Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בטויוטה קורולה 2009.

ADVANCED
שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב ופורים שמח.

לפני כחודש דוד שלי רכש טויוטה קורולה 2009 .

הרכב נקנה מבנאדם מבוגר יאקי, רכב שמור והיסטוריית טיפולים.

לאחר בדיקה של כמה וכמה מכלים נראה שהרכב אינו עומד בצריכת הדלק כפי המופיעה בנתוני יצרן.

נתוני יצרן:

בין עירונית הוא צריך לאכול כ 1:16

ועירונית 1:10.8

הבדיקה נעשית על דרך יומיומית של מעלה אדומים-ירושלים וחזרה. והצריכה היא 1:9.7!

דוד שלי נסע למוסך ושם החליפו מסנן אוויר.

כאמור ביצענו כמה פעמים בדיקת אוויר בצמיגים, מחשב הרכב גם כן מראה צריכה של 1:9.7

מה מקור הבעיה? למישהו יש פתרון?

תודה.

בן.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הצריכה הזאת היא סבירה לגמרי, אמנם הדרך ממעלה אדומים לירושלים נחשבת בין עירונית אבל בשני הצדדים אתה עולה עלייה קשה מאוד שצורכת הרבה דלק.

בכל מקרה הצריכה המשולבת לפי היצרן היא בערך 1 - 13 ואתה עושה 9.7 זה לדעתי בסדר גמור ולא תשיג טוב מזה בשום רכב 1.6.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ירושלים-מעלה אדומים זה לא תוואי נסיעה קל, מה גם שאני בטוח שנסיעה בתוך מעלה אדומים ובתוך ירושלים כלולות בחישוב הזה. עם רגל יותר עדינה אני בטוח שהמספרים ישתפרו אך לבטח לא יגיעו ל 1:16 או יתקרבו לשם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הצריכה הזאת היא סבירה לגמרי, אמנם הדרך ממעלה אדומים לירושלים נחשבת בין עירונית אבל בשני הצדדים אתה עולה עלייה קשה מאוד שצורכת הרבה דלק.

בכל מקרה הצריכה המשולבת לפי היצרן היא בערך 1 - 13 ואתה עושה 9.7 זה לדעתי בסדר גמור ולא תשיג טוב מזה בשום רכב 1.6.

היום ברכבים החדשים אפשרי להגיע לתוצאה כזו .

אך לא ברכב בן 4. ובטח שלא בדרך הררית .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוואי הנסיעה כולל עליות ולעיתים עומסי תנועה. לאור זאת ומניסיון עם הרכב הזה - הנתון בהחלט הגיוני.

עם המכונית שלנו ונסיעה מישורית אבל עירונית ברובה הנתון היה סביב 1:10.5. זה מה שהקורולה מסוגלת לתת וזה לא רע למנוע 1.6 עם תיבה אוטומטית פרימיטיבית. המכונית הנוכחית (מנוע 1.4 טורבו מתקדם יותר ותיבה רובוטית יעילה יותר) עושה 11-11.5 באותו תוואי נסיעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום ברכבים החדשים אפשרי להגיע לתוצאה כזו .

אך לא ברכב בן 4. ובטח שלא בדרך הררית .

טויוטה קורולה בת 4 שנים תתן אותה תוצאה שנתנה אותה קורולה לפני 3 וחצי שנים.

--------------------------

כנראה שהנסיעה של דוד שלך לא חסכונית , למרות שעם רגל קלה על הגז יהיה גם קשה להשיג 1:12 משולב עם מזגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שלא התלבלבת בנתון של הצריכה הבין עירונית?

גם הצריכה העירונית שציינת ממש מתאימה לרכב סופר מיני , 10.8.

לדעתי היא אמורה לעשות בכלל 1:8 ככה בעיר ו 1.11 מחוץ לעיר. כמו רכב משפחתי ממוצע מהסגמנט שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שלא התלבלבת בנתון של הצריכה הבין עירונית?

גם הצריכה העירונית שציינת ממש מתאימה לרכב סופר מיני , 10.8.

לדעתי היא אמורה לעשות בכלל 1:8 ככה בעיר ו 1.11 מחוץ לעיר. כמו רכב משפחתי ממוצע מהסגמנט שלו.

לא התבלבלתי,כך מצוין.

תודה על התגובות אנשים.

אכן הגיוני טענותיכם,במיוחד שדוד שלי שכח לציין שהוא כל בוקר נתקע בפקקים של המחסום!:-x

כשיהיה נסיעה "רגילה",נבדוק זאת.

תודות וסוף שבוע טוב.

בן.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...