Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007 2000 סמ"ק חוות דעת+שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ישליישלי
פורסם

שלום.

אני שוקל לרכוש את הדגם הזה.( ביצעתי חיפוש בפורום ועדיין יש לי מספר שאלות )

אשמח לשמוע מבעל נסיון ברכב על דעות חיוביות ושלליות.

כמו כן ביצעתי נסיעה על הרכב,מה אני יגיד לכם לא מרגיש כל-כך חזק, במהלך בנסיעה היה רעש עמום אני עדיין לא יודע אם

זה העקבות צמיגים ,אולי סרעפת ,ואולי מכוון שהרכב עבר תיקון הצרייות ( ויתכן שזה גם הרעש הטבעי של המנוע? )

מספר שאלות

1 האם אתם מכירים סוג רעש כזה?

2 אמינות

3 כמה הלוכים יש בגיר

4 האם קיים שרשרת \ אוו רצועה טיימיג בנפח הנ"ל

תודה

Guest ישליישלי
פורסם

לקחתי את הרכב לבדיקה.( פה אני רוצה לתקן טעות הרכב שנת 2008 ) מה אני יגיד לכם בדיקה יצאה מעולה.

אני מצרף לכם את טופס הבדיקה אשמח לתגובת.

את הרכב רכשתי בסופו של דבר.שילמתי מיחירון מינוס קצת.לא היה ממה להוריד.

השיחה לאחר הבדיקה היתה כך בערך.

"

אני: שמע אני לא ישקר לך,הרכב במצב מעולה.( את האמת הייתי לוקח אותו גם במחיר ההתחלתי ) לשים דלק וליסוע.

הוא: מה אתה רוצה שאני יגיד לך? טיפלנו ברכב לפי הספר כדיי,שנצתרך למכור אותו נוכל לדרוש מה שצריך.

אני: תבוא לקראתי תן לי הרגשה שאנחנו מנהלים משא-ומתן,אתה יודע שיש שריטה בטמבון...:-D

הוא: טוב אני יוריד 1000 ש, וחצי חצי העברת הבעלות.

אני : סגור.

תמונות.

בדיקת רכב 002.jpg

בדיקת רכב 001.jpg

בדיקת רכב 003.jpg

בדיקת רכב 004.jpg

1.jpg

2.jpg

פורסם

הפוקוס 2 ליטר פשוט מעולה.

נוחה ומרווחת ובדגם שרכשת גם נראית לא רע. הצבע קצת זוהר מדי אבל אם אהבת זה מצויין.

לגבי הבדיקה, זה באמת דיי נדיר אבל יש גם רכבים פרטיים ושמורים, כנראה שנפלת על אחד כזה.

תתחדש, תהנה מהרכב וסע בדרכים טובות, שבוע טוב.

פורסם

קניתי כזו לפני 10 חודשים אבל עם מנוע 1.6 דגם טרנד X. רוב התוספות שיש ב 2000 נמצאות גם אצלי.

מה אגיד... רכב מאוד מפנק, אומנם כבד אבל איזו נסיעה, יציבות, אמינות טפו טפו...

לגבי הרעש העמום, זו תופעה ידועה בפוקוסים, מקור הרעש הוא מבתי הגלגלים האחוריים שלדעתי לא בידדו את האזור כמו שצריך.

לא כזה נורא, הרעש מורגש יותר למי שיושב במושב האחורי.

סה"כ רכב טוב מאוד, תהנה ממנו.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...