Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בכ-80 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח ליעוץ בבחירת מכונית משפחתית אוטומטית, בסכום כאמור של סביבות ה-80 אלף. כמובן דגש על חסכנות בדלק, בטיחות ואמינות... יש עדויות סותרות לגבי פוקוס, קורולה ויונדאי.

כרגע יש לי ניסאן נוט שאני מאוד מרוצה ממנה.

יש המלצות??

פורסם

אם אתה מרוצה מהניסאן נוט למה שלא תקנה טידה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במה שונה הטידה מהנוט? יש בכלל נוט חדשות יותר, נניח 2011? האם הטידה נחשבת לאמינה וחסכונית?

פורסם

לטידה יש גם גירסת סדאן עם בגאז' וניסאן נוט יש גם מ-2010, 2011 ואפילו חדשה לגמרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי, תודה, בהחלט נתת לי חומר למחשבה!

אבל מעבר לניסאן שדיברנו עליהם, האם יש לי אפשרות להשתדרג? כלומר, יש משפחתית מומלצת עוד יותר בסביבות ה-80 אלף? נניח קורולה, פוקוס, I30, הן נחשבות לטובות יותר?

פורסם

ה-I30 עדיפה עם ציון בטיחות של 5 כוכבים ותא נוסעים רחב יותר שבא לידי ביטוי בעיקר במושב האחורי.

פוקוס קצת עצלה ופחות חסכונית.

אני ממליץ לבדוק גם את קיה פורטה שלרוב נמכרת במחירים אטרקטיבים למדי.

פורסם

בדיוק היום ראיתי את הפורטה. האם היא אופציה טובה? אמינה, חסכונית ובטוחה? יש ניסיון טוב איתה?

דבר נוסף - הציעו לי את הקיה ריו סדאן במקום הפורטה, אך נראה לי מוזר שמנוע 1400 כמו שלה יספיק למשפחתית בגודל כזה? האם היא אופציה הגיונית במקום הפורטה???

פורסם

הריו 1.4 עצלה והיא לא ממש משפחתית אלא סופר מיני עם בגאז', היא נופלת מהפורטה בהכל למעט מחיר ואם אתה מחפש משפחתית אמיתית ותר עליה.

הפורטה הייתה ברשותי כ-60 אלף קילומטרים, הופתעתי מאוד שהיא הייתה נוחה ושקטה יותר מה-I30 האצ'בק, המושב האחורי מרווח יותר לכתפיים ותא המטען כמובן גדול יותר. צריכת הדלק אצלי בנסיעה משולבת ללא הקפדה על חיסכון הייתה לרוב 12.5 ק"מ לליטר באופן דיי עקבי.

יש לה ציון גבוה במבחני הריסוק האמריקאים, באירופה לא נבחנה.

לדעתי היא בחירה טובה.

• תוכן חדש...