Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת מהירות ניידת סמויה ב 431

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי בשמונה בערב בכביש 431 לכיוון מערב, בקטע של לפני היציאה למערב ראשון המהירות שם יורדת מ 110 ל100 לדעתי עמדה ניידת סמויה עים מצלמה.

אחרי שעברתי אותה ראיתי פלש של מצלמה, לדעתי יכול להיות שצולמתי ואני חושב שגם נסעתי בסביבות 140.

אים צילמו אותי מה יכול לקרות?

תוך כמה זמן אני מקבל דוח?

יש מצב שאפשר לצאת מיזה ?

פורסם

אתה בטוח שהמהירות היא 100?

תלוי באיזה מהירות נהגת, כמובן שאחרי שרואים פלאש, כל נהג ממוצע לוחץ על דוושת הבלם,

ואז מפנה מבט אל מד המהירות, להשערתי היית מעל למהיות של 140 קמ"ש,

ואם אני צודקת אז ממתינה לך הזמנה לדין בזמן הקרוב.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה ידוע שבכביש 431 יש ניידות סמויות, והרבה.

השאלה האם צילמו אותך או את הרכבים לידך, שאולי הם נסעו במהירות יותר גבוהה.

בכל מקרה שתדע שהדו"ח יצא על שם בעל הרכב.

פורסם
זה ידוע שבכביש 431 יש ניידות סמויות, והרבה.

השאלה האם צילמו אותך או את הרכבים לידך, שאולי הם נסעו במהירות יותר גבוהה.

בכל מקרה שתדע שהדו"ח יצא על שם בעל הרכב.

שאלה בעניין, נגיד והנהג אינו בעל הרכב,הם משנים את זה? הם מחפשים את הנהג שהיה מאחורי ההגה, או לא אכפת להם מי נהג בזמן הצילום!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הדוח נשלח לבעל הרכב, האדם אשר מופיע ברשיונות הרכב.

במקרה שמדובר ברכב של חברה הקנס מכופל ומשולש על מנת שהחברה תמסור את שם הנהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בכבישים האלה, כל רכב בשוליים יכול להוות סכנה, כי אלו הכבישים שהמולטנובה הניידת נפוצה, ויעילה בהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...