Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני שלושה שנים בערך אני וחבר הכנו בהכנה ביתית נפץ,

שבאתי לאטום את הנפץ כנראה החומר בפנים התחמם והנפץ פשוט התפוצץ לי ביד,

הנפץ עשוי מהמקל של המטריה (הברזל של המטריה)

שהנפץ התפוצץ נכנסו לי רסיסים של ברזל ונקרע לי העור ביידים ומעל הגבה.

עשו לי תפרים בשתי הידיים ומעל הגבה,

ובמזל הרסיס פגע מעט מעל הגבה ולא בעין שזה עיוורון או בעורק הראשי שזה מוות או איבוד גדול מאוד של דם.

חברים אל תגעו בזה זה הכי גרוע שיכול להיות!

את התפרים ניסו לעשות עם הרדמה מה שלא כל כך השפיע לצערי הגדול, אז תפרו לי בלי הרדמה את כל החתכים

חוויה שאני לא מאחל לאף אחד! פשוט הרגשה שמחט נכנסת לך לתוך הבשר כמה וכמה פעמים, והשריקות לתוך הבשר של היד.

למי שיש ילד או שבעצמו מתלהב (ויש מבוגרים שאוהבים) אל תקנו ואל תשתמשו ואל תתנו לילדים שלכם לקנות.

חמש ימים הייתי בבית חולים עם הזרקה לוריד של חומר מונע זיהומים, עד היום יש לי רסיס מעל הגבה ורסיס ביד, ולכן הרבה מאודד דברים אני לא יכול לעשות כמו שכיבות שמיכה, לנסוע באופניים שמאוד אהבתי לנסוע בשטח, להרים ולהחזיק דברים קפוארה שמאוד מאוד אהבתי הכל נמחק ברגע של טיפשות!

וזהו זה הסיפור שלי ובין המשמעותיים שעברתי בחיים אם לא הכי משמעותי אחלה חג שיהיה לנו :)

קצת תמונות:

10022011461.jpg

13022011509.jpg

10022011475.jpg

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקווה שהחלמת... מה שבטוח, בנפצים לא תיגע יותר.

רפואה שלמה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בהחלט סיפור נוגע ללב, מלמד לקח ובעל מסקנות שאנשים יכולים רק לקרוא וללמוד מהן.

יישר כוח על האומץ להודות ואני מקווה מאוד שככל שהזמן יעבור, הבריאות תיטיב עמך ושהפצעים הנפשיים והפיזיים יגלידו.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אז לפני שלושה שנים בערך אני וחבר הכנו בהכנה ביתית נפץ,

בן כמה היית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חבל לדעת שאם לא נפצעים לא לומדים..

בכל מקרה אני מעריך את היכולת שלך להודות בטעות ואת הרצון לשתף כדי שלא ייגרם לאחרים.

מקווה שכל הפצעים ייעלמו ושתוכל ביום מן הימים לחזור לרכיבה ולדברים שאתה אוהב.

פורסם

צריך להיזהר עם זה חבל על הזמן,אבא שלי בילדות שלו גם עשה שטויות כאלו ועד היום יש לו מלא צלקות ושטפי דם על היד שלא עברו לו.

ועוד חבר שהוציא לעצמו עין,נפצים זה לא משחק ילדים! זה מסוכן.

Vw Polo GTI

פורסם

תתנחם בזה שיצאת בזול.

יש לך שתי עיניים ו 10 אצבעות. יכולת לצאת הרבה יותר גרוע.

כולנו עושים שטויות בביטחון שלא יקרה כלום אבל בסוף דברים קורים. נפצים זה מסוג הדברים שלא מתעסקים בהם.

מאחל לך החלמה מלאה. אם הרסיס ביד כל כך מגביל למה לא לשקול להוציא אותו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה לכולכם אכן אין כמעט דברים נפשיים אם בכלל.

והפיזים אין מה לעשות ככה אני יצטרך להתמודד עד ככל הנראה סוף ימי חיי,

כי ניתוח יכול לגרום לכך שהיד לא תתפקד בכלל אם יפגעו בגידים או מה שזה לא יהיה. (זה היה עוד מזל שזה לא פגע).

הייתי אז בן 14 וחצי אולי קצת יותר.(זה קרה קצת לפני יותר משלוש שנים)

פורסם

יש סיכוי טוב שתלמד עם הזמן לבצע פעולות שאתה חושב היום שאתה לא יכול.

אני מסתובב בערך מגיל 13 עם חתיכת מחט בכף הרגל (שוכבת בתוך הגיד של הבוהן אחרי שבניתוח להוצאת המחט בור אותה וחתיכה של בערך סנטימטר נשארה שם). בהתחלה זה הפריע לי בהרבה פעילויות אבל בעזרת פיזיותרפיסט מקסים למדתי ללכת נכון בלי שזה יפריע לי בכלל והיא לא מגבילה אותי בכלום.

מה שאני יכול להגיד לך מהתמודדות עם מוגבלויות פיזיות אחרות עקב תאונה אחרת זה שתשלים כמה שיותר מהר עם המוגבלות ותלמד לחיות איתה בשלום. אני היום לא יכול לרוץ, לא יכול להשתולל עם הבנות שלי על השטיח, מוגבל בתהועה בכתף שמאל (ואני שמאלי) ועוד אבל חי עם זה יופי בשלום כי מההתחלה לא הסתכלתי מה היה אלא קדימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור שאני מנסה לעשות דברים, פשוט שכואב אני מפסיק אני יודע מה הגבולות שלי

למדתי לחיות עם זה אין מה לעשות על הטעות צריך לשלם, אני לא מרגיש שונה למשל

אבל יש מקרים שאני רואה למשל ילד יותר קטן ממני עושה לדוגמא שכיבות שמיכה יש באסה אבל אני מתמודד איתה.

אני הבאתי את זה על עצמי, ועכשיו נשאר רק לצחוק על זה, כמו שלדוגמא אני יכול למגנט מגנט למצח איפה שהברזל ;)

• אחראי פורום
פורסם

בהחלט יצאת בזול. עיר ילדותי היתה שטח אש לפני שהיא הוקמה, היינו מוצאים המון תחמושת בשטחים לא מיושבים.

חבר אחד ועוד חבר שלו מצאו פגז, החליטו שהוא מעניין אותם, הוא החליט להתפוצץ - אחד נהרג והשני איבד יד עד המרפק.

תהיה בריא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין ספק שאם אנשים היו יכולים לקרוא את הסיפור שלי ושל עוד כמה אנשים היו חצי מהכמות שמשתמשים עכשיו,

וכן שמעתי על כאלה שההורים שלהם איבדו יד כי הם שיחקו עם פגז.

פורסם

מתנצל שאני מקפיץ אבל מצאתי סרטון שפעם העלתי שנזכרתי בו עכשיו:

cWNz0eGGbvE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה אחד קטן יותר ממה שעשיתי.

• תוכן חדש...