Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יצאתי ממוסך טויוטה המורשה באשדוד לאחר החלפת טמבון אחורי חדש שעלה קצת מעל 5000 ש"ח

על פניו אני מצפה לאיכות גבוה ככל שתהיה וכרגע אני לא מרוצה בכלל!

ישנם הרבה נקודות של אבק (שנצבע עליו) בכל מיני מקומות בטמבון.

הם טוענים שאבוא בעוד חודש והם יעשו פוליש (לא נשמע לי הגיוני).

זה באמת פתרון שאתם מכירים ?

אני לא פחח לכן כלקוח אני מאוכזב מאוד מהעבודה ואשמח לשמוע דעות מקצועיות שלכם,

האם ברמה המקצועית סביר שיהיו נקודות אבק או שניתן היה לקבל את העבודה נקיה מנקודות ?

פורסם

מה הכוונה לאבק ? אתה בטוח שזה אבק?

אולי זה בכלל לא מתחת לצבע ואפשר לעשות שלייף סבון \ פוליש ?

מומלץ שתעלה תמונה ותפרט יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא רואים את זה בתמונה אבל במבט מקרוב רואים בכל מיני מקומות בליטות קטנות וזה נראה כמו לכלוך / אבק שנמצא בצבע

זה טבעי שהמוסך יציע כפתרון לעשות פוליש בעוד חודש, התוצאה הזו בכלל מקצועית לדעתכם ?

יכול להיות שהם לא עשו צביעה בתנור ? (בצביעה בתנור יכול להיות תוצאה כזו?)

פורסם
לא רואים את זה בתמונה אבל במבט מקרוב רואים בכל מיני מקומות בליטות קטנות וזה נראה כמו לכלוך / אבק שנמצא בצבע

זה טבעי שהמוסך יציע כפתרון לעשות פוליש בעוד חודש, התוצאה הזו בכלל מקצועית לדעתכם ?

יכול להיות שהם לא עשו צביעה בתנור ? (בצביעה בתנור יכול להיות תוצאה כזו?)

גם בצביעה בתנור יכולה לקרות תוצאה כזו.

כן טבעי שהם יציעו פוליש, בהנחה וה"אבק" שאתה מדבר עליו הוא בכלל תוצאה של אופן ריסוס הלכה.

לרוב, צריך לעשות שלייף סבון לאחר צביעה כדי להחליק את המשטח ולהבריק אותו.

אם לא עשו - סבירות גבוהה שלאחר שיעשו הבעיה תיפתר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...