Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה בוחר רכב ספורטיבי כל שהו,אתה יודע לאן אתה רוצה להגיע איתו מבחינה של התוספות והשיפורים.

ניקח 2 רכבים אותו הדבר בדיוק,עם אותו ק"מ,יד וכו..

הראשון סטנדרתי ללא שום תוספת והשני עם כול התוספות שאתה רוצה שיהיו לך ברכב.

אתה יודע שסכום כל החלקים +עבודה שהשקיעו על הרכב שווים מעל 20K,לא היית משלם על הרכב עם התוספות סכום הקרוב להשקעה שבעל הרכב השקיע? או שאתה מצפה שהרכבים הנ"ל ימכרו בסכום דומה?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

האם הייתי משלם סכום שקרוב?

לא,ואני לא חושב שיש מישהו שהיה משלם קרוב לאותו סכום.

האם אתה היית משלם סכום שקרוב למחיר החלקים כחדשים אם היית פונה לקנות מתלים/טורבו וכו?

ועוד הכנסת את מחיר העבודה....

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

לדעתי אם מדובר על רכב ספורט שטופל בזמן ויש לו קילומטרז' ממוצע לאותו שנתון בלי תוספות ושיפורים למיניהם צריך להימכר במחיר מחירון. אם בעל הרכב נסע פחות מהממוצע באופן משמעותי וטיפל בזמן ניתן להוסיף לו אלף עד אלפיים ש"ח בלי קשר למחירון.

מי ששיפר את הרכב שלו ב10k לטעמי זכאי לתוספת של עד 5k כלומר עד חצי מעלות השיפורים.

הרי ברור שבעל הרכב לא יקבל 100 אחוז ממה שהשקיע ברכב, בדיוק כמו מי שקנה רכב מהחנות וימכור אחריי שנה לא יצפה לקבל את המחיר שבו קנה - במידה ולא שיפר כלום.

האם המחירון הגיוני או נכון? זו שאלה כבר יותר מעמיקה שאני צריך קצת לחשוב עלייה...

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

ברור שלא 100% השקעה אבל כן היית לוקח את הרכב המשופר והיית משלם יותר בגלל התוספות..כמה ? זה נתון לוויכוח בין המוכר לקונה.

• תוכן חדש...