Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכל חברי הפורום, שמי אדגר תושב השרון.

לפני מספר ימים הגעתי למוסך מורשה BWN בפתח תקווה ושם קיבלתי "רשימת קניות" לא צנועה במיוחד על סה"כ 9,000 ש"ח.

החלטתי לקחת את העסק לידיים שלי, לוותר על מה שלא קריטי ומה שכן, לייבא מחו"ל באתרי מכירה כגון איביי ולגשת למוסך פרטי בכדי שיחליף לי החלק.

ולשאלתי:

1. צינור להגה כח - בהצעת מחיר קיבלתי 2 סוגים (לא ברור לי ההבדל) האחד 347 אחרי הנחה והשני 644 אחרי הנחה.

באיביי מצאתי את שני אלו:

(לא ניתן לצרף קישור לכן אני ארשום את השם הדרוש לחיפוש באיביי)

__OE__Power Steering Pump Hose_to_Fluid Container__for Mini Cooper__2002-to-2008

__OE__Power Steering Rack Hose_to_Fluid Container__for_Mini Cooper__2002-to-2008

האם לדעתכם אלו הן שתי הצינורות שדרושות להחלפה ואלו הן הצינורות אשר קיבלתי בהצעת מחיר.

2. תושבת מנוע - הצעת מחיר במוסך המורשה 728 אחרי הנחה.

האם מישהו יכול למצוא לי תושבת מנוע באינטרנט? אני לא מצאתי. לפי מה שגוגל תרגום מציע באנגלית תושבת מנוע - resident engine.

3. טרמוסטט + בית טרמוסטט - הצעת מחיר במוסך המורשה 292 אחרי הנחה הן על בית הטרמוסטט והן על הטרמוסטט עצמו.

הדגם בהצעת מחיר: MI 90.5cel

לא מצאתי בחיפוש קל ברשת, אשמח לקבל מידע.

אלו שלושה הסעיפים הקריטיים מבחינתי (יש עוד הרבה שאפשר לדחות) בבקשה, אשמח לכל ייעוץ ומידע. בתודה מראש, חג שמח.

פורסם

engine - mount

http://www.ebay.com/itm/TORQUE-SOLUTION-LOWER-ENGINE-MOUNT-MINI-COOPER-2007-R56-/271103704056?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f1f0a3bf8&vxp=mtr

תומך משודרג תראה שהחורים הם אותם חורים ,כי במקורי מ 2002 יש 3 חורים אבל המשודרג לא חייב להיות זהה .

thermostat complete

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Mini-Cooper-R55-R56-R57-Thermostat-with-Housing-and-Gasket-T-Stat-/370750758105?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5652779cd9&vxp=mtr

זה המקורי של behr בארץ כנראה ב 300 שקל תחליפי סיני .

וזה צינור הגה כוח מלא :

http://www.ebay.com/itm/02-08-MINI-COOPER-S-CONVERTIBLE-R50-R52-R53-POWER-STEERING-HIGH-PRESSURE-HOSE-/330794336049?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d04e0ff31&vxp=mtr

לא כתבת איזה שנה האוטו ... אז מצאתי מה שהיה ,תבדוק לפי מקטים של החלקים באינטרנט (שאותם אתה יכול להשיג במוסך או דרך שרטוטי רכב שתמצא באינטרנט) ,אם הם אותם חלקים אחד לאחד ... אם כן אז תרכוש ,אם לא תמצא חנויות יעודיות .אולי זה נראה כמו הרבה עבודה אבל זה משתלם גם כלכלית וגם התענוג בלעשות משהו בעצמך .

אל תפחד להתכתב עם מוכרים ,תשאל אותם במדויק לגבי חלק וחלק ,הם ישמחו לענות לך .

חנות לדוגמה :

http://www.turnermotorsport.com/BMW-MINI/s-35-mini-cooper-and-cooper-s.aspx

פורסם

אלוף, קודם כל תודה רבה על התייחסות ועל העזרה.

באמת שחכתי לציין את שנת הרכב, הרכב שנת 2002 דגם RC41

יש לי כרגע את הרשימה המלאה בידיים של כל החלקים + המק''טים + הצעות מחיר לפני עבודה ואחרי וכל זה מהמוסך המורשה של BMW בפתח תקווה לאחר שהאוטו עבר בדיקה יסודית מאוד.

התייחסתי כרגע מכל הרשימה רק ל 4 הסעיפים האלה

1.בית טרמוסטט MI מק''ט-B 11537829959

2.טרמוסטט MI 90.5 CEL מק''ט-B 11537596787

3.צינור להגה כוח MI יש 2 סוגים שאני צריך להחליף את שניהם:

B-32416754498 המחיר הוא 408 לפני עבודה ומע''מ

והשני: B-32416781744 המחיר 758 '' '' ''

4.תושבת מנוע MI מק''ט-B 22116759732

אלה הם החלקים שלא סובלים דיחוי מתוך רשימה ארוכה שחלקה בכלל ניראה לי מיותרת.

פורסם

תקשיב ,אני לא יודע אם אתה מוכן להתעסק עם בירוקרטיה ,הרכב שלך יחסית נפוץ בארץ (יחסית) ,אני מאמין שיש פירוקיות שמחזיקות אקזמפלר כזה ,לא יהיה קל למצוא ,אבל תתחיל משם ,זה במקרה ואתה רוצה לחסוך עלויות על חלפים ,אם לא תמצא ,אני חושב שעדיף תקנה מהיבואן ,זה לא יהיה זול אבל אתה יכול לקנות אצלו ולהרכיב בכל מוסך שתרצה .

אם בכל זאת החלטת לייבא מחו"ל זאת לא תיהיה עבודה פשוטה ,קודם כל לאתר אתרים ששולחים לארץ אם לא שולחים אז לשלוח דרך mustop או ushops חפש באינטרנט ותמצא ,שנית כל לאתר את כל החלקים שאתה צריך ועדיף ממקום אחד ,אם לא תצליח ,אני יודע שב ushops יש אפשרות לאחד חבילות ,תשלח אז הכל לשם ,כדי להמנע מתשלומי משלוח מנופחים על כל חלק וחלק !! תתחיל לחקור קצת על משרד התחבורה ,מה הוא מאשר ומה לא ,יכול להיות שיש חלקים משומשים שהוא לא יאשר להכניס לארץ ,העבמ"ים במשרד הזה יודעים איך להתנכל לאזרח הפשוט .

הקיצר תחשוב טוב ,קח את הזמן כי זה לא כזה פשוט !!! וידרוש ממך הרבה סבלנות ,הרבה עצבים והרבה רצון .הרכב שלך יהיה מושבת במשך הזמן הזה ,כי זה לפחות שבועיים עד הגעת החלק ,במקרה הטוב .

אל תשכח שיש 50% מיסוי על חלפי רכב + מחירי משלוח .

• תוכן חדש...