Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם ,

ברשותי יונדאי אלנטרה שנת 2001 יש לי 2 תקלות עם הרכב ואשמח עם תלכלו לעזור לי איתם :

1 מד הדלק שלי מזיף

2 יש לי מנורה של CHECKשדולקת ( איפוס לא פתר את התקלה )

רצתי לדעת בבקשה העם יש קשר בין 2 התקלות ובנוסף איך אתם מצעים לפתור אותם

וגם אשמח בכלל לקצת הסבר על המנורה של הCHECK

פורסם

מנורת הצ'ק אנג'ין זו מנורה שמתריעה כי קיימת תקלה כלשהיא שמזוהה ע"י מחשב ניהול מנוע. כדי לדעת באיזו תקלה מדובר חייב להיתחבר לסורק ולתת פיתרון לבעייה בלי לאפס סתם. יכול להיות שיש קשר בין 2 המיקרים ויכול להיות שלא. את התשובה תדע ברגע שתתחבר לסורק.

:)
פורסם

חברים היום הייתי במוסך יותר נכון ב2 מקומת

מקום אחד אמר לי שזה הממיר קטלוגי וזה בארך 900 שקל עם עבודה

במקום השני אמרו לי שאדיף פשוט לא לגעת בזה

הוספתי תמונה של המחשב עם קוד התקלה

הודה לכם על עצה בנושא

[file.html

file.html

פורסם

תקלה זו עלולה להופיע גם כאשר קיימת דליפה בסעפת הפליטה שמשנה נתונים של חיישן החמצן או כאשר חיישן החמצן מזייף. הייתי בודק תחילה את שני הדברים האלה שמובילים לפגיעה ביעילותו של הממיר הקטליטי.

:)
  • תוכן חדש...