Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

יש לי פורד פיאסטה 95 כבר שבועיים, עד עכשיו הכל היה בסדר אבל עשיתי רק נסיעות קצרות. אני גר על יד נתניה ומחר אני חייב לנסוע לתל אביב, רצעתי לדעת אם זה יהיה בסדר, או לא כדי, ואם לא כדי אז למה?

פורסם

כל עוד הרכב מטופל כמו שצריך ולא עושה לך בעיות ( לא מגמגם, לא שורף שמן, הילוכים עוברים תקין ומנוע נשמע טוב וסוחב בעליות) אז אין סיבה לא לחרוש איתו את כל הארץ.

הייתה לי סובארו אימפרזה 1995 וחרשתי איתה את כל הארץ (כולל אילת). עכשיו יש לי אמפרזה 2008 ותאמין לי שהייתי חוזר עכשיו אחורה.

פורסם

בנוסף למה שקודמיי אמרו, תציץ מדי פעם על שעון הטמפ'.

וכן, אם הרכב תקין מכנית אפשר לסוע גם לאילת בלי עצירה, למנוע יש טמפ' עבודה מסויימת שבמידה ומערכת הקירור תקינה הוא לא עובר אותה לא משנה כמה זמן הוא עובד.

פורסם

ממתי נתניה-תל אביב זו נסיעה ארוכה? כמו שאמרו כבר, אם אין בעיה של התחממות, שא ברכה ותגיע לאן שאתה רוצה, כל עוד יהיה מספיק דלק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אל תשכח את צד הכלכלי שבעניין,

אני מאשדוד ואני עדיין אעדיף לנסוע לגוש דן ות"א בפרט באוטובוס, הרבה יותר זול מאשר דלק וחנייה.

ברוב הפעמים גם יוצא אותו הזמן

404

פורסם

יש לי רנו קליאו שנת 95 והיא נוסעת יופי ולא צורכת הרבה דלק או מתחממת... אבל לכל רכב יש את האישיות שלו D:

• תוכן חדש...