Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שזכור לי מדובר במותג מעולה - מתמחים במונובלוקים מפלצתיים

בשביל 600 דולר, מגבר שמספק 1.3 קילו וואט יציב ב4 אוהם - לדעתי כמובן, לחטוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רק מקווה שפותח השרשיר מודע לשיפורי התשתית שהוא יצטרך לעשות ברכב בכדי לאפשר לחיה כזאת לעבוד.

בכל זאת בשביל 600 דולר למגבר עצמו - זה נראה לי מחיר מאוד תחרותי - אם אני חושב נכון, אפילו מחשיד קצת אבל המוכר גם מתחייב שהוא תקין וגם במצב קוסמטי נהדר - מסוג הדברים הנדירים שרואים באיביי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבירור קצר שערכתי באינטרנט, מדובר במותג איכותי אבל הוא OVERPRICED במתכוון, מעין סמל סטאטוס (של ראפרים וכאלה..)

וכמו בכל מותג, המחיר הרשמי הוא מאוד מאוד גבוה ולו רק כדי לאפשר מדי פעם סיילים של 50% וכיוב'. ניתן למצוא ביקורות על הציוד מרוכשים אבל לא מגורמים מקצועיים - אני לא מכיר הרבה אנשים שיקנו מונו ב 2700$ ויפרסמו ביקורת שהוא חרא של מגבר.. :|

בכל אופן, במחיר כזה, שווה בדיקה.

...CASKA for life

פורסם

אני רק מקווה שפותח השרשיר מודע לשיפורי התשתית שהוא יצטרך לעשות ברכב בכדי לאפשר לחיה כזאת לעבוד.

בכל זאת בשביל 600 דולר למגבר עצמו - זה נראה לי מחיר מאוד תחרותי - אם אני חושב נכון, אפילו מחשיד קצת אבל המוכר גם מתחייב שהוא תקין וגם במצב קוסמטי נהדר - מסוג הדברים הנדירים שרואים באיביי.

כן אני מודע, התקציב שלי לשפור מערכת החשמל - 10K

+ 10K לבידוד הרכב

כמובן אני ישאר אם הסט קדמי ,ונראה לי שאני יחלף אל הסאב

לזוג 12 משהו איכותי

פורסם

אז נהדר - ונימי צודק, זה מותג עשירון עליון והם באמת משתמשים בראפרים לפרסום המוצרים שלהם.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...