Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי טשטוש ללוחית רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הזמין את הדבר הזה, הוא טען גם שאם הוא יתפס עם זה הוא יקבל רק דו"ח של 100 שקלים על לוחית לא תקינה, אני טוען שזה הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, מי צודק?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אי אפשר להוכיח כי הוא עשה את זה בכוונה ולכן סביר שיקבל דו"ח על לוחית לא תקינה,אבל איך הוא יקבל דו"ח אם שמים לב שהלוחית מחזירה אור רק בצילום עם פלאש?

חוץ מזה היה פרק על זה במכסחי המיתוסים,הספריי הזה חרטא,שיחסוך לעצמו את הדו"ח שיקבל כי כן יראו את המספר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הוא לא מכשיל שוטר במילוי תפקידו ולא יקבל דו"ח על לוחית לא תקינה מהסיבה הפשוטה ש(למזלו של החבר שלך)השטות הזאת לא עובדת, במקסימום הוא יקבל צעקות מאמא שלו/חברה שלו/אישתו על כך שהוא מבזבז את הכסף שיכל לשמש לנעליים/שמלות/בשמים.

אגב, גם אני מוכר ספריים, יש לי לכל מטרה, מספריי לגירוש שדים ועד ספריי לחיזוק הבית בפני רעידות אדמה, תגיד לחבר שלך.

פורסם
אי אפשר להוכיח כי הוא עשה את זה בכוונה ולכן סביר שיקבל דו"ח על לוחית לא תקינה,אבל איך הוא יקבל דו"ח אם שמים לב שהלוחית מחזירה אור רק בצילום עם פלאש?

חוץ מזה היה פרק על זה במכסחי המיתוסים,הספריי הזה חרטא,שיחסוך לעצמו את הדו"ח שיקבל כי כן יראו את המספר.

הבנתי שצריך לרסס כמות מאוד מכובדת של ספריי ולחדש אותו פעם בשבוע וזה אכן יעבוד.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אוף! ואני חשבתי כבר שזה יעיל! נו אז גם אתה חאפר! אתה צריך להמציא אחד שעובד!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מאיפה אפשר לרכוש? 

בתאריך 24.2.2013 בשעה 23:59, saay222 כתב:

הוא לא מכשיל שוטר במילוי תפקידו ולא יקבל דו"ח על לוחית לא תקינה מהסיבה הפשוטה ש(למזלו של החבר שלך)השטות הזאת לא עובדת, במקסימום הוא יקבל צעקות מאמא שלו/חברה שלו/אישתו על כך שהוא מבזבז את הכסף שיכל לשמש לנעליים/שמלות/בשמים.

אגב, גם אני מוכר ספריים, יש לי לכל מטרה, מספריי לגירוש שדים ועד ספריי לחיזוק הבית בפני רעידות אדמה, תגיד לחבר שלך.

עם יש לך ספריי לגרוש השדים אשמח לקחת ממך

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...