Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי היום את הצמת תאורה מהרכב. וכל הפלאג מלא בזפת. והניקיון שלו פשוט יהיה סיוט.

האם יש אפשרות לקנות פלאג כזה חדש? :roll:

imag0299mq.jpg

imag0298c.jpg

האפשרות השנייה זה להשאיר את הפלאג הנוכחי ולנקות אותו לקצר אותו ולעשות לכל אורות חניה וההמאותתים חיבורים כאלה

ואת המה של הפנסים הקדמיים לקנות בנפרד ולחבר אוהת לפלאג H4.

0707ct_13_z+1966_chevy_fleetline_tech+.jpg

אשמח לעצה.:roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

או ב- איביי כמובן (או כל ספק חשמלטרוניקה לרכב בחו"ל, בעל אתר), או שתיגש לגל-אור וגם תב-אור, שניהם נמצאים במתחם יצחק שדה/המסגר/טברסקי, בתל אביב. מרחק הליכה ברגל ביניהם (חפש חניונים באזור).

בתב-אור תבקש את אביב לתת לך את הדוא"ל שלו או הסמארטפון ושלח לו תמונה לפני שאתה ממשיך. בגל-אור אני לא מכיר שמות, לצערי.

פורסם

באי באי ניסיתי לחפש, לא מצאתי, יש איזה כיוון תחת איזה שמות לחפש את זה?

חיפשתי בחנויות בחו''ל, לא מצאתי, שלחתי מייל לחנות שמוכרת צמות חשמל מוכנות חדשות, עכשיו סופש בטח יענה לי בימים הקרובים.

תודה, אני יבדוק. מקווה שיש דבר כזה והרכב יזקה לצמת תאורה חדשה.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

היי לאיזה רכב שייך הקונקטור ?, יש לי סיקס אספנות והפלג ממש זהה לפלג שמחבר בין החשמל בלוח השעונים לתא המנוע .

אם זה שייך באמת לסיקס יש כאלה ב eBay תחת jeep Cj dash harness.

פורסם

כל האמריקאיות זה אוטו דבר נסה להחליף את כל בית הפיוזים לחדש

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם

לך לפרוקית רכב ותחתוך מצמת חוטים קונקטור זכר ונקבה בדוק עובי החוטים

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

• תוכן חדש...