Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה זמן רב אני מתחבט בנוגע לרכישת רכב.

קצת פרטים:

רכב לי ולזוגתי שתחיה עם צפי להרחבת המשפחה בשנתיים הקרובות.

רוב הנסיעות מתבצעות בין פ"ת לכפ"ס. בסופי שבוע בין פ"ת לחולון ופ"ת לירושלים (פעם בשבוע).

התקציב הוא כ60K ש"ח.

לגמר עלו - סוזוקי סוויפט 2010 40K ק"מ דגם GLX.

קיה פיקנטו 2011 (דצמבר), 15K ק"מ דגם EX.

מה דעתכם?

אנא התייחסו בתשובתכם ל: צריכת דלק, נוחות, בטיחות וכל דבר אחר שלא עלה לי בראש.

המון תודה,

עידן

פורסם

התפרסמה כתבה בmako על מבחן דרכים לכל הסופר מיני המבוקשות בארץ.

קיה עונה על כל הקריטריונים ונותנת תמורה טובה יותר לכסף.

המלצתי היא קיה.

בהצלחה

פורסם

אם אתם חושבים על הרחבת המשפחה - קח בחשבון שבשתי המועמדות ספק אם תכנס עגלה בתא המטען.

לפיכך אני חושב שכדאי לך לחשוב אולי על יונדאי i20 - לה תא מטען מרווח הרבה יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אתם חושבים על הרחבת המשפחה - קח בחשבון שבשתי המועמדות ספק אם תכנס עגלה בתא המטען.

לפיכך אני חושב שכדאי לך לחשוב אולי על יונדאי i20 - לה תא מטען מרווח הרבה יותר.

מצטרף להמלצה, אם אתם מתכננים את הרחבת המשפחה, שתי המכוניות שציינת יהיו צפופות, רוב העגלות ייכנסו בקושי ובלי להתחיל לדבר על ציוד נלווה, תיקים חיתולים וכו'.

כדאי לשקול באמת משהו קצת יותר גדול, אנחנו רכשנו עכשיו I20 כרכב שני ומסתדרים איתו עם שני ילדים.

פורסם
התפרסמה כתבה בmako על מבחן דרכים לכל הסופר מיני המבוקשות בארץ.

קיה עונה על כל הקריטריונים ונותנת תמורה טובה יותר לכסף.

המלצתי היא קיה.

בהצלחה

כפיר יש לך לינק לכתבה?

זה משהו חדש? לא ראיתי כתבה כזאת ביומיים האחרונים

פורסם

אם מדובר בהגדלת המשפחה בשנה-שנתיים הקרובות, לא הייתי ממליץ על מכונית מיני.

לצורך העניין בדגמי הפיקנטו והמקבילות אליה כמו ה-107 והC1 אין בתא המטען מספיק מקום אפילו לא לתיק, שלא נדבר על עגלה.

לא הייתי ממליץ להסתרבל עם דגם כזה (מה גם שהבטיחות של הדגמים האלה קצת שנויה במחלוקת).

אני היתי הולך שנתיים שלוש אחורה ומחפש לי I20 כמו שאמרו פה הרוב.

הרכב קטן, אבל לא מיני, מבפנים מרווח מאוד, פרקטי מאוד, תא מטען לא קטן בכלל וביצועים טובים.

(מניסיון של נהיגה בכזה 500 קילומטרים, שלושה ימים).

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מתכנן להישאר עם הרכב הרבה זמן אני מציע לחשוב אפילו בכיוון של משפחתית כמו יונדאי I30 או ניסן טידה שיענו יפה לדרישותיך ,מדובר ברכבים אמינים מאוד עם מרווח פנימי ותא מטען שבקלות יכול להכיל עגלה ויישאר עוד הרבה מקום.

ה I20 היא גם אופציה מצוינת עבורך.

בהצלחה

פורסם

אני שוכר כעת את ה-I20 מלפני מתיחת הפנים. הרכב נוראי - רועש, מקפצץ ושובר גב. לפי מה שקראתי לאחר מתיחת הפנים יש שיפור משמעותי, ולכן חוות דעת זו לא רלוונטית למכוניות חדשות.

שכרתי חודש שעבר את הקורסה וחשבתי שהוא גרוע ודרשתי להחליף אותו ל-I20, אבל מסתבר שניתן לרדת יותר נמוך.

מנסיון שלי, לפחות הרכבים הקטנים הבאים עדיפים בהרבה: ניסן מיקרה (ניתן לקנות חדשה אוטומטית ב-80 אלף), טויוטה יאריס, סקודה פאביה.

פורסם

אל תצפה ליותר מדי. מה לעשות, יונדאי I20 עד כמה שהיא מפתה, היא לא סיטרואן C3 ולא פולקסווגן פולו וכו'.

יש לה את היתרונות שלה אבל מבחינת נוחות ואיכות חומרים, היא לא בראש הרשימה, בלשון המעטה.

מצד שני, אם מבחינתך היונדאי עדיפה על הקורסה...אז לא יודע. אני אישית נהגתי בקורסה והיא לא רעה בכלל.

אם אתה לא איש של סטיגמות, חפש אולי C3, פיאט פונטו או משהו בסגנון.

פורסם

אני לא מבין את הסיבה לבחור בפחנוע כמו הקיה ?

אם כבר יש תקציב , הסוייפט לא חסכוני בדלק כמו שאתה חושב ולדעתי שיהיה רכב נוח ועם מקום בתא המטען , קחו פוקוס

רכב נוח מאד, אמין מאד ... זול (ביטוח וטיפולים ) לא ספורטיבי ,פשוט וטוב .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

הסיבה לבחירה בקיה היא הגיונית בהחלט ולגיטימית - חסכון בדלק.( רק שבדרך שכחו עוד שימושים חשובים )

להציע במקום זה פוקוס, שהיא הכי לא חסכונית בקבוצתה - זה הליכה לקצוניות הפוכה.

יש מכוניות אחרות בקבוצה שהן לא פחות זולות לקניה ותחזוקה שוטפת - ועל הדרך גם חסכוניות.

לדוגמא: יונדאי i30 / קיה סיד, או קיה פורטה בתצורת סדאן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...