Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 16.7.2025 בשעה 16:26, David32 כתב:

לגבי ההתערבות, לא ככה, כי אני מתבאס מזה שעל הטבח שעושים שם שומעים רק בדרך אגב כי הכותרת היא "ישראל תוקפת בסוריה" שיירות של צבא סוריה שהולך לפגוע בדרוזים.

זה לא סבבה, תעבדו קצת שם במשרד החוץ במקום לבכות

אתה צודק, אבל זה לא קורה רק כתוצאה מחוסר התועלת של משרד החוץ.

לדוגמא הירי על הכנסיה בעזה, נהרגו 3 אנשים. הודיעו שזה טעות, התנצלו, שלחו את ביבי להרים טלפון לאפיפיור. בכל מקום כותרות וכתבות על כמה אנחנו רעים.

בסוריה ממש עכשיו נרצחים דרוזים ונוצרים בסיטונאות, שלא לדבר על הזוועות שקורות בניגריה ובעוד מקומות. אם אתה לא עוקב בטוויטר אחרי כל מיני אנטי איסלמיסטים שזה הריגוש שלהם בחיים סביר להניח שאתה לא תדע מזה בכלל.

אותו ג'ולני שטראפ לחץ לו את היד שולח את האנשים שלו לשרוף אנשים בחיים וזה עובר חלק בגרון.

אין ספק שיש פה חזית נוספת שמפעילים נגדנו.

גם אם היו שולחים את גדעון סער להתראיין כל שעה אצל כל מי שמוכן לקבל אותו (לא בטוח כמה שזה רעיון טוב) זה קרב אבוד מראש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

לדוגמא הירי על הכנסיה בעזה, נהרגו 3 אנשים. הודיעו שזה טעות, התנצלו, שלחו את ביבי להרים טלפון לאפיפיור. בכל מקום כותרות וכתבות על כמה אנחנו רעים.

זה היה ריאקטיבי מצד ישראל.

מביך ומביש.

התנצלו אחרי שהופעל לחץ. 

ובכלל, השיט האחרון עם איימן עודה וצעקות המוות לערבים,אפס עצורים, אפס ציוצים של הבנגביר. מקשים מאוד על התדמית בעולם. הממשלה הזאת בשנתיים וקצת פשוט מחקה את המעט שהיה.

רואים לי בתור אזרח ישראלי - מביך לי.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני מניח שהתנצלו אחרי שחקרו והבינו מה קרה. הלחץ כנראה הופעל הרבה לפני.

הנקודה לא שזה סבבה שצה"ל הרג בטעות 3 נוצרים אלא שזה סבבה שנהרגים הרבה יותר נוצרים במקומות אחרים. נגד זה אין לך מה לעשות.

ההתנהלות שלנו מביכה כי מה אתה מצפה מחבורה של ליצנים אבל גם אם היינו מתנהלים אחרת התוצאה היתה דומה. אנשים היו ממשיכים להישחט מסביב לעולם אבל כולם היו מתעניינים בעיקר במה שאנחנו עושים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם

נכון, אני מסכים שיש צביעות. התווכחתי על זה השבוע בעבודה לגבי הדרוזים. לא יכול שלא להסכים אבל לא מגיע לאותה המסקנה כמוך.

"מה אתה מצפה מחבורה של ליצנים". יכול להיות. מה אני אמור לצפות? 

אתה מבין הרי שלליצנות הזאת יהיו השלכות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא טוען שזה בסדר איך שהם מתנהלים. אני גם חושב שזה במכוון כי אולי לך ולי זה מביך לראות אבל לבייס זה משדר עוצמה.

הטענה שלי זה שגם אם היו עושים מאמץ ומתנהלים כמו שצריך, עדיין היינו מפסידים בזירה הזאת. 

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הטענה שלי זה שגם אם היו עושים מאמץ ומתנהלים כמו שצריך, עדיין היינו מפסידים בזירה הזאת. 

נאלץ להסכים אתך לחלוטין. 

העולם, לפחות מהחורים שאני מסתובב בהם ברחבי המירשתת, תופס את ה"הסברה" (כן, הם קוראים לזה בשם המפורש- HASBARA) כלא פחות מאשר קונספירציות מופרחות ומופרכות. אם היה לך מושג כמה פעמים אמרו לי שאני צריך להפסיק להקשיב ל"הסברה"... (ועניתי שאני לא צריך כי אני חי את זה :crazyeyes:lol:)

מבחינת העולם, זה משהו הזוי וחצי. 

