Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש מצטער אבל בחיים לא הבנתי ואני בחיים לא אבין מה גורם לאנשים לפוצץ נפצים.

מה כיף בזה? הרעש? ההרגשה שאתם "גברים"?

סלח לי דור אבל אני במקומך הייתי מעדיף להסתיר את העבר הזה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להסתיר?? ואיך אנשים ילמדו לפעם הבאה?

זה לא שאני מתגאה בזה אם לא הבנת, אני לא ילד מתלהב שמתגאה שהוא נפצע תאמין לי היו לי המון פציעות בחיים.

וזה לא כאילו עשיתי מעשה אסור כלפי מישהו, זה כלפי עצמי. קרה אז קרה להסתיר דבר כזה קשה מאוד

בין אם זה שמסתכלים עלייך שכל הכיתה עושה שכיבות שמיכה ואתה עומד לידם, שכולם עושים מתח ואתה עם יד אחת.

יש עוד הרבה אבל להסתיר ממש לא מעניין אותי.

ולמה אתה חושב שעשיתי את זה להרגשה גברית? אם הייתי רוצה הייתי עושה את זה ליד מליון בנות קרוב לבית ספר,

אצלי זה יותר האדרנלין שאני מרגיש וכן יש בזה סוג של אדרנלין.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אז אל תפריע לאנשים אחרים לישון באמצע הלילה בשביל האדרנלין שלך. אתה רוצה לעשות שטויות, לך לחולות ראשון לציון, רוצה להרגיש אדרנלין תעשה צניחה חופשית אבל לא דברים מעצבנים שיפריעו גם לאנשים אחרים.

אני עדיין מעריך את זה שאתה מבין את גודל הטעות ורוצה למנוע מאחרים לעשות את זה אבל לצערי זה לא ממש יעבוד היות ועד היום, חודש וחצי אחרי פורים אני מתעורר 5 או 6 פעמים בלילה בגלל כמה חארות שמאד חשוב להם לפוצץ דברים בשעות כמו 3 בלילה.

פורסם

אם לא פיצצת נפצים כשהיית ילד אז ניראה לי שזה חסך.

מה שדור עשה זה כבר גובל בשטויות כי לבנות לבד נפץ זה כבר סכנת נפשות וטוב שהוא מזהיר אחרים.

אחרי שראיתי כמה סירטונים קשורים לסירטון שהעלו ניראה לי שיש עוד הרבה פצועים מנפצים כאלו רק שלא שומעים עליהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשמע, זה כמו שאחד שלא מבין כלום במכוניות יחשוב שכל הפורום הזה מתעסק בשטויות ושכל מטרתו היא שהחברים ירגישו גברים.

זה ממש לא ככה.

גילוי נאות - אני חובב חומרי נפץ, זיקוקים ואבקות שריפה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שי אתה מדבר שטויות, מישהו אמר לך שאני הפרעתי באמצע הלילה לאנשים??

זה היה בשש בערב, אולי אתה ישן וזה נקרא בשבילך אמצע הלילה אבל בשביל רוב האנשים זה לא לילה.

מה תגיד על אגזוזי לחץ? מערכות? חריקות? זה פחות מפריע בשלוש בלילה? וזה בתכיפות גבוהה בהרבה!

אז כן ישנים קמים מתעצבנים קצת וחוזרים לישון לא קורה כלום.

אגב מי אמר לך שהאדרנלין שלי זה צניחה חופשית? או כל דבר אחר? זה האדרנלין שלי אתה יכול רק לקבל אותו, זה האדרנלין שאתה מחפש ביום יום לא פעם בשנה.

פורסם

פרט לעובדה שה"ספורט" העממי הזה "לא מזיק", הוא גם לא חוקי.

מדובר בייצור אמל"ח והחזקה של אמל"ח.

לצורך השוואה החזקה של כדורי נשק חיים נחשב כהחזקה של אמל"ח.

אמל"ח- אמצעי לחימה.

אין מקום להצדיק את הספורט הזה גם במחיר של חסך בילדות.

