4 שנים:

http://www.designplanet.co.il/giladtemp/pages/gallery2.asp?company_id=388

יש לאחותי מיטה שלהם בת 10 ועדיין במצב טוב.

יש להם המון פעמים מבצעים של פחות מ-2000 שקלים למיטה בכל צבע וצורה שתבחר כולל מיטה נפתחת ושתי מגירות למטה.

לגבי מיטות ב 500 שקלים,אני סקפטי ולא בגלל שאני קירח.. נשמע יותר כמו אגדה אורבנית.

פורסם

מיטת סלוטים (כלומר ארבע חתיכות אורן בגודל 10X10X30 + כ-20 קרשים בגודל 10X2X80 + שני קרשים בגודל 10X2X190 + עלות פרזול + 50 ברגים) עולה לנגר בערך 200 שקל.

עם כלים מתאימים, פחות משעה עבודה והמיטה מוכנה.

קח על שעת העבודה 200 שקל, הוסף עוד 100 כרווח - הגעת ל-500 שקל.

הכי בסיסי שיש, אבל מיטה.

פורסם
מיטת סלוטים (כלומר ארבע חתיכות אורן בגודל 10X10X30 + כ-20 קרשים בגודל 10X2X80 + שני קרשים בגודל 10X2X190 + עלות פרזול + 50 ברגים) עולה לנגר בערך 200 שקל.

עם כלים מתאימים, פחות משעה עבודה והמיטה מוכנה.

קח על שעת העבודה 200 שקל, הוסף עוד 100 כרווח - הגעת ל-500 שקל.

הכי בסיסי שיש, אבל מיטה.

SORRY

עכשיו שמתי לב שהבחור דיבר על מסגרת מעץ לא צבועה עם רגליים.. זה כבר הגיוני.

לי נראה שפותח השרשור דיבר על מיטת ילדים בסגנון היותר צבעוני עם צורות ועיטורים כמו בקישור שהוא הביא בהתחלה.

• תוכן חדש...