Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הבדיקה הבאה? לרכב ככל הנראה הייתה תאונה משמעותית מצד ימין, ורוב הדברים שם הוחלפו. קיימות פגיעות שלדה מקדימה ומאחורה(משמעות שולית ונמוכה), הרבה פגיעות מרכב, למרות שהוא תוקן טוב ונראה מצוין.

סיכום בדיקה:

מיתלים 69%

בלמים 100%

מנוע 91%

העברת כוח 100%

מחוונים 100%

פליטת גז 100%

שלדה 79%

מרכב 64%

האם היייתם קונים את הרכב הנ"ל, ואם כן, כמה הייתם מורידים מהמחירון על השלדה והמרכב?

honda.jpg

פורסם

אחת הבדיקות הנקיות שיצא לי לראות.

בניגוד גמור לצפוי מרכב לאחר תאונה קדימה-אחורה.

האם מכון הבדיקה נבחר על פי דרישתך?

פורסם

מצב תרשים של השלדה.

הרכב הנל נסע רק 14000 קמ, שנת 2008- מנכה.

המכון נבחר על ידינו, למרות שהמוכר התעקש לתת אחריות רק על מכון שלו, הא ממש נלחץ כשבחרנו במכון משלעצמנו, התחיל לספר עליו סיפורים, התנער מאחריות...כראה במכון שלו לא היו רושמים לנו על פגיעות שלדה, כי הוא ניסה להסתיר את התאונה.

honda 001.jpg

פורסם

שהק"מ וה"נכה" לא יטעו אותך.יחסית לק"מ נמוך עד אפסי הרכב הזה עבר יותר מידי ולא הייתי נוגע בו,אלא אם תהיה הפחתה רצינית באיזור ה-30% מהמחירון.(אם יש פגיעה בעמודים בכלל לא הייתי מתקרב).

למה כתבתי "הנכה" ? נראה לי שזה סוחר,שהסווה עצמו טוב טוב וגם הסיפור על מכון בדיקה,שהוא רצה למשוך אתכם אליו לא ממש מצביע על אדם ישר ותמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מדובר על סוכנות רכב, שכנראה קנתה את הרכב הזה אחרי תאונה, ותיקנה אותו. המחיר שהוא מציע כרגע גבוה יחסית לממצאים. הוריד רק 15% מהמחירון. וכן, לא מדובר באדם ישר, הרי הוא איש מכירות, בטלפון לא היו תאונות לרכב, בפגישה אישית ובדיקה ויזואלית הנכה לא ידע לעשות חניות, ובבדיקת מכון הייתה תאונה רצינית מצד ימין...

פורסם

ניראה שרכב עבר תאונות מקדימה ומאחורה, אבל השלדה לא נפגעה באופן משמעותי (משמעות נמוכה). אני לא רואה בבדיקה משהו משמעותי שיש להרתע ממנו. בציור של השלדה לא רואים נזק לקורות, הכל ירוק. אבל אני לא מבין משהו מהבדיקה: הם רושמים סימני מתיחה ורושמים משמעות נמוכה? חשוד מאוד!

מי מזמין הבדיקה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אנחנו הזמנו את הבדיקה ובחרנו את המכון למרות שהמוכר רצה מכון אחר(יש לו איתו הסדר כנראה).

כמה היית מוריד מהמחירון? תהיה בעיה למכור את הרכב הזה אחר כך... התיקונים האלה לא יכולים לגרום לבעיות עתידיות? שתיית דלק, שחיקת צמיגים מוגברת, ועוד?

פורסם

אם יש פגיעה בגיאומטריה של המרכב תיהיה שחיקה לא אחידה של צמיגים וייתכן מאוד צריכת דלק מוגברת.

אם זה סוחר, אז יש לו הסדר עם כל המכונים בסביבה. אני לא יודע מה מהות הפגיעה ברכב, אולי זה שטויות, אולי הפגיעה חמורה. לפי הבדיקה הדיעות חלוקות. כדאי להראות את הרכב לפחח מומחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא הבנתי איך זן שיש פגיעה בשלדה ועוד המון פגיעות מקדימה ומאחור והכל נכתב כמשמעות שולית/ נמוכה.

מוזר מאוד! "מחשיש" הייתי אומר אפילו :?

פורסם

מופיע גם "משמעות גבוהה" בתחתית הבדיקה.

בלי קשר לקטלוג המשמעויות, ועם סיפור הרקע על המוכר, לא הייתי נוגע ברכב בשום מקרה. לא הייתי אפילו טורח לבדוק בעלויות אמיתיות והיסטוריית טיפולים, כי נראה שיש פה עסק עם "מוכר" לא אמין.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

הסיבה לא קנות רכב כזה היא בראש ובראשונה בטיחותית רכב עם כ"כ הרבה תיקוני מרכב/שלדה כבר לא ראיתי מזמן - נרקאה שכל מה שמחזיק הכל בחתיכה אחת זה חומר פחחים.

אגב לנסיעה לא הייתי קונה את הרכב גם לא ב-20000 ש"ח (לחלקים הייתי "עושה לו טובה" וקונה ב-10000 ש"ח...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב עבר תאונות שלדה מכל צד אפשרי. לדעתי היה מעורב בתאונת שרשרת. בקיצור רד מזה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...