במיוחד לא במדינתנו הקטנה שסובלת ממצב בטחוני לא שקט.

רק לחשוב על סיטואציה קצת שונה בה עובר אורח חמוש שהולך באזור ושומע פיצוץ, הדבר הראשון שיעשה זה לשלוף את הנשק מכאן הדמיון הפרוע יעביר את הרושם המתאים.

פורסם

ברצינות? מליון נפצים מתפוצצים כל שנה איך לא שמענו על הרוגים כי מישהו חמוש היה בסביבתם?

לקחת את זה לפרופורציה שונה ממה שזה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פרט לעובדה שה"ספורט" העממי הזה "לא מזיק", הוא גם לא חוקי.

מדובר בייצור אמל"ח והחזקה של אמל"ח.

לצורך השוואה החזקה של כדורי נשק חיים נחשב כהחזקה של אמל"ח.

אמל"ח- אמצעי לחימה.

אין מקום להצדיק את הספורט הזה גם במחיר של חסך בילדות.

במיוחד לא במדינתנו הקטנה שסובלת ממצב בטחוני לא שקט.

רק לחשוב על סיטואציה קצת שונה בה עובר אורח חמוש שהולך באזור ושומע פיצוץ, הדבר הראשון שיעשה זה לשלוף את הנשק מכאן הדמיון הפרוע יעביר את הרושם המתאים.

קודם כל בוא נצא מנקודת הנחה שאנחנו לא מדברים על ילדים טיפשים שמדליקים נפצים בתוך הבית.

יש אנשים שאוספים סכינים, פגיונות, דוקרנים, כוכבי נינג'ה וכו' ואפילו מייצרים אותן. גם זה נחשב אמל"ח. אז מה? הם מסוכנים לציבור?

איפה הסכנה הגדולה בלהדליק זיקוק שבנית בבית בשטח פתוח בלי צמחיה שעלולה להישרף ובלי מבני מגורים מסביב?

מקסימום ישרפו לך האצבעות, תבין כמה אדיוט אתה וזהו.

לדעתי תחביב, וזה יכול להיות משהו אינפנטילי ברמת שיא, כל עוד זה לא מפריע פיזית לאף אחד - לגיטימי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל כל עוד לא כולם הם SlowRide שילכו במיוחד לחולות ולמקומות פתוחים, ויש אנשים שעושים את זה באמצע שכונות מגורים (ויש נפצים שמוציאים אותי מהשלווה שלי וגורמים לי לסוג של חרדה, כמו גם החארות האלו שחשבו שזה ממש מצחיק בזמן עמוד ענן להפחיד אנשים), אז כל עוד הם לא כמוך אני מצטער צריך לאכוף את החוק נגד זה ביד קשה. זה מסוכן, זה לא מביא תועלת ואנשים שמשתמשים בזה הם בעיקר ערסים או ילדים שממילא עושים בעיות בהמון תחומים בחיים. שוב, אני לא מכליל. אני פשוט מנסה להסביר לכם למה אני חושב שצריך לנהוג ביד קשה כנגד המנהג המטונף הזה.

פורסם
ברצינות? מליון נפצים מתפוצצים כל שנה איך לא שמענו על הרוגים כי מישהו חמוש היה בסביבתם?

לקחת את זה לפרופורציה שונה ממה שזה!

לקחתי את זה מתחום שאני מכיר ומתחקירי "כמעט ונפגע".

לצורך המחשה:

שים לב למאבטחי ראש הממשלה.

הם מטבעם רגישים לכל תנועה ותזוזה (מתוקף תפקידם והכשרתם).

הסיטואציה היא כזו:

מאבטח כזה הולך לכיוון ביתו כשלפתע שומע פיצוץ, מה לדעתך יעשה דבר ראשון? רמז קל למה שעובר למאבטח בראש

אני מקווה שהמסר הועבר.

1קודם כל בוא נצא מנקודת הנחה שאנחנו לא מדברים על ילדים טיפשים שמדליקים נפצים בתוך הבית.

