Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מעוניין של מוצרי מגווירס:

יש גם בפ"ת פרי לנסר אם לא ידעתם,

הם פתוחים עד 24.00 כל ערב,כולל שישי-שבת

פורסם

יש להם שם? כתובת?

עריכה:

תודה יוגב אני עשיתי הזמנה אתמול של האוטם צבע ועוד כמה ממתקים, וקראתי באינטרנט שזה מחזיק קרוב לשנה. עם התנאים כאן והמזג האוויר ברור שזה לא פרמטר שתקף באירופה,אבל חשבתי חצי שנה פלוס מינוס.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש להם שם? כתובת?

עריכה:

תודה יוגב אני עשיתי הזמנה אתמול של האוטם צבע ועוד כמה ממתקים, וקראתי באינטרנט שזה מחזיק קרוב לשנה. עם התנאים

כאן והמזג האוויר ברור שזה לא פרמטר שתקף באירופה,אבל חשבתי חצי שנה פלוס מינוס.

יוגב צודק.

לDARKMANXX

אסור לפרסם שמות,אם לא אמרו לך במגווירס אז לא ביקשתה

וחוץ מיזה אתה בחברים איתם בפייס בוק

פורסם
יש להם שם? כתובת?

עריכה:

תודה יוגב אני עשיתי הזמנה אתמול של האוטם צבע ועוד כמה ממתקים, וקראתי באינטרנט שזה מחזיק קרוב לשנה. עם התנאים כאן והמזג האוויר ברור שזה לא פרמטר שתקף באירופה,אבל חשבתי חצי שנה פלוס מינוס.

סליחה לא הבנתי? על איזה חנות אתה מדבר,ג'ימ שופ?

פורסם
תיקון טעות,

כוונתי ליבואן ברחוב שרון 6 בתל אביב זה עבור מנזרנה/אופטימום ולא כפי שכתבתי בטעות מגוויר'ס.

היבואן ברחוב שרון 6 זה "אמביל" ולמיטב זכרוני הוא מתעסק רק עם SONAX, האם הוא התחיל לייבא את מנזרנה ואפוטימום?

לא הבנתי את ההודעה שלך, מי החנות שמוכרת מגוויר'ס בפ"ת?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

היצרנים טוענים לעד חצי שנה של עמידות.

בכל פורום שיצא לי להתקל בו דובר על בין חודשיים לשלושה. בכל מבחן השוואתי ובכל מבחן פרטני

"יאללה בירי".

פורסם

היה כאן קצר בתקשורת אנסה לסדר מעט את הדברים:

לקח לי קצת זמן להבין על איזו חנות מדובר..

סליחה לא הבנתי? על איזה חנות אתה מדבר,ג'ימ שופ?

ולא זה לא ג'ים שופ.

היבואן ברחוב שרון 6 זה "אמביל" ולמיטב זכרוני הוא מתעסק רק עם SONAX, האם הוא התחיל לייבא את מנזרנה ואפוטימום?

לא הבנתי את ההודעה שלך, מי החנות שמוכרת מגוויר'ס בפ"ת?

זה טאבו.

היצרנים טוענים לעד חצי שנה של עמידות.

בכל פורום שיצא לי להתקל בו דובר על בין חודשיים לשלושה. בכל מבחן השוואתי ובכל מבחן פרטני

וכמה מחזיק האוטם צבע של מנזרנה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אגב , alois, אותי מעניין רק מתי תתחיל לספר על אותו פרילנסר בפ"ת שעל הדרך ככה מוכר מוצרים של חברה בשם פוליש אנג'ל.

מדובר באדון יעקב אלטר ממה שהבנתי.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...