Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעשיתי חיפוש מורחב ביד 2 מה פחות או יותר אני יכול להביא במחיר הזה (החל מ 2007), זה מה שיצא:

יונדאי גטס, אקסנט ואלנטרה

רנו מגאן

פונטו גרנדה ופנדה

פוקוס ומונדאו (למרות שהשני נראה לי אוטו גדול מדי בשבילי)

אימפרזה

לנסר

חלק מהדגמים של שברולט (הבנתי שבאבאו לא לגעת, גם שאר הדגמים שלהם ככה?)

פג'ו 307

סיטרואן C4

סיריון

(אם יש משהו שלא מופיע פה ומומלץ, תוסיפו)

יש רכב לדוגמה כמו הג'אז שהוא שנתון מוקדם (2002-3), אבל הבנתי שזה אוטו סופר אמין. עוד מהמוקדמים שהמליצו לי עליהם הם פולו, גולף וסיאט איביזה.

אז בגדול אני מחפש אוטו שיהיה קודם כל אמין, שבתקווה שאני אקנה אותו שמור שלא יהיה צורך לרוץ כל חודשיים למוסך, כי הרבה אני לא אסע.

בטיחותי, חיסכון בדלק אם אפשר, אבל שוב, לא הכי דחוף כי אני לא אסע הרבה.

עדיפות לאוטומט אבל אם תהיה מציאה בידני אז גם בסדר. מעדיף סופר מיני אבל אם תהיה משפחתית במחיר "מציאה", גם הולך.

תרגישו חופשי לפרט ולהמליץ כי אני מבין ברכבים בערך כמו שאישה ממוצעת מבינה בהם.

תודה :-)

פורסם

קשה להגיד מה כדאי לבחור.

גטס או אקסנט ברמות הגימור הבכירות יכולות להיות לא רעות, סבירות מבחינת בטיחות ואבזור וצריכת דלק, אבל מאוד אמינות וזולות במוסך.

אני החזקתי גטס כשנה וחצי והייתי מרוצה מהרכב בנושא האמינות (הייתה לי גרסה מרמת גימור גבוהה, היא כללה 4 כריות אוויר, ABS וESP, זאת בניגוד לגרסה הבסיסית שכוללת רק כרית אוויר אחת). צריכת הדלק הייתה סבירה, בוודאי פחות טובה מזו שברכב הנוכחי שלי. (רנו קליאו III, ידנית).

מגאן מקרסו טרייד אין עם אחריות ואחריי טיפול טיימינג יכולה להיות גם לא רעה, הבעיה שלי עם הגירים האוטומטיים של סיטרואן/רנו/פז'ו הוא נושא האמינות. התגובות בפורום לא חיוביות במיוחד, תריצי את הצירוף AL4 ותביני בעצמך על מה מדובר.

אז נכון שאני מחזיק רנו, אבל אני לא הייתי קונה לעצמי רנו אוטומטית.

מעבר לכך - שברולטים בתקציב שלך כנראה לא מהדגמים המי יודע מה שלהם. לא כדאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אופטרה לא הייתי ממליץ לך, זאת בעצם דייהו עם סמל של שברולט. איכות חומרים ממש נמוכה ובנוסף גם האוטו זולל דלק.

לדעתי סיריון זה רכב מעולה בשבילך, יש הרבה מבחר בחברות ליסינג, היתרונות הם שתוכלי לבחור צבע שתחפצי בו, תקבלי אחריות על הרכב ולא תצטרכי להתסובב בכל הארץ בחיפוש אחר רכב מיד פרטית שהמוכר ישתדל להסתיר כמה שיותר פרטים.

סיריון רכב אמין וחסכוני, ואם את לא צריכה רכב גדול הוא יהיה מעולה.

• תוכן חדש...