Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בידוד אקוסטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ברחבי הרשת, לפחות בארץ, קיט לבידוד אקוסטי,

מצאתי 2 אופציות,

קיט של דינמאט אקסטרים 9 יריעות 46x81 לאטימה Dynamat Xtreme bulk במחיר של 990 ש"ח,

והאופציה השניה היא יריעה של DLS בגדול 1 מטר * 60 ס"מ במחיר של 200 ש"ח ליריעה,

יש אפשרות להשיג במחירים יותר זולים או שזה מה יש וזהו?

פורסם

אל תיגע בDLS! זה חומר שדורש חימום, העבודה איתו קשה.

האקסטרים הרבה יותר נוח לעבודה ונצמד היטב.

סטינגר וקאשה יקרים יותר וSTP אין עדיין בארץ בסופו של דבר.

יש חומר חדש שנקרא NVX - בסוניק אלקטרוניקס מוכרים אותו בזול אבל אין לי מושג כמה יעלה שילוח שלו.

אני הייתי קונה את הבאלק וכבר מבודד איתו כל מה שאפשר.

לא צריך להשתגע עם החומר - אתה צריך 70 אחוז כיסוי על כל אזור - לדעתי 3 יריעות לכל דלת (שתי הדפנות) יספיקו לך ואז אתה נשאר עם שלוש יריעות נוספות

אחת לדלת תא המטען.

ועוד שתיים למכסה תא המנוע.

הייתי קונה עוד יריעה אחת בשביל לשים חצי על כל דיפון באזורים מרכזיים שלו.

אחרי זה - על הדלתות הייתי רוכש כלשהוא closed cell foam אני לאחרונה הזמנתי 20SQFT בערך ב230 שקלים בעובי 7 מ"מ מאיביי (זה בא ב16 חתיכות) -> זה יספיק לך לשתי הדלתות + דלת תא המטען ולתא המנוע הייתי רוכש הודליינר

לאט לאט צעד צעד - תתחיל מהדלתות ותא המטען ואם ישאר לך משהו תשמור אותו למכסה תא המנוע (כשיהיה לך את הספוגים שדיברתי עליהם עכשיו - תעשה את מכסה המנוע גם)

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לאחרונה הזמנתי 20SQFT בערך ב230 שקלים בעובי 7 מ"מ מאיביי (זה בא ב16 חתיכות) -> זה יספיק לך לשתי הדלתות + דלת תא המטען ולתא המנוע הייתי רוכש הודליינר

אדי אתה יכול לתת קישור לחומר שרכשת ... האם זה דומה לפלציב ? או אולי טוב יותר - אני מחפש (עדיין) משהו לדיפונים שרוקדים אצלי ברכב

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סוניק אלקטרוניקס מכסחים במחיר המשלוחים לחו"ל

אולי מה שכדאי לעשות זה לפנות לחברה כמו BUY2USA ולשאול אותם כמה יעלה לעשות משלוח ימי מהמחסנים שלהם - יכול להוזיל את העלויות משמעותית אתם רק צריכים סבלנות לחכות עד חודש ימים למשלוח שיגיע אליכם.

הם יחשבו לכם את העלויות של הרכישה מרגע הרכישה עד רגע ההגעה הביתה - זה מה שטוב בשירות שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה ! האם אתה מדביק זאת על החלק הפנימי של הדיפון ? יש לך ניסיון עם החומר הזה?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

עם החומר הזה אין לי נסיון עדיין אבל בקרוב יהיה וכשיהיה גם יועלו תמונות לשרשיר הבידוד שלי. (עדיין לא הגיע - יגיע בשבועיים הקרובים אני מאמין ואז אני גם אצטרך למצוא איזה בוקר פנוי לעבוד על הרכב - שעה זה כל מה שאני צריך).

אני מתכוון גם לבודד את הדלתות האחוריות עם שאריות החומר שנותרו לי ולבודד את הדלתות הקדמיות ברכב של אבא שלי בשכבה כזו.

אני מצמיד את החומר על גבי שכבת האלומיניום של האקסטרים\רודקיל לכן הוא צריך להצמד מצויין.

באוונסיס אני דווקא בודדתי עם הדיינאליינר את הדיפון עצמו.

בB4 אני הולך לבודד את הדופן הפנימית של הדלת כי הדיפון של הסובארו לא מאפשר את זה.

בפועל אמורים לבודד את הדופן הפנימית אני מעדיף לבודד את הדיפון כי הוא זה שבעצם מקרקש ושם אני גם רוצה לבלום את הרעש.

אם יש לכם מנגנונים רועשים בדלת - בסביבה שלהם - לא יזיק בכלל לתת טיפול של חומר שכזה.

היה חומר נוסף שדן חשף אותו בפניי אבל המוכר נתן שם הארה\הערה שצריך לכבוש כפפות כשמדביקים את היריעות לרכב וזה קצת הרתיע אותי וגם לא הייתי זקוק לכזו כמות של שטח כיסוי אז דווקא הלכתי על האופציה השניה - למרות שאני בטוח שזה חומר נהדר והוא ידבק בלי בעיות והכפפות זה בעיקר הגזמה - בגלל זה גם לא אמרתי לדן שום דבר לגבי זה :-P

:-D מי פולני :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי-מזכיר לי משהו הפסקה הזאת :-)

"אחרי זה - על הדלתות הייתי רוכש כלשהוא closed cell foam אני לאחרונה הזמנתי 20SQFT בערך ב230 שקלים בעובי 7 מ"מ מאיביי (זה בא ב16 חתיכות) -> זה יספיק לך לשתי הדלתות + דלת תא המטען ולתא המנוע הייתי רוכש הודליינר "

לגבי הכפפות לחומר שהזמנתי, אני שאלתי אותו והוא אמר שמומלץ לשים אבל לא חייב ואפשר להסתדר בלי זה.

Scan Speak

פורסם

שמע, בפעם האחרונה שהתעלמתי מההמלצה להשתמש בכפפות, הגעתי לאסוף את אבא שלי משדה התעופה כאשר הידיים שלי היו עטופות בנייר טואלט

:-D

הייתה צריך לראות את הפרצוף של אבא שלי עם הבעת הWTF שהיתה לו :shock::shock::shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

שמע אני לא יודע מה עובר לך בראש אבל אני דחפתי את הידיים שלי לתוך קצף פוליאוריטן בלי ככפות - לא ידעתי שזה יהיה כל-כך דביק

:-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אני פולני

:-P

אמרתי לעצמי - עד כמה דביק זה כבר יכול להיות? קצת טינר ונוריד את זה מקסימום מהידיים

הן נדבקו אחת לשניה והייתי צריך כמעט חצי קילו טרפנטין לשחרר אותן אחת מהשניה :shock:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...