Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני נוהג ב C5 2002 מנוע 2000. אני יד שנייה על הרכב נוהג בו למעלה מ 7 שנים ובסה"כ די מרוצה, אבל מתחיל להתחשק לי לחדש.

חשבתי על מעבר ל C5 1600. כרגע אני לא רואה כאלו מ 2010 ואלו מ 2011 יותר יקרות מהתקציב שלי, בכל אופן מכיוון שלא מדובר על רכב נפוץ במיוחד, אשמח אם מישהו שמכיר את הרכב יוכל לתת כמה מילות ביקורת. במיוחד אם יש דברים מעצבנים ברכב כגון מזגן חלש, מחלות וכו'

בנוסף, אילו אלטרנטיבות קיימות בהנחה שאני מחפש יותר נוחות ופינוקים מ"חיית כבישים"? בסופרב נסעתי ופסלתי, היא מפנקת וחזקה אבל הרבה פחות נוחה מה C5 שלי.

תודה

אריאל

פורסם

נוחות היא מינוח רחב - זה לא רק שיכוך מהמורות אלא גם התאמה של המושב למבנה הגוף שלך.

בנוסף, בהתאם לאופי הנסועה שלך, תגלה שיש מכוניות נוחות בכביש מהיר ובהרבה פחות בנסיעה איטית. או ההיפך.

מן הסתם ה C5 מעמידה אתגר גדול למחליפה.

הייתי בוחן גם פיג'ו 508, פורד מונדאו ו C5...:-) ובטוח שהחברים יוסיפו עוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

C5 החדשה רכב מעניין מאוד מבחינת התצורה, היא מיועדת להסעת נוסעים ללא ראש במושבים האחוריים וכדי להכנס למושב הנהג צריך לכופף את הראש כדי לא להפצע. מצד השני יש לה עיצוב מאוד יפה ומנוע טורבו עם מומנט בריא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובות שי וצבי

יש מישהו בפורום עם הרכב הזה או המנוע הזה?

ישנן בעיות ידועות עם המנוע, מגדש, גיר, מזגן, סוכך שמש....?

אריאל

פורסם

מה רע במזדה 6 ?

אתה יכול להשיג שנת 2010 במצב מעולה במחיר הזה.:wink:

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
מה רע במזדה 6 ?

אתה יכול להשיג שנת 2010 במצב מעולה במחיר הזה.:wink:

מאזדה 6 ובפרט הדור היוצא רחוק מהC5 החדשה בכל קנה מידה.

הC5 נחשבת לרכב הנוח בסגמנט,בנוסף יש לו עיצוב מאוד נאה ,מנוע 1.6 טורבו שפותח עם BMW וגם עיצוב פנימי נאה מאוד...

אני במקומך לא הייתי מתפשר בנושא הרכב,ומכיוון שתקציבך אינו מאפשר C5 מהשנתונים האחרונים המצוידים בגיר מנוע החדשים הייתי בוחן אלטרנטיבות נוספות,אולי אמריקאית תיתן מענה ,בדוק את השברולט מאליבו..

פורסם

בין סי 5 ל - 508, עדיפה לטעמי ה- 508.

ה- 508 מרווחת יותר ונוחה לא פחות.

כמו כן, בצבע לבן ה- 508 נראית ממש יפה (טעם אישי).

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
C5 החדשה רכב מעניין מאוד מבחינת התצורה, היא מיועדת להסעת נוסעים ללא ראש במושבים האחוריים וכדי להכנס למושב הנהג צריך לכופף את הראש כדי לא להפצע.

תשמע, אני כמעט 1.90 ובחיי שאין לי מושג על מה אתה מדבר.

פורסם

במושב האחורי ראש שלי נוגע בתקרה וכדי להכנס למושב הקדמי צריך לכופף את הראש. כאשר שאלתי את איש מכירות פשר העינין ראיתי שהוא מבין על מה אני מדבר, נישאר לו להגיד רק שככה זה. בC5 הישנה לא היה לי את הבעייה הזאת, היה לה מרווח ראש יותר גדול וכניסה נוחה יותר לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממה שזכור לי ה-C5 הקודמת באמת הרגישה יותר מרווחת, בנוכחית ההרגשה הצטמצמה בגלל העיצוב.

אם אתה אומר שהראש שלך נגע בגג במושב האחורי אני לא אגיד שאתה משקר, זה הגיוני וכל עניין לגופו. אם פותח השרשור מסיע על בסיס קבוע אנשים מבוגרים גבוהים במושב האחורי אז יכול להיות שה-C5 היא לא הבחירה האידיאלית, בכל מקרה אחר כנראה שזה לא יפריע.

בקשר לכניסה לרכב, לא זכורה לי חווית כניסה שהצריכה פעילות אקרובטית חריגה כלשהי לעומת כל "פרייבט" אחר.

פורסם

תודה לכל העונים

אחרי שקראתי את כל התגובות, הבנתי שסיטרואן זו כנראה מחלה ללא אפשרות גמילה :-)

כל המכוניות שהועלו פה, הוערכו כבר בעבר על ידי ואיכשהו, תמיד פסלתי אותם מסיבה זו או אחרת.

תודה

אריאל

פורסם

לאריאל: שים לב שבסי 5 החדשה ישנם שני דגמים: דגם בסיסי עם קפיצים רגילים, ודגם עם מערכת פניאומטית. אני מניח שאתה מעוניין במודל היקר יותר עם המערכת הפניאומטית.

תבדוק בדיוק בכמה זה מייקר. בזמנו, כשהתעניינתי ברכב כזה חדש, היה צריך להוסיף 10,000 ש"ח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מודע לכך שהשרשור מעט ישן אבל אתמול הייתי באולם תצוגה בירושלים וישבתי במושב האחורי של הc5 ואני ממש לא האמנתי שהראש שלי מגרד את הגג ואני ממש לא שחקן כדורסל, אני בסך הכל מתנשא לגובה 1.76...

כמובן שמייד נכנסתי לבדוק את המצב ב 508 והיא לא סובלת מאותה בעייה.

לדעתי מי שמסיע נוסעים בוגרים במושב האחורי יתקשה עם ה c5

• תוכן חדש...