הרי העולם מבין שיש לנו יכולות מודיעין רציניות מחד. ומתפלאים איך זה שאנחנו רואים בכל מסגד, בית ספר ובית חולים מקום שמכיל מחבלים מאידך. 

פלוס העולם נחשף הרבה יותר למה שקורה בתוך עזה, מאשר למה שקורה בתוך ישראל. והתמונות שהעולם רואה לא הכי קלות לעיכול אני מניח. העולם לא עבר את ה-7 לאוקטובר, אנחנו עברנו אותו. אז העולם שוכח את התמונות זוועה האלו. 

אה, וכשתמונות זוועה דומות עולות מסוריה, רק שזה שם "ערבים על ערבים", לאף אחד לא אכפת- ברמה כזו, שישראל הייתה צריכה לדרוש דיון במצב בסוריה מהאו"ם.

עולם הזוי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה או"ם? זה שאיראן היא ראש הפורום של מועצת זכויות האדם בו?

היום לאו"ם אין שום תכלית. זה הארגון הכי כושל בעולם אחרי דואר ישראל.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 11 שעות, Shmulik_Miata כתב:

ביבי, אתה בוגד. 

שים את המפתחות ולך הביתה.

https://x.com/ishaycoen/status/1946930955660280045

ממש . מדגדג לו את הביצה. 
האיש הזה (נתניהו) חסין להכל , כנראה (חוץ ממזון מקולקל ושמש ישירה). 
שומדבר לא יפריע לו, שומדבר לא יגרום לו להודות שהוא טעה, שומדבר לא יגרום לו לפנות את הכיסא. 
בכל יום שעובר, גוברת אצלי התחושה של "ניצחתם. אתם רוצים לזיין את המדינה, בבקשה". גם מצד הממשלה ובעיקר מצד תומכיה. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 9 דקות, שביט כתב:

סין להכל , כנראה (חוץ ממזון מקולקל

אתה לא מבין, זה חלק מקו ההגנה במשפט.

הוא יטען שמנסים להרעיל אותו בבית ולכן הוא היה חייב חמגשיות ממסעדות מאוד מסויימות עם שפים מאוד ספציפיים. 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איפה שהממשלה כושלת, העם מתגייס. 

יוזמה יפה, טובה ובריאה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בינתיים ביבי לא הרים ידיים מלפטור את החרדים מגיוס.

זה הליכוד רבותיי.

מחנה ליברלי, ממלכתי, דואג לכלל העם ודוגל בשיוויון.

Screenshot_20250721_110908_ynet.jpg

פורסם
בתאריך 19.7.2025 בשעה 15:35, יבגניפ כתב:

520259648_24414113164881453_214131076328

1. עמית סגל ממשיך לשחק על הגבול הדק. לא חושב שעיתונאי סביר אמור לעשות קופי פייסט ככה להודעות פרופגנדה של מפלגת השלטון

2. מציע לכל מי שאיכפת לו לרפרף במסמך המדובר כאן. בין היתר מזכירים שם את התנועה לאיכות השלטון. זו מוצגת כאנטי דמוקרטית בזכות מעשים כמו עתירה נגד מינויו של אריה דרעי לתפקיד שר (כי 400,000 איש הצביעו לו וזה הכי חשוב). את שאר ההסברים בונים ע"י ציטוטים של קרוליין גליק ויריב לוין. זו הרמה. עכשיו גם נעזרים בחברים מעבר לים כדי לנרמל עבריינות ואת נוכחותם של עבריינים מורשעים בחיים הציבורים בישראל. כמו שאומר אורי משגב, ביביזם זה קודם כל עסק כלכלי. הנה עוד הוכחה.

עמית סגל "משחק על הגבול" אבל אורי משגב, זה עיתונאות...🤣

אני לא מבין איך אפשר להצדיק הזרמה של מימון פדרלי אמריקאי לתנועות פוליטיות ישראליות, לא חשוב מאיזה צד של המפה הפוליטית אתה.

לגבי דרעי, אנחנו בעד שלטון החוק, לא?!

אם החוק, שנחקק דמוקרטית, קובע מתי מותר לעבריין לחזור לחיים הפוליטיים, ואם הצביע לו ציבור גדול (יענו, הנורמות שלו מקובלות על ציבור גדול בישראל), זה אכן לא דמוקרטי לפעול נגד החוק, במימון של גורם זר שאינו חלק מהמשחק הפוליטי בישראל.

