Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשבונית לשכיר- מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עובד כשכיר ונדרש להוציא חשבונית עבור עבודה חד פעמית שביצעתי.

אני יודע שיש את שירות החשבונית לשכיר- הבעיה היא שיש מאות חברות שמציעות את השירות הזה וקצת קשה לי להבין על מי לסמוך.

בסופו של דבר הכסף קודם כל מועבר לחברה המתווכת ורק ב-10 יוצא אלי כתלוש משכורת. כישראלי טוב ומצוי, מאוד מפחיד אותי שהכסף יגיע לחברה והם יחליטו להיעלם- לא חסרים מקרי עוקץ שכאלו ומדובר בסכום יפה.

האם מישהו התנסה עם שירות דומה, קיבל את הכסף בזמן ויכול להמליץ?

אודה להצלתכם!

Lexus CT200H

פורסם
היי,

אני עובד כשכיר ונדרש להוציא חשבונית עבור עבודה חד פעמית שביצעתי.

אני יודע שיש את שירות החשבונית לשכיר- הבעיה היא שיש מאות חברות שמציעות את השירות הזה וקצת קשה לי להבין על מי לסמוך.

בסופו של דבר הכסף קודם כל מועבר לחברה המתווכת ורק ב-10 יוצא אלי כתלוש משכורת. כישראלי טוב ומצוי, מאוד מפחיד אותי שהכסף יגיע לחברה והם יחליטו להיעלם- לא חסרים מקרי עוקץ שכאלו ומדובר בסכום יפה.

האם מישהו התנסה עם שירות דומה, קיבל את הכסף בזמן ויכול להמליץ?

אודה להצלתכם!

שמעתי על חברה שנקראת "החשבונייה" שעושה את זה.

פורסם

אני מכיר אותם, עבדתי איתם המון, בסכומי כסף גדולים מאד.

תמיד קיבלתי את הכסף מהם בזמן ובלי שום בעיות.

הם בשוק כבר שנים רבות מאד.

מומלץ בחום!

מאד אהבתי את העובדה שהכל מתבצע איתם באמצעות מיילים, והם מגיבים מהר מאד ועונים לעניין.

מבחינתי זו נוחות, שונא להרים טלפונים, מה גם, שככה הכל מתועד ומסודר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מכיר באופן אישי , אמינות גבוהה כמו של סובארו DL .

בעל העסק ה"חשבונית של השכיר " אדם ישר כמו פלס .

בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...