Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל אולי לפרט קצת על התהליך+חומרים הדרושים?

פוליש אמור לטשטש את השריטות או שיש מצב אחרי זה לא היה זכר להם?

פורסם

תלוי בשריטות כמובן..

בגדול כמו בצבע ניתן להוציא שריטות בכל הגדלים וכל הצורות תלוי כמה אתה רוצה להשקיע מאמץ וכמה באמת אתה מעוניין להוריד מהזכוכית.

1. שטוף את החלונות טוב.

2. קודם כל תעשה פלסטלינה לצורך הסרת הזיהום הקל יותר.

3. אפשר לעשות פוליש לזכוכית באחת משתי דרכים עיקריות:

קודם כל אתה רוצה מכונת פוליש שכן הזכוכית היא חומר מאוד קשה ואתה גם ככה תצטרך להפעיל לא מעט כוח כדי לקבל תוצאות טובות באמת.

אפשר לעשות את זה עם פד עדין/בינוני/גס כתלות בשריטות.

לדוגמא שימוש בחומר אגרסיבי יהיה Menzerna FG500 ולאחר מכן לסיים עם חומר מעט פחות אגרסיבי לקבלת הברק המושלם.

או לחליפין לעשות פוליש לזכוכית עם פוליש המיועד במיוחד לזכוכית כגון זה:

http://www.shinearama.co.uk/carpro-ceriglass.html

החומר הספציפי הזה פחות אפקטיבי נגד שריטות עמוקות.

אבל מצויין לשריטות רדודות/בינוניות בעומקן.

4. כמובן שתצטרך לשים אוטם על הזכוכית שעברה טיפול אוטם צבע איכותי יעשה עבודה מצויינת כגון Chemical Guys Jetseal 109 או משהו ברמה הזאת אם לא רמה גבוהה יותר.

ממליץ בחום ללבוש מסיכת פנים כדי לא לנשום אבק זכוכית.

ואל תשכח להעלות תמונות לפני ואחרי :)

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אני כנראה חודש הבא העשה את פרוייקט. מבטיח לצלם ולעלות לאתר תמונות ותהליך עבודה שלב אחר שלב. מחר אני וחבר טוב שלי מתחילם פרוייקט של תיקון שריטות (חלקם אם חלודה) על הונדה שלו, לאחר סיום (ותקווה לתוצאות לא פחות מטובות) אני הפרסם גם תמונות של הפרוייקט הזה.

מישהו רק יכול להסביר לי בהודעה פרטית או כאן בפוסט את הדרך הכי נוחה להקטין תמונות ובאיזה רזלוצייה הכי טוב לעלות אותם לאתר בכדי לא להכביד על פתיחת השרשור ובכדי שעדיין היה ראות טובה.

• תוכן חדש...