Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד למה שציפיתי, הרכב הגיע עד לסוכנות עצמה שאצלה עשיתי את העסקה. חשבתי שצריך לנסוע למקום רחוק יותר ולקבל משם את הרכבים. הם אמרו שהם מביאים את הרכב עד הסוכנות ולוקחים משם. האם ככה זה תמיד?

מה צריך לבדוק במעמד הקבלה?

תודה.

פורסם

בחלק מהסוכנויות - מביאים את הרכב לסוכנות, זה תלוי ביבואן ובסוכן.

מה לבדוק?

1) יש לבדוק את הפרטים ברישיון הרכב והתאמתם לרכב שקבלת.

2) יש לבדוק פגמים בצבע שריטות וכו' שלגביהם לא תתקבל שום טענה לפגם ברגע שנסעת משם.

3) יש לבדוק מפלסי נוזלים (שמן מנוע ונוזל קירור)

4) יש לבדוק שהצמיגים זהים וחפים מכל פגם.

5) לא לשכוח לבוא עם ביטוח חובה תקף ולבדוק התאמת מס' השלדה למה שמודפס ברישיון הרכב.

תתחדש :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שכחתי לציין שהם מתקינים לי במקום, לפני שאני מגיע לקחת את הרכב, חיישני רוורס.

האם צריך לחשוש מזה? אני לא אראה את הרכב לפני שהם יהיו מותקנים. האם יש מה לבדוק לגבי זה?

עוד שאלה - הם מתקינים לי גם מגני רוח. אפשר להוריד ואז להחזיר אותם בלי בעיה, נכון?

פורסם

האם צריך לחשוש מזה? אני לא אראה את הרכב לפני שהם יהיו מותקנים. האם יש מה לבדוק לגבי זה?

עוד שאלה - הם מתקינים לי גם מגני רוח. אפשר להוריד ואז להחזיר אותם בלי בעיה, נכון?

תתחדש קודם כל , לגבי חיישני רוורס אני יכול להגיד לך שברכב של ההורים שלי פורטה 2011 עשו התקנה מקומית של היבואן וזה נעשה בצורה מצויינת .

עוד דבר שנזכרתי להגיד לך , לא יודע עד כמה זה יהיה קריטי אבל תעיף מבט על המסגרות של החלונות הכוונה לפלסטיק, ברכב אצל ההורים שלי זה הגיע מהמפעל עם גימור לא כלכך טוב

הלכתי לצלם במיוחד בשבילך: img2013032400104.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

בעיקר לבדוק שמחזירים את הפאנלים של הקורות והדלתות למקום ושהם לא רופפים

how it's like to drive :twisted:

פורסם
בעיקר לבדוק שמחזירים את הפאנלים של הקורות והדלתות למקום ושהם לא רופפים

יכול לפרט? אין לי מושג איך מתבצעת ההרכבה הזאת.

פורסם

תסתכל על הרכב טוב מכל הכיוונים, תתכופף ותסתכל על הפח מזוויות שונות למציאת שריטות וכאלה.

תפתח את כל הדלתות, תכניס את הראש פנימה, ותסתכל על הסביבה של אותו מושב שאתה רואה מתחתיך.

תפתח את הבגאז', תרים את המכסה הפנימי, תבדוק הימצאותם של כלים, צמיג ספייר (לא בכולם יש, במידה והצמיגים הם ראנפלאט אז אין חובה בצמיג רזרבי), תראה שאין דברים גלויים או רופפים.

צמיגים, כמו שאמרו לך למעלה.

מספר שלדה ורשיונות, כמו שאמרו לך למעלה.

תבדוק את חיישני הרוורס. תראה שלא הופיעו שריטות בפגוש בעקבות ההתקנה.

אלה דברים שאנחנו בודקים באולם תצוגה כשאנחנו מקבלים רכב טרם מסירה ללקוח.

במידה ומצאת משהו, אל תגיד "אה זה בקטנה" כדי לא להיות מעצבן, תתלונן. אל תשמור בלב. אתה אמור לקבל פיתרון.

וכמו שאמרו לך, ברגע שיצאת משם, אין לך אפשרות להתלונן על משהו. אז תהיה פדנט.

תתחדש, תהנה וסע בזהירות :)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

להיכנס לתחנת דלק ולהוריד לחץ אוויר לזה שמומלץ על ידי היצרן. הרכב מגיע באוניה עם לחץ אויר מאוד גבוה, שפוגע בנוחות הנסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא היית אמור לרכוש מאזדה cx5?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

כן, הייתי אמור לקנות CX5 אבל היחס של מאזדה הוציא לי את כל החשק וויתרתי על זה אפילו לאחר שביצעתי את ההזמנה.

לעומתם, היחס והשירות של קאיה פשוט מדהים אליך - באמת עושים בשבילך הכל שם. לא ציפיתי לזה.

תודה לכולם התגובות.

פורסם

תתכופף מתחת לרכב תסתכל על הקורות לכל אורך הרכב שלא נפגעו או שופשפו, תבדוק טוב טוב את הג'אנטים וטוב טוב אם יש לך בליטה קטנה בצמיג או איזה קרע קטנטן שיכול לגדול.

תבדוק דברים שאין עליהם אחריות כמו שברים בפלסטיק, קרעים בעור, כל דבר כזה שלא יסכימו להחליף לך אחרי זה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...