Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רציתי לשאול את דעתכם:

נתקלתי במודעה הבאה מחבר' AVIS:

קיה פורטה LX 1.6

תאריך עליה לכביש - 01-2013

תוכן המודעה:

חברת -AVIS ליסינג פרטי שלא נכנס לשימוש הספקה מיידית תוך עשרה ימים כולל ארגת רישוי משולמת וכולל קודן למהר לפני שיגמר .. ! יש נם כמה צבעים, כסף , לבן אפור רשומות על ליסינג פרטי - ללא שימוש בפועל

המחיר המבוקש 97K ש"ח.

האם ההנחה הזו באמת שווה?

מה כדאי לי לבדוק כשאני הולך לראות את הרכב?

תודה לכל העונים!

פורסם

אתה הולך להחזיק ברכב תקופה ארוכה ? במידה וכן הדבר משתלם מפני שירידת הערך פחות מעניינת אותך.

מה לבדוק ? אין יותר מידי מה לבדוק, כמו שאתה מקבל רכב מיבואן - שהכל בסדר באופן כללי, זה לא כמו לקנות יד שנייה ואין צורך להעביר במכון בדיקה את הרכב.

פורסם
אבל זה כנראה הדגם הישן. כי עליה לכביש 1/13

כנראה. מתחיל לחשוב שזה לא אטרקטיבי עד כדי כך.. מצאתי באותו מחיר גם דגם EX

פורסם

אם היית עושה חיפוש קטן בפורום, היית מגלה תשובות לכל השאלות שלך...

מדובר בדגם הישן ("צורה ישנה") ולא בדגם החדש ששיווקו החל ממש לאחרונה הוא עוד לא משווק ב-0 קילומטרים דרך חברות הליסינג. הדגם הישן הוא לא רכב רע בכלל ומדובר בקנייה טובה אם אתה מחפש משפחתית בסיסית ופשוטה לטווח ארוך. אין הרבה מה לבדוק כשאתה רואה את הרכב, כאמור הוא חדש לחלוטין ובמקסימום אתם יכול לבדוק את הקילומטראז' על השעון.

המחיר שמציעים באוויס מעט גבוה. את דגם ה-LX אפשר למצוא ב-95 אלף ש"ח כולל אגרת רישוי ואת דגם ה-EX המאובזר יותר ב-97-98 אלף ש"ח כולל אגרת רישוי. מכאן והלאה יש גם משחק של תנאי תשלום כי יכול להיות ששווה לך לשלם 2,000 ש"ח יותר לאווס אבל לקבל מהם פריסת תשלומים נוחה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה הדגם הישן.

החלטתי לפני כמה ימים לקנות את הדגם החדש (זה שהושק לפני שבוע בערך), ועשיתי סקר בחברות.

ההצעה הטובה ביותר ל0 ק'מ שקיבלתי הייתה 120K לדגם המפואר יותר (129K מהחברה).

לבסוף החלטתי שזה לא שווה את זה, וקניתי מהחברה (הורדתי אותם במחיר וקיבלתי תוספות).

פורסם

תתחדש.

מנהיגה על הפורטה החדשה היא מרגישה עדיפה על האחות מבית יונדאי כמעט בכל פרמטר (למעט חוסר בסאנרוף).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

כן כדאי לבדוק.

יכול להיות שהרכב עבר תאונה(בנמל) ועל כך תקבל הנחה נוספת.

מכיר מקרים שאנשים גילו תאונות כאלה 3-4 שנים אחרי כשרצו למכור.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...