Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בקיצור אני ממש לקראת מכירת הרכב שלי וקנית לאון 2012.

נסעתי יחד עם אבי, ביצענו נסיעת מבחן, התרשמנו לטובה ועכשיו רק חסר קצת כסף :)

אבל מה לגבי טיפולים? ביטוח? טסט ודלק?

נכון להיום טיפולים במורשה לא עולים לנו זול כי זה הונדה והם תופסים מעצמם אז בדקנו ומצאנו שלא יהיה שינוי מורגש בין ההונדה לסיאט.

לגבי צריכת דלק, נאמר לי שעל מיכל (שאת כולו עולה 430 ש"ח למלא) נוסעים בין 500 ל550 ק"מ, מה שאומר - 1:10, האם זה ככה בפועל? יש כאן בעלי לאון שיוכלו לשתף בצריכתם?

ומה לגבי ביטוח? מי אתם וכמה משלמים?

קיבלתי הצעות מחיר הזויות מכל מיני חברות, ההורים שלי ביחד משלמים מקיף + חובה על הג'אז בערך 3500 ש"ח, על הלאון לא קיבלתי הצעות שהם פחות מ-6000 ש"ח, ההורים שלי ללא תביעות מעל 50 ובקיצור התנאים הכי זולים לביטוח, הגיוני?

סה"כ אשמח אם יש כאן מישהו שיכול להפנות אותי לאשכול עם טבלאות אקסל על הוצואות של לאון (כמו שעושים פה אנשים לכל מיני מכוניות)

ועם נסועה שנתית של כ-15K, לאיזה הוצאות אפשר לצפות? זה מאוד חשוב לנו כי אנחנו באמת נמתחים מעבר לראש בשביל הרכב הזה.

פורסם

צריכת דלק ממצועת אכן 1:10 (לאון 1.8 ידנית).

עלויות ביטוח נשמע לי בגדר הגיוני (לרוב הואגיות עלויות ביטוח מופרזות) אבל תמיד כדאי לקבל עוד הצעות מחיר גם מסוכני ביטוח וגם מחברות הביטוח הישיר.

טיפול קטן ממה שני זוכר עולה 600-800 ש"ח וגדול 1600-2000 ש"ח.

אני לא רואה סיבה להתאמץ כלכך הרבה בשביל לאון, נכון היא חזקה מאוד ומציעה חבילה מאוד משלמת יחסית למחיר אבל היא עדיין לא באמת מהנה לנהיגה ולכוח מתרגלים מהר מאוד, איכות החומרים סבירה לכל היותר ובטיחות ממצועת (4 כוכבים) אז תאמו ציפיות לפני שאתם קופצים מעל הפופיק.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...