Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים.

אחרי שהמיטה הזוגית שלי הגיע לגן עדן של מיטות,

החלטתי לחפש מיטה זוגית חדשה.

הדרישות הן:

מעץ מלא.

מידה 160 על 200

וארגז מצעים.

מזרון כבר יש.

הבעיה מתחילה בכך שאני לא מוכן להוציא סכומים גבוהים על מיטה.

אחרי שיטוט קצר מצאתי מיטות בזול [סביב ה1000~ שח]

אבל אין להן ארגז מצעים.

ביקרתי היום בטירה והחנות שנכנסנו אליה הציגה מיטות יפות מעץ מלא אבל הבעיה שהם רוצים על המיטה סביב ה2500 שח כולל הובלה והרכבה]

נראה לי ונשמע לי יקר.

אתם מכירים מקומות זולים יותר ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בסופו של דבר - you get what you pay for.

אתה לא יכול לדרוש גם עץ מלא, גם ארגז מצעים וגם איכות טובה.

או שתוותר על "פיצ'רים", או שתעלה את המחיר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

לא יכול להיות שבתת פורום "אוף טופיק" בקארספורום יינתנו תשובות ענייניות בלבד, בלי לשאול כיצד קרה שהמיטה התפרקה?!

:shock:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין כמו קארספורום, כל יום הפתעה חדשה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לא יכול להיות שבתת פורום "אוף טופיק" בקארספורום יינתנו תשובות ענייניות בלבד, בלי לשאול כיצד קרה שהמיטה התפרקה?!

:shock:

אתה יודע, מאז שהפוסט עלה אני יושב וחושב על ארגז המצעים ועד כמה שזה פטנט גאוני (ולא עבור אחסון מצעים) .

Gn'f'R

• תוכן חדש...