Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחותי יש 2 ילדים קטנים 2 ו- 4 והם נוהגים בשברולט אוואו(אני יודע יודע,רכב לא מי יודע מה בלשון המעטה)

עכשיו גיסי אמר לי לבדוק לו רכב חדש עד 60K אבל הוא צריך רכב גדול יותר כי כנראה שיהיו להם עוד ילדים ב-5 שנים הקרובות והוא רוצה גם שהרכב החדש שיהיה לו יהיה גדול מספיק בשביל כל הציוד של הילדים (עגלה,מזוודות,צעצועים וכו'.)

אני יודע למשל שפיג'ו 3008 יכול להיות בול בשבילו אבל הוא יקר מדי.

ופה אתם המומחים נכנסים.

בעצם מה שאני(בשמו של גיסי ) מחפש זה.

רכב עד 60K שיתאים לגודל שציינתי קודם ולשימוש שציינתי.

*דרך אגב שחכתי לציין כי אחותי גרה בנס ציונה ההורים של גיסי גרים בחדרה וההורים שלנו גרים בנתיבות.

ואחותי וגיסי עובדים בתל אביב.יוצא שגיסי עושה משהו כמו 1000-2000 ק"מ בחודש.

(ביקורים של ההורים אחת לשבועיים,תעשו חשבון לבד)

אז בעצם הוא צריך רכב גדול אבל לא גדול מדי(מזדה 5 וכו') אמין חזק וכמה שיותר חסכוני בדלק.

עכשיו אני לא כלכך מכיר את המכניקה של הרכבים הגדולים האלה וחשבתי על כמה דגמים.

סקודה פאביה ספייס

סיאט איביזה ספייס

קיה סיד

וכו'

בבקשה תעזור זה חשוב מאוד!!!

תודה רבה!!!!

פורסם

לא אמרת כמה גדול וכמה חסכוני. אלה מושגים יחסיים. ילדים בגילאים שציינת זה מחייב שני מושבי בטיחות ואפילו את אחד ההורים ביניהם, ככה שהמשפחתיות הקומפקטיות כבר לא יהיו נוחות ואתה צריך לחפש משפחתיות בגודל מלא.

פורסם

חפש בחברות הליסינג את ה מאזדה 3 , קיה פורטה והמקבילות אליהן, אין בעיה להשיג ב 60K את מודל 2009 וההיצע נרחב...

מתאים בקלות למשפחה עם 2 ילדים.

נסה את ה I30CW , מתאימה ביותר למשפחות עם ילדים קטנים ועגלות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מסכים עם CX25GTI היונדאי I30CW תהיה מאוד פרקטית עבורם הן מבחינת מרווח פנימי והן מבחינת תא מטען גדול ,סה"כ מדובר ברכב אמין מאוד עם עלויות אחזקה זולות וגם צריכת הדלק שלו סבירה ,ייתן בהחלט תמורה טובה למה שהם צריכים.

בהצלחה

פורסם

גם אני מצטרף להמלצות על יונדאי I30CW היא מעולה כל עוד יש 3 ילדים לכל היותר.

הפורטה קצת פחות מרווחת במושב האחורי ובתא המטען אבל לרוב נמכרת במחירים אטרקטיביים והיא שקטה ונוחה יותר מהיונדאי.

פורסם

סיטרואן ברלינגו/ פיג'ו פרטנר

לדעתי זה ה-רכב למשפחה עם 3 ילדים וציוד.

תא מטען יותר גדול ועם גישה יותר נוחה גם מסטיישן, רחבה יותר מכל הפאביות/ יונדאי/ איביזות, עם מושב אחורי מחולק לשלושה מושבים.

קרא החל מההודעה הזאת

Citroen-Berlingo_Multispace_2009_1600x1200_wallpaper_21.jpg

berlingo-facelifted-06-110212-1024x600.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

+1 ל I30CW.

למשפחה עם שלושה ילדים זה קלאסי.

מאוד מרווחת מאחור ותא מטען מוצלח גם כן.

חוץ מזה, האבזור מכובד (סאנרוף) והאמינות מוכחת.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לאחותי יש 2 ילדים קטנים 2 ו- 4 והם נוהגים...

איך הם מגיעים לדוושות? כמו באינדיאנה ג'ונס?

I30CW נראה לי מתאים.

דני

פורסם

לא הבנתי למה כולם פה ממליצים רק על יונדאי, היא עולה על כל הסטיישנים האחרים שנמכרו פה? מה עם פוקוס, סיד, 307/8?

פורסם

היונדאי חבילה טובה ביחס למתחרות באותן שנים, היא זריזה, מאובזרת, חסכונית ומרווחת יותר מהפוקוס.

ה-308 סטיישן יקרה ונמכרה בכמויות קטנות מאוד והיונדאי זריזה וחסכונית יותר ממנה. ה-307 מיושנת וליונדאי יתרון עליה בבטיחות (5 כוכבים ואבזור בטיחותי מלא), תא נוסעים מרווח יותר ושוב ביצועים וצריכת דלק עדיפים.

הסיד היא אחותה לפלטפורמה אבל המושב האחורי שלה פחות מרווח (בסיס גלגלית 2.65 לעומת 2.70 ביונדאי) ובדגמים הבסיסיים הנפוצים האבזור של היונדאי עדיף.

פורסם

אני מסכים עם ההמלצות ליונדאי. אבל אם איכפת לך באמת על פרקטיקה ולא על איך הרכב נראה תנסה רכבים כמו הפרטנר או הברלינגו וכדו'. אין רכבים היום בשוק עם מקום כמוהם. אמנם מכוערות ולא כ"כ נוחות אבל אין כמוהם מבחינת מקום. אם אתה קונה ידני אז בכלל הצריכה שלך יורדת. אל תשכח שהרבה מהנסיעות של גיסך הם בבין עירוני כך שזה מסלול חסכוני.

פורסם

המסחריות נופלות מהמשפחתיות הקונבנציונאליות בסעיפי נוחות ועידון והן אמנם מרווחות אבל תאי הנוסעים לרוב מדופנים בחומרים זולים וחסרים אבזור.

בנוסף יהיה קשה למצוא מסחרית שקיבלה 5 כוכבים במבחן הריסוק וגם הגיעה ארצה עם אבזור בטיחותי מלא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...