Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת הריגוש, האדרנלין שקיים.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום דור ,

ניתן רק להשכיל מקריאת הפוסט שלך ,בעצם באת לכאן ושיתפת אותנו בסיפור וכבר בהודעה הראשונה גם ציינת את הפקת

הלקחים והמסקנות - למעשה הכל טוב ויפה עד להודעה מס' 21 שמשום מה חלה תפנית או יותר נכון לא נראה לי

שהפנמת היטב את ההשלכות מהסיפור שלך .

זה ממש לא משנה איזו שעה זו משעות היום , יש דברים שלא עושים . גם בשש בערב יש אימא שמנסה להרדים תינוק

באחת הדירות או אדם חולה שצריך סביבה נורמלית סביבו ,יכול להיות אדם שעובד משמרות ,

אזכרה שמתקיימת בקרבת מקום או בקיצור - לא כולם מנהלים את שיגרת החיים שאתה מנהל ,

כמובן שאני לא אומר לשמור על שקט מופתי אבל לא לכולם מתאים להכנס אל תוך מטווח יריות הוליוודי ולא משנה באיזו שעה ביום .

אין חוק כזה אבל אמור להתקיים 'חוק הכבוד ההדדי הלא הכתוב'.

לפני שבועיים הלכתי עם כוס קפה ביד כשלפתע נשמע קול נפץ (מנפצים עוצמתיים) מטרים ספורים ממני , מהבהלה הקפה החם נשפך עליי .

ראיתי את החבר'ה שביצעו את המעשה ונפלתי על הראבק שלהם , מה שדפוק הוא שהם היו בגילאי ה20+ .

למה אני צריך לספוג כוויה ?

Gn'f'R

פורסם

שי תודה לא חסר לי זיונים.

וכן אין ספק שאני מסכים שזה אינו מעשה נכון ולא חשובה השעה,

אני יודע שיש סיכוי שאמא תרצה להשכיב את הילד לישון.

בדרך כלל אנחנו היינו עושים את זה בחולות שלא נפריע לאיש אך הפעם המצב היה קצת שונה.( אני לא זוכר את הסיבות)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1. איך אתה יוצא מנק' הנחה שכזו כאשר בראש הנושא מצורפות 3 תמונות וסיפור על ילד שכזה?

2. אספנים של חפצים דוממים לא הפעלת החפצים בצורה כלשהי, לא מסכנת אדם. בהשוואה להכנת חומרי נפץ במעבדות מאולתרות מחומרים לא ידועים הגורמים לייצור חומרי נפץ לא יציבים אשר כן מסוכנת לציבור.

3. הסכנה היא כמו שפרטתי היא בהכנת חומרי נפץ מאולתרים ללא הערכת כמות ויציבות החומרים חוסר בחומות מפגע וסוללות הגנה וכמובן במנגנון יזימה תקין. (בהנחה שכל החומרים הכימיים מתכלים בפיצוץ ולא נשארים עודפים המותזים/מותכים על גופם של הסובבים או נשאפים על ידם)

אני מבקש ממך בבקשה תסביר לי איפה בסרטון המצורף יש שטח פתוח, ללא צמחיה וללא מבני מגורים בסביבה, אשמח אם תאיר לי.

4. נכון, במידה וה"חבלן" ניגש לעבודה לבד. כפי שמוצג בסרטון, כנראה שהוא לא לבד, גם לא שניים. אז נשפר את מה שאתה אומר:

"מקסימום ישרפו לך האצבעות, תאבד כף רגל וחבר שלך יהרג, תבין כמה אדיוט אתה וזהו".

5.האם דריפט/מירוץ על כביש ציבורי ריק, לכאורה, זה לגיטימי? אני טוען שלא, אני טוען שחייבים להתקיים תנאים מסויימים על מנת לקיים אירוע. כמו גם בנושאים הכוללים פירוטכניקה.

אין לי בעיה בתחביב הזה של פיצוצים וזיקוקים בהתקיים הקפדה על בטיחות, סביבת עבודה והכשרה נדרשת.

היה ורכשת הכשרה בתחום, הצטיידת בחומר בעל תקן, פנית למטווח/שטח אש/מקום ייעודי אחר ועבדת לפי הנהלים, תהנה לך ואני הראשון שיאחל לך הצלחה ויפרגן לך על פיצוץ מרהיב ומרעיד.

עד אז, מצטער לומר לך, אתה עובר על החוק ומסכן את הציבור. (הכוונה למי שמתעסק בזה ולא לך ספציפית)

1. אני לא מדבר על המקרה הספציפי הזה, שברור שהוא לא תקין והבחור למד את הלקח שלו, אבל לעשות הכללות שהופכות את כל חובבי הפירוטכניקה לעבריינים זה קצת שמואל אבוהב II.

אתה יכול לומר את זה על כל תחום, משיפורי רכב ועד להטסת טיסנים.

2. תגדיר אילתור. גם טיגון צ'יפס יכול להגמר באסון אם אתה לא מיומן במטבח. מי שיודע איך מכינים זיקוקים יודע גם שצריך לנקוט באמצעי בטיחות.

3. שוב, מי שמכיר את העסק מכין בכמויות קטנות, זה לא מפעל לקסאמים ולא משתמשים בכמויות שיכולות לפוצץ את החדר.

את החומרים אפשר לקנות בכל חנות לדשן, זה לא שמדובר פה באבקות שחובה לעבוד איתן עם ציוד אנטיסטטי.

4. לאיזה סרטון אתה מתכוון? בקישור בהודעה שלך הוא לסרטון של ראש הממשלה שבוחן את בניית הגדר עם מצרים. צפיתי בזה עד הדקה ה3 והשתעממתי.

5. ברור שלא כי מדובר בכביש ציבורי פתוח. לדעתי בחניון סגור שאין אליו גישה למכוניות אין מניעה להתאמן בדריפטים. אם הניזוקים היחידים הם המתאמנים אז הבעיה היא שלהם בלבד.

אני חושב שזה צריך להיות ברור שבכל דבר יש גבולות ונכון שבתכלס זה לא חוקי ללא רישיון, אבל גם שיפורי רכב לא חוקיים ובכל זאת יש דרכים לעשות אותם בצורה אחראית בלי להזיק לאף אחד.

לזה שאמר שזה בסדר להתעורר מהפיצוץ ולחזור לישון, זו גישה ישראלית מגעילה. אף אחד לא צריך לסבול מהתחביבים שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...