Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלסטיק של הרדיאטור מתרחב ומתכווץ באופן תדיר בגלל שינויי הטמפ' לכן קשה לי להאמין שקיים דבק שיחזיק מעמד לאורך זמן.

איזה כייף לי :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפלסטיק של הרדיאטור מתרחב ומתכווץ באופן תדיר בגלל שינויי הטמפ' לכן קשה לי להאמין שקיים דבק שיחזיק מעמד לאורך זמן.

מרק, הבעייה לא בכך שהפלסטיק מתרחב אלא בכך שמקדם ההתפשטות של הדבק ושל הפלסטיק שונים. כשאחד מתארך יותר מהשני נוצרים באזור המגע כוחות גזירה עצומים. דבק מעצם טבעו לא מצטיין בעמידות לכוחות גזירה, ואז נוצרת הפרדה, המורחבת בגלל הלחץ הפנימי.

כששפופרות רדיו היו פופולריות היו רגלי המתכת שלהן עשויות מסגסוגת מתכתית בעלת מקדם התפשטות קרוב לזה של הזכוכית כדי שלא יווצרו סדקים.

כשמישהו מספר על דבק המתאים למתכת, לפלסטיק, לקרמיקה וכדומה זה מעלה אצלי חיוך.

פעם כשהצטרכתי צבע פוליאוריטני עבור שלט עץ לשבט הצופים של הבן פניתי לייצרן והוא סיפק צבע בעל גמישות שתוכננה לחיות עם תכונות העץ.

החיים קשים.

יוסי

פורסם

עשית בשכל, זה יתן לך שקט בטוח.

תבדוק מה הסיבה שהקודם נסדק.

אולי כדאי אפילו להוסיף איכשהו צלעות קירור או משהו דומה לזה (או שאולי הוא פוגע בחלק שנמצא ליד).

יכול ליהיות שבסך הכל הזמן עשה את שלו, כמה שנים הקודם היה על הרכב?

פורסם

כמה שנים הרדיאטור היה על הרכב אני לא יודע. כנראה הוא לא מקורי של הרכב והוחלף אצל אחת הידיים הקודמות.

הרדיאטור יושב על 4 משככי גומי.

אחד מהם היה קרוע, אולי זו הסיבה לסדק ואולי לא. אי אפשר לדעת.

כמובן גיליתי יוניט מאורר 82 מעלות - "שיפור" נפוץ בארץ. המקורית אמורה להיות 93 מעלות.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מקפיץ במקום לפתוח נושא חדש על אותו הדבר בדיוק.

גם לי יש נזילה מסדק ברדיאטור בחיבור של הצינור שמגיע ממיכל העודפים. לא קריטי אבל מעצבן להוסיף מים כל כמה ימים.

ממה שלמדתי מהשרשור אין טעם להדביק. מאיזה חברה מומלץ לרכוש, מה טווח המחירים? זה מגיע עם כריות הגומי האלה?

מדובר על הרכב שבחתימה.

תודה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רדיאטור מגיע ללא שום דבר.

אצלי 2 כריות גומי עליונות היו קרועות (אחת נקרעה בפירוק, השניה הייתה קרועה מזמן), הזמנתי מאתר חלפים אירופאי 2 כריות חדשות. התחתונות היו בסדר גמור.

הרכבתי רדיאטור של בשן, זה היחידי שמצאתי וגם הוא של דגם חדש משלי והיה צריך לבצע התאמה קלה.

פורסם

כמובן גיליתי יוניט מאורר 82 מעלות - "שיפור" נפוץ בארץ. המקורית אמורה להיות 93 מעלות.

אל תהיה בטוח שזו קומבינה, יש מכוניות שמגיעות מהמפעל עם כל מיני התאמות לארצות חמות.

פורסם

אני בטוח שזה קומבינה. התאמה לארצות חמות יכולה להיות רדיאטור גדול יותר ו/או מאווררים נוספים.

היוניט שהייתה מורכבת, הייתה בעלת טווח הפעלה 82-68 מעלות.

המאוורר היה טוחן דקות ארוכות על מנת להוריד את הטמפרטורה ל 68 מעלות.

הרכבתי יוניט 92-87 מעלות, המאוורר נכנס לפרקי זמן הרבה יותר קצרים והגיוניים.

כמו כן, יוניט מאוורר אמורה להייות בעלת טווח טמפרטורות מותאם לטווח טמפרטורות של הטרמוסטט, לרוב נקודת כניסה של המאוורר חופפת (או קצת יותר גבוהה) לנקודת סיום פתיחה מלאה של הטרמוסטט.

• תוכן חדש...