Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור גשר פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול נרדמתי בנהיגה ונכנסתי במעקה בטיחות כתוצאה מכך התעקם לי הגשר התחתון באוטו הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2000 גיר רגיל.

רציתי לדעת איך אפשר ליישר את הגשר הזה עם פשוט למשוך אותו החוצה או שיש דרך אחרת לעשות את זה בצורה יותר טובה תמונה מצורפת:

12706794.jpg

בנוסף לכך התעקם לי המוט שיוצא מהמסרק הגה.

אפשר להחליף רק אותו או שאני צריך להחליף את כל המסרק?

תמונה מצורפת:

89238347.jpg

פורסם

הרכב בלי ביטוח?

אם לגשר התחתון אתה מתכוון לברזל המסכן הזה שנמצא למטה אז, זה לא גשר, הוא דק מידי,

זה יותר תומך לטמבון הקידמי והעלות שלו היא סה"כ כמה מאות שקלים.

בקשר למוט קישור של ההגה, אני לא בטוח אבל נראה לי שעדיף להחליף את כל המסרק, קשה מאוד לדעת איזה נזק נגרם למסרק עצמו בפנים.

פורסם

למי שלא הצליח לראות את התמונות

תמונה ראשונה:

6044417.JPG

תמונה שנייה

302515.JPG

*בנוסף עוד שאלה.

לפי התמונה הבאה:

4455020.JPG

איזה חלקים עוד נפגעו לדעתכם חוץ מהמוט של מסרק ההגה בתמונה 2?

אסביר למה השאלה.

כשכיוונתי את הדיסק למצב ישר ללא כל קשר למצב גלגל ההגה (היה רבע סיבוב שמאלה) הגלגל עדיין היה קרוב (לא נוגע כמו בתמונה) לכנף הרכב ולא הצלחתי להבין למהה?

תודה לכל המומחים והעוזרים!

• תוכן חדש...