אם מאן דהוא חושב שעבריין מורשע אסור שיהיה בפוליטיקה, יתכבד וישנה את החוק.

נ.ב. העבריינות אינה מנורמלת, אבל יש לה פג תוקף.

לפני 26 דקות, asix כתב:

בינתיים ביבי לא הרים ידיים מלפטור את החרדים מגיוס.

זה הליכוד רבותיי.

מחנה ליברלי, ממלכתי, דואג לכלל העם ודוגל בשיוויון.

Screenshot_20250721_110908_ynet.jpg

זה צפוי.

השאלה היא מה אדלשטיין יעשה ומה זה יעשה לציבור תומכי הליכוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 דקות, falou כתב:

עמית סגל "משחק על הגבול" אבל אורי משגב, זה עיתונאות...🤣

אני לא חושב שאורי משגב הוא עיתונאי. אבל בזה הוא צודק.

לפני 14 דקות, falou כתב:

לגבי דרעי, אנחנו בעד שלטון החוק, לא?!

אם החוק, שנחקק דמוקרטית, קובע מתי מותר לעבריין לחזור לחיים הפוליטיים, ואם הצביע לו ציבור גדול (יענו, הנורמות שלו מקובלות על ציבור גדול בישראל), זה אכן לא דמוקרטי לפעול נגד החוק, במימון של גורם זר שאינו חלק מהמשחק הפוליטי בישראל.

אם מאן דהוא חושב שעבריין מורשע אסור שיהיה בפוליטיקה, יתכבד וישנה את החוק.

שלטון החוק כולל את הזכות לפנות לבית המשפט גם במקרה כזה, שיכריע. את החוק במדינת ישראל ניסו לשנות כדי לאפשר לדרעי להיות שר, כמה שזכור לי, אחרי שבמערכת המשפט עשו טעות ולא זרקו אותו לכלא שוב כי הוא עלק פרש לחופשה קצרה מהכנסת, וחבריו מהקואליציה ניסו למנוע שינוי כלשהו אחר כך.

אני יודע, כי אני חי כאן, ששחיתות זו נורמה מקובלת על ציבור גדול בישראל. ואני לא מתחבר לטענה הרדודה שאוהבים בימין הפופוליסטי כאן ובעולם, כאילו אם יש משהו שהרוב רוצה זה מספיק כדי להכשיר אותו. אני מעדיף דמוקרטיה ליברלית מחויבת לשלטון חוק ונורמות בסיסיות סבירות, כמו שזה שלגנוב ולהעלים מס זה לא בסדר. כמובן, אני מבין שאי אפשר לכפות את זה על רוב שלא רואה בזה בעיה. וזו - הרבה יותר מאיומים מאיראן או סוריה או עזה - הסיבה העיקרית שבגללה אני חושב שלישראל אין שום עתיד.

ואולי מימון זר זו בעיה באופן כללי. נניח. אבל המסמך מתייחס לעתירה נגד דרעי או סדנאות של שמאלנים בבתי ספר כמשהו רע. וזו כבר בעיה אחרת לגמרי.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, falou כתב:

אני לא מבין איך אפשר להצדיק הזרמה של מימון פדרלי אמריקאי לתנועות פוליטיות ישראליות

בוא נדייק קצת עם העובדות. 

הממשל העביר כספים לקרן רוקפלר קרוב למיליארד דולר במשך 3 שנים.

קרן רוקפלר תומכת בהרבה מיזמים כולל אקלים, חיוך, תרבות, אומנות ועוד.

אחד הגופים בהם היא תומכת הוא PEF ISRAEL שתורמת ליותר מ 1000 ארגונים בארץ (כמו אחים בעד אחים שמשלבת חרדים בשוק העבודה, קרן אשקלון שאפילו אלוהים לא יודע מה היא עושה, חסד ייבנה, גבורת יוסף שמיישבת את הגבעה הצרפתית בעולים, גדודי תורה זכרון ראובן, בית כנסת כפר אדומים שרחוק מלהיות שמאלני, ישיבת אור עתניאל שברור ששולחת את הבנים שלה לקפלן כל שבת, גרעינים תורניים בכל הארץ וגם לאחים לנשק ולחמנל האזרחי).

הממשל לא יודע ואין לו שליטה לאן הכסף הלך ואם תעבור על רשימת התרומות והתמיכות של PEF ISRAEL תראה שהוא מאוד מגוון ולא צבוע בצבע פוליטי מסויים.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...