Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוסע מחר לבה"ד 7 - איך לנסוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, השאלה לא באיזה כלי תחבורה לנסוע, אני נוסע באוטו (לכל התוהים למה לא ברכבת - כי יש לי מה לעשות אחר כך בתל אביב, ואין תחבורה ציבורית בשעות שאני מתכוון לחזור משם).

אני נוסע מאוד מוקדם בבוקר, צריך להיות שם ב8.30.

איך כדאי לנסוע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מאיפה אתה בא?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מאיפה אתה בא?

אופס :roll:

חור בנגב (באר שבע)

מהצד הדרומי של באר שבע, קרוב לחצרים (לא מהכיוון של רמות ושכונה ד')

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפי וואלה מפות כדאי לך לצאת מב"ש דרך אשל הנשיא, "עוקף רהט" ממערב ולצאת לכביש 40 בצומת בית קמה.

מיד אח"כ לנסוע על כביש 6 עד מחלף שורק, אז לפנות ימינה על כביש 3.

בצומת נחשון לפנות שמאלה לכביש 44, ובה"ד 7 נמצא בעצם על הכביש הזה.

המשך בכביש, עבור את צומת רמלוד, צומת מעשיהו, בצומת רמלה צפון המשך עם הכביש ימינה והופל'ה בה"ד 7 (מחנה גדעונים) יהיה מימינך אחרי כמה ק"מ.

הייתי יוצא כבר ב6 וחצי כדי להיות על הצד הבטוח ביותר.

נסיעה טובה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כן, זה פחות או יותר היה התכנון שלי.

6.30? :roll::roll::roll:

אני רק קם ב6.15 :) בחייאת ראבק.

• תוכן חדש...