Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחרתיים אני ממריא לניו יורק לשבוע לימודים שלאחריו תצטרף אלי אישתי לניו יורק.

התכנון הוא לטוס לטורונטו ל-4-5 ימים ואז לחזור לניו יורק לעוד שבוע בערך.

מכיוון שלא הייתי מעולם לא בארצות הברית ולא בקנדה, אשמח לקבל את עזרתכם בנושאים הבאים:

1.התמודדות עם פחד טיסות - רק המחשבה על טיסה מעוררת בי פחדים, הרופאה נתנה לי כדורי הרגעה/שינה יש למישהו המלצות בנושא?

2.מקומות שחייבים לראות בניו יורק וטורונטו בפעם הראשונה, שעות ביקור נוחות ו וכו'.

3.המלצות לטיסת פנים מעבר לאתר kayak.

4.חבילת סלולר לחו"ל- יש לי קו של גולן טלקום, הבנתי שהאפשרות העדיפה היא לקנות סים מקומי של אחת החברות האם נכון?

תודה רבה מראש לכל העוזרים.

פורסם

1.התמודדות עם פחד טיסות - רק המחשבה על טיסה מעוררת בי פחדים, הרופאה נתנה לי כדורי הרגעה/שינה יש למישהו המלצות בנושא?

ככל שטסים יותר זה מפחיד פחות. אם אתה אדם רציונלי, עליך לזכור שהסיכוי להפגע בטיסה נמוך בסדרי גודל מהסיכוי להפגע בדרך לשדה. תעופה מסחרית היא דרך התנועה הבטוחה ביותר, במיוחד בחברות מערביות

ככל שטסים יותר זה מפחיד פחות. אם אתה אדם רציונלי, עליך לזכור שהסיכוי להפגע בטיסה נמוך בסדרי גודל מהסיכוי להפגע בדרך לשדה. תעופה מסחרית היא דרך התנועה הבטוחה ביותר, במיוחד בחברות מערביות

2.מקומות שחייבים לראות בניו יורק וטורונטו בפעם הראשונה, שעות ביקור נוחות ו וכו'.

בטורונטו: סעו למפלי הניאגרה מהצד הקנדי, יש את הCN Tower שהוא נחמד וחוץ מזה עיר די משעממת לדעתי. אולי טיול יום לטבע בסביבה.

ניו יורק: חפש מדריכים בפורום, יש לא מעט מידע.

3.המלצות לטיסת פנים מעבר לאתר kayak.

קיאק אתר מאוד יעיל בארה"ב. אני אוהב גם את cheapair.com ואת priceline.com

4.חבילת סלולר לחו"ל- יש לי קו של גולן טלקום, הבנתי שהאפשרות העדיפה היא לקנות סים מקומי של אחת החברות האם נכון?

הסימים המקומיים בארה"ב לא זולים, סיכוי טוב שהחבילה של גולן משתלמת יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי מוותר על טורונטו, במיוחד אם אתה גם כך לא נהנה מטיסות. קר שם מאוד עדיין, העיר לא כיפית בחורף (לא שבקיץ היא מי יודע מה, לטעמי).

אם אתה חייב טורונטו, הייתי מציע לך דווקא לשכור רכב ולנסוע לכיוון, אפשר לצאת בבוקר מניו-יורק, ללון בערב באזור מפלי הניאגרה, למחרת לטייל במפלים ואח"כ להמשיך לטורונטו, עוד בערך 3 שעות נסיעה למיטב זכרוני.

בטורונטו חובה לעלות ל-CN TOWER, יש למעלה מסעדה מעולה שמסתובבת לאט כך שאפשר להשקיף לאורך הארוחה על כל הנוף (צריך להזמין מראש מקום ליד החלון, כמובן). זאת בהנחה שפחד הטיסות לא קשור לפחד גבהים... עוד דבר חביב שעשיתי בטורונטו, אבל לדעתי לא יהיה הכי נעים בחורף (אולי לא פועל בכלל כעת) זה סיור "היפו", אוטובוס שמטייל קצת בעיר ואח"כ נכנס - כמו שהוא - למים ושט באגם.

תכל'ס אם אתה צריך להיות בניו-יורק, ורוצה אח"כ להעביר עוד שבוע שבועיים, הייתי דווקא שוקל להדרים מניו-יורק למקומות נעימים יותר, אבל אני לא יודע להגיד לך כמה צריך להתרחק מנ"י כדי להתחמם. אני מניח שבאזורי נבדה, קולורדו וקליפורניה המצב סביר, גם במיאמי נראה לי נעים. שוב, זה הכל עוד טיסות...

לגבי ניו-יורק עצמה - תעשה חיפוש היה פה שרשור כזה על ניו-יורק לפני שבועיים בערך. אם יש תקציב מספיק לבילויים ושופינג, אפשר להעביר שבועיים בעיר גם כשקר, תמיד כיף בניו-יורק (חוץ מכשיש הוריקן...)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

1. ניו יורק תספק את סקרנותך למשך שבוע וגם שבועיים, אפילו אם תטייל ותבקר באתרים מבוקר עד ערב. לא צריך לצאת ממנה כלל.

2. אם אתה מתעקש על עיר נוספת, ומזג האויר סביר - חפש יעד יותר קרוב. לדוגמא - בוסטון או וושינגטון. הנסיעה לנמה"ת יותר ארוכה מהטיסה אליהן, שחוץ מהבידוק הבטחוני דומה יותר לנסיעה קצרה באוטובוס.

3. לגבי הטיסה - תתפלא, אבל מדובר בחוויה דומה לנסיעה באוטובוס או ברכבת, רק שהמושב הרבה פחות נוח. הבעיה המרכזית בטיסות ארוכות היא השעמום - אז קח אתך ציוד להעברת זמן (ספר נייר\אלקטרוני, טאבלט או מחשב נייד עם חומר קריאה ומשחקים). אם יתמזל מזלך יהיה IFE סביר שיעזור לך להעביר את הזמן. אישית הבידור האהוב עלי ביותר הוא הצצה מחלון המטוס, ואם אפשר - כמה שעות שינה, אבל לפעמים המושבים הצפופים מקשים על כך.

4. למען בטיחותך ובריאותך - במהלך הטיסה חגור את חגורת הבטיחות כל זמן שאתה יושב. דאג להזיז הרבה את הרגליים (כאשר אינך ישן), ופעם בשעה שעתיים קום ממושבך וצעד הלוך ושוב לאורך המטוס כדי לחלץ עצמות. בטיסה לבש לבוש קל אבל קח עמך למטוס סוודר קל או סווטשר, לפעמים המטוסים מצוננים ועלול להיות לך קר. בשנים האחרונת נתקלתי דווקא בכמה מקרים של חימום יתר (לטעמי) של תא הנוסעים.

5. ברגע שיש בידך כרטיסי טיסה שריין לעצמך מקומות ישיבה במטוס. דגם המטוס יהיה רשום בד"כ בכרטיס הטיסה (לעתים יש שינוי של הרגע האחרון), וכן באתר checkmytrip. את המקומות המתאימים לטעמך בחר בסיוע האתר seatguru. כאמור - אישית אני אוהב לשבת ליד החלון (גם לתצפית וגם כדי שלא אצטרך לפנות את מקומי כל אימת ששכני רוצה לצאת לשירותים), אבל יש המעדיפים את הנוחות של הצמדות למעבר (ותר קל לקום וכאשר המטוס שקט אפשר לשלוח לשם רגליים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...