Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי היום בפיאט פונטו ספייס

ואני רוצה להחליף לה את המים אז איפה אפשר להשיג את זה,

הבנתי שיש במוסכים וראיתי בפורום מקומות בת"א אבל פשוט רציתי לדעת אם יש משהוא יותר קרוב.

משהוא בסביבות אשדוד.

פורסם
באתר של פיאט מצויין שקיים מרכז שירות באזה"ת של אשדוד. אני יותר ממאמין שתוכל לרכוש שם פראפלו.

מניסיון אישי שלי הוא לא מוכר, לפני שבועיים הייתי שם ורציתי לקנות כמה חלקים והוא לא רצה למכור לי וטען שהוא מוסך ואסור לו למכור.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הם צריכים למכור,אני אישית קניתי ממורשה בעכו 3 פחיות.

במידה ולא,בחנות של חלקי חילוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע כאילו לפיאט יש שירות טוב/גרוע לפי סניפים.

ברנו מכרו לי נוזל קירור ללא בעיות בכלל, והציעו לי את שני הסוגים (הצרפתי ה"אותנטי" או משהו כזה ואת הנוזל הצהוב של פז)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נכנסתי לאתר שלהם אבל אני לא יודע אם הם מוכרים אני יתקשר וישאל אותם,

ראיתי שיש גם מוסך בראשון באתר של פירט ידוע לכם אם הם מוכרים גם ?

פורסם

תנסה ב BKM ‎חלקי חילוף, הוא נמצא מרחק הליכה מסוכנות פיאט, אם תעמוד עם הגב לסוכנות מצד שמאל שלך מול מגרש של אלדן יש רחוב...

בהצלחה

פורסם
תנסה ב BKM ‎חלקי חילוף, הוא נמצא מרחק הליכה מסוכנות פיאט, אם תעמוד עם הגב לסוכנות מצד שמאל שלך מול מגרש של אלדן יש רחוב...

בהצלחה

אתה מדבר על הסוכנות של פיאט באשדוד ?.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהצלחה

ההיתי שמה היום הם לא מוכרים,

וההיתי במוסך המורשה של פיאט בראשון והם רצו

56 שקל לליטר ו220 ששקל על ההחלפה לפני מעמ !

סהכ ביקשו 332 לפני מעמ אחרי זה יוצא 380 שקל על החלפת נוזל קירור ?!?! מי מת.

אה וכשביקשתי ליקנות את את הנוזל הוא אמר שהוא לא מוכר אותו לבד.

פורסם
^^^

מאוד מוזר , במוסך המרכזי של פיאט בחדרה כבר מכרו לי כמה חלפים ללא בעיות , פחית ליטר פארפלו עולה כ-40 ש"ח אחרי מע"מ.

טוב אז אחרי הכל כניראה אנייקנה את זה אצל סודאי בת"א התקשרתי הוא אמר 40 שקל ליטר,

והיתקשרתי לעוד מוסך מאשדוד לקבל הצעת מחיר על החלפת נוזל קירור והם אמרו לי 50 שקל.

• תוכן חדש...