Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

השעות שלו זה מה שמשנה. חוץ מזה, אתה מבוגר + בעל עסק + הילדים גדולים.

כשהן היו קטנות עבדתי הרבה יותר שעות. ימים של 15 שעות ומעלה היו די נפוצים אבל תמיד הקפדתי על 3 דברים.

1. תמיד לוקח לגן/בית ספר עד גיתה ד בערך כשהתחילו למץנסוע לבד בהסעות.

2. תמיד בבית כשהן הולכות לישון גם אם זה אומר לבוא מהעבודה ואחר כך לחזור.

3. פרט למקרים מאוד קיצוניים אין עבודה בשבת.

היום יש לי בערך 4 -5 ימים בחודש של יותר מ 14 שעות עבודה אבל זה לא משהו מציק או מכביד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואתה לא מבין שמי שלא בעל עסק לא יכול

לצאת להשכיב את הילדים ולחזור? ועוד 1001 דברים שאתה יכול לעשות ואלה שאתה מתלונן ש״בוכים״ על השעות האלה לא יכולים?

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מי שלא בעל עסק לרוב לא טוחן שעות כאלה. כשהייתי שכיר עבדתי משמעותית פחות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

לא תחטוף כמו שלא חטפנו ב-2006. יקנעם די מוגנת טבעית. מצפון יש את רכס הכרמל (שמגן על אחד משני היעדים היחידים שראויים לטיל - סולתם ב'), וממזרח היעד היחיד הוא רמת דוד, שדי רחוקה גם לפספוסים מזדמנים. אז בקטע הזה אנחנו די רגועים.

יקנעם תחטוף גם תחטוף, כמו שבתים על צד ההר בנשר גם חטפו.

אבל זה דיון עקר, כל מקום יחטוף.

אני גר בעמק יזרעאל וגם אם לוקחים בחשבון את 2006 שהיו פה קצת אזעקות, מאז ועד היום- שקט פה משהו.

כאילו כל השיט שקרה וקורה ברוב הארץ לא באמת קיים.

פורסם
לפני 36 דקות, RK כתב:

מי שלא בעל עסק לרוב לא טוחן שעות כאלה

כן אבל בקונטקסט, הביקורת היא על זה שספריאל מציע לעבור לפריפרייה ולעבוד בנסיעות הביתה וחזרה כדי שאלה כן יהיו השעות שלך. בסופו של דבר השיטה הזאת אולי טובה לזמן קצר בזמן שיש פרספקטיבות להיפתר מזה בעתיד אבל כדרך חיים... מה זה לא.

בכול אופן אני חושב שהדוגמאות של ספריאל ונהג לילה בנושא הזה פחות רלוונטיות בגלל גיל, וכול אחד עם הדברים המיוחדים בעבודה הספציפית שלו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Mech Morphix כתב:

לצאת להשכיב את הילדים ולחזור? ועוד 1001 דברים שאתה יכול לעשות ואלה שאתה מתלונן ש״בוכים״ על השעות האלה לא יכולים?

וואלה אם בתור עובד שכיר, אז תלוי עבודה בת'כלס אבל העבודות שיתנו לך לצאת להשכיב את הילדים יהיו או עבודות שישלמו לך המון המון כסף על הזמן שלך או עבודות פשוטות ומזדמנות שהדבר היחיד שיעזור לך זה מנהל טוב ומבין.

לפני כשעה, Pika007 כתב:

יקנעם תחטוף גם תחטוף, כמו שבתים על צד ההר בנשר גם חטפו.

אבל זה דיון עקר, כל מקום יחטוף.

אני גר בעמק יזרעאל וגם אם לוקחים בחשבון את 2006 שהיו פה קצת אזעקות, מאז ועד היום- שקט פה משהו.

כאילו כל השיט שקרה וקורה ברוב הארץ לא באמת קיים.

זה הכי מצחיק שאנשים בארץ יושנים על האף לפעמים ומתפלאים כשיש אזעקה ומתלוננים "איך אפשר לחיות ככה".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה? מי זה?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה משנה לכל שמוק כזה עומדים בתור כמה להחליף אותו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, שביט כתב:

זאת לא חוכמה להשוות  לו"ז של רופא מתחיל למשרה מלאה "סטנדרטית" 

המשכתי תורנויות עד ותק של 18 שנה. לא בדיוק מתחיל. וספר את זה לקולגות שהמשיכו לעבוד בבית החולים , שנשארים פעם-פעמיים בשבוע עד 10-12 בלילה ולפחות עוד פעם-פעמיים באים לנתח מקרים דחופים. ואני מדבר על בני 60 ומעלה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Mech Morphix כתב:

אתה טועה.

מי שעובד 9 שעות ביום לא יכול אבל מי שרוצים שיעבוד 13 פלוס גם הולכים לקראתו.

לא צריך להזכיר את העבודה מהבית למשל.

לפני 7 שעות, David32 כתב:

כן אבל בקונטקסט, הביקורת היא על זה שספריאל מציע לעבור לפריפרייה ולעבוד בנסיעות הביתה וחזרה כדי שאלה כן יהיו השעות שלך. בסופו של דבר השיטה הזאת אולי טובה לזמן קצר בזמן שיש פרספקטיבות להיפתר מזה בעתיד אבל כדרך חיים... מה זה לא.

בכול אופן אני חושב שהדוגמאות של ספריאל ונהג לילה בנושא הזה פחות רלוונטיות בגלל גיל, וכול אחד עם הדברים המיוחדים בעבודה הספציפית שלו.

אין שתי עבודות זהות ובכל עבודה יש יתרונות וחסרונות.

מכיר מישהו בתחום שגר בפ"ת ועובד בתל אביב. שנים נסע באוטובוסים שעה וחצי לכל כיוון אז לא עזר לו שזה קרוב.

זה כל מקרה לגופו ולגמישות שיש לך הן בעבודה והן בחיים האישיים 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

זה כל מקרה לגופו ולגמישות שיש לך הן בעבודה והן בחיים האישיים 

אתה כותב על זה כאילו אי אפשר לדבר על "איכות חיים". אבל אפשר. מי שמבזבז 3 שעות ביום על יוממות - החיים שלו הם חרא, לא משנה מה, אלא אם אולי הוא פשוט לא מבין את זה. והסיכוי לזה אפסי.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

כמו רוב העובדים בהייטק, עברתי מקום עבודה כל 2-5 שנים. גם עברתי עיר מגורים.

אי אפשר לתאם את המרחק לעבודה במצב הזה. הכי קרוב שגרתי לעבודה היה במרחק 30-60 דקות נסיעה, תלוי בפקקים. נולדו לי תאומים. אחר כך עוד ילד. וזה בתקופה שעבודה מהבית לא היתה דבר מקובל.

זה לא אידאלי אבל בהחלט אפשר לחיות ככה. ראיתי את הילדים. הם ראו אותי.

הלוואי שהייתי גר במרחק הליכה קצרה לעבודה, אבל לא הכל מסתדר בחיים לפי תוכנית.

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

מי שמבזבז 3 שעות ביום על יוממות - החיים שלו הם חרא, לא משנה מה, אלא אם אולי הוא פשוט לא מבין את זה. והסיכוי לזה אפסי.

החיים שלי לא חרא.  ולהגיד שאני לא מבין את זה, זה טיעון דפוק, אבל אתה לא מבין את זה..

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

גם לגור במרכז עיר עם רעש וסירחון של תחבורה ושכנים שהחלון שלהם נמצא 2 מ׳ מחלון חדר השינה שלך זו איכות חיים חרא.

השאלה, בסופו של דבר, היא סדרי העדיפות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...