2 יש אנשים שאוספים סכינים, פגיונות, דוקרנים, כוכבי נינג'ה וכו' ואפילו מייצרים אותן. גם זה נחשב אמל"ח. אז מה? הם מסוכנים לציבור?

3 איפה הסכנה הגדולה בלהדליק זיקוק שבנית בבית בשטח פתוח בלי צמחיה שעלולה להישרף ובלי מבני מגורים מסביב?

4 מקסימום ישרפו לך האצבעות, תבין כמה אדיוט אתה וזהו.

5לדעתי תחביב, וזה יכול להיות משהו אינפנטילי ברמת שיא, כל עוד זה לא מפריע פיזית לאף אחד - לגיטימי.

1. איך אתה יוצא מנק' הנחה שכזו כאשר בראש הנושא מצורפות 3 תמונות וסיפור על ילד שכזה?

2. אספנים של חפצים דוממים לא הפעלת החפצים בצורה כלשהי, לא מסכנת אדם. בהשוואה להכנת חומרי נפץ במעבדות מאולתרות מחומרים לא ידועים הגורמים לייצור חומרי נפץ לא יציבים אשר כן מסוכנת לציבור.

3. הסכנה היא כמו שפרטתי היא בהכנת חומרי נפץ מאולתרים ללא הערכת כמות ויציבות החומרים חוסר בחומות מפגע וסוללות הגנה וכמובן במנגנון יזימה תקין. (בהנחה שכל החומרים הכימיים מתכלים בפיצוץ ולא נשארים עודפים המותזים/מותכים על גופם של הסובבים או נשאפים על ידם)

אני מבקש ממך בבקשה תסביר לי איפה בסרטון המצורף יש שטח פתוח, ללא צמחיה וללא מבני מגורים בסביבה, אשמח אם תאיר לי.

4. נכון, במידה וה"חבלן" ניגש לעבודה לבד. כפי שמוצג בסרטון, כנראה שהוא לא לבד, גם לא שניים. אז נשפר את מה שאתה אומר:

"מקסימום ישרפו לך האצבעות, תאבד כף רגל וחבר שלך יהרג, תבין כמה אדיוט אתה וזהו".

5.האם דריפט/מירוץ על כביש ציבורי ריק, לכאורה, זה לגיטימי? אני טוען שלא, אני טוען שחייבים להתקיים תנאים מסויימים על מנת לקיים אירוע. כמו גם בנושאים הכוללים פירוטכניקה.

אין לי בעיה בתחביב הזה של פיצוצים וזיקוקים בהתקיים הקפדה על בטיחות, סביבת עבודה והכשרה נדרשת.

היה ורכשת הכשרה בתחום, הצטיידת בחומר בעל תקן, פנית למטווח/שטח אש/מקום ייעודי אחר ועבדת לפי הנהלים, תהנה לך ואני הראשון שיאחל לך הצלחה ויפרגן לך על פיצוץ מרהיב ומרעיד.

עד אז, מצטער לומר לך, אתה עובר על החוק ומסכן את הציבור. (הכוונה למי שמתעסק בזה ולא לך ספציפית)

פורסם

מה זה אמור לעצבן אותך? לא אמרתי שאני עושה בשלוש בלילה אז קמים מתעצבנים וחוזרים לישון.

ושנגיד אדם עובר עם מערכת ואגזוז לחץ או פורק לחץ שגם קצת מרעיש?? אני קם מתעצבן וחוזר לישון לא קורה כלום!!

ולסלע תקרא את ההודעות הקודמות

פורסם

קראתי הכל ועדיין לא הבנתי?

בשביל מה צריך נפץ?:roll:

להעיר שכנים?

ליצור בהלה?

לאבד אצבעות/עיניים/ חלקים אחרים בגוף?

בן 15 וזה מה שמעניין אותך לעשות?

טוב, אני כנראה זקן מדי, כשהייתי בן 15 עניינו אותי דברים אחרים.

סלע

• תוכן חדש...