Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנושא קצת אחר, אני מקבל הרגשה שביטן מתנהג כמו טמבל בכוונה (מסיבות פוליטיות), לא כי הטיעון שלו הגיוני אפילו לו...

ממה שאני רואה כל יום (ואני נוסע ברכבות ואוטובוסים כל יום) נוסעים מזדמנים הם אחוז קטן (ושכולל הרבה מטיילים ותיירים) לעומת הקבועים שירוויחו מהרפורמה.

הוא באמת דואג שאותו אחד שצריך דיאליזה ישלם איזה 4 ש"ח יותר בחודש כי הוא לא צריך תח"צ לכלום חוץ מדיאליזה? (אם זה זקן אז ממילא הוא יסע בחינם, ואנשים כאלו דווקא כן נוסעים כמעט כל השבוע לרופא משפחה, בדיקות רפואיות אחרות, קניות ומה לא)

חוץ מזה, אני בספק אם עובדים שנוסעים כל יום לעבודת כפיים כלשהי עברו למודל היברידי...

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איך אתה מצליח לזהות נוסעים מזדמנים? ואיך תצפית של אדם אחד במסלול קבוע אחד יכולה להשליך על התנהגות כל העם?
בגדול, אני בעד להוזיל כמה שיותר את התחבורה הציבורית. ממש ברמה שכל מי שיכול לנסוע באוטובוס במקום ברכב יעשה את זה, אפילו אם זה חד פעמי.
הבעיה שמנסים לעשות את הרפורמה בסכום אפס,  רוצים להוזיל למי שקונה חופשי חודשי ולייקר למי שנוסע מעט (מזדמן).
אם אתה חושב על זה לעומק... אז כנראה מי שנוסע בחופשי חודשי הוא כנראה לקוח שבוי שלא יסע ברכב.
אבל המזדמנים, הם אלו שיש להם רכב למסלול הקבוע שלהם, ומספר פעמים בחודש הם נוסעים בתחבורה הציבורית.
אני הייתי מנסה לייצר מצב שהם בוחרים יותר ימים לנסוע בתחבורה הציבורית במקום ברכב.

אבל בלי לייקר לחופשי חודשי , אלא אולי להחזיר את החצי שקל לדלק .

פורסם

רק מה, הבעיה בתחבורה הציבורית כרגע זה לא המחיר...

כול ההצעת חוק הזאת והדיון בה זה מיסוך עשן לבעיה האמיתית

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 שעות, יבגניפ כתב:

רוצה לספר מה זה שמאל קלאסי? בא לי ללמוד

חשבתי על להגיב אבל בשביל מה?

נתראה בספטמבר אחרי הבחירות שיגרמו לכל מי שרוצה לחסל את המדינה היהודית לעזוב.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

הגבת. תפסיק להיות כזה פאסיב אגרסיב.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

יש לי דה ז'ה וו.

1. קנית את היהדות בסופר והיא שלך? סתם שאדע

2. לך תעשה סקר כמה מהימניים שיכלו להוציא דרכון זר הוציאו אחד.

3. נראה לי כבר המלצתי לך לפרוש מלימודיך. למה ללמוד מדעי המחשב? במדינה יהודית צריך ללמוד תורה. או ככה לפחות חושבים שליש מאלו שאתה רוצה שירכיבו את הקואליציה החלומית שלך כדי לשמר את המדינה היהודית על מלא מלא

4. שזה די מצחיק, כי אם אני ודומיי עוזבים הם ימות מרעב. מדינה יהודית לא מתקיימת רק בזכות תפילות, אתה יודע. מוזמן לחפש מה תרומה של תל אביב אסמולנית לכלכלה הישראלית.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

צמחי פלסטיק שלי מתו כי הפסקתי להעמיד פנים שאני משקה אותם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מאוד נהנה מריב של ביבי ואולמרט. קצת אירוני לקרוא את ביבי מתבכיין על אולמרט וטוען שלהגיד שאנשים חולי נפש זה לא הסגנון שלו.

זה לא מה שקרה עם גנץ לפני שנתיים? או שגם אז הוא לא ידע ולא שמע ולא ראה?

פורסם

כן תמליל מצחיק. הכי מצחיק יאירי.

אני גם אוהב את הקטע שלשרה אין OCD, פשוט יש לה סטנדרטים. גדלתי בבית שלאחד ההורים גם יש/היה OCD וגם אז זה היה "סטנדרט" ו "שיהיה נקי". 

• אהבתי 1

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה ילדים שונאי ישראל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מניח שהוא מתכוון לבת של אולמרט. כמובן לחלוטין פעילת שמאל זה יותר מוכן מ״פסיכופת״, שאין לו שום תפקיד רשמי בשירות המדינה, אבל נמצא בצמתי קבלת ההחלטות הכי חשובים, כפי שמעידים אנשים שונים ומשונים כבר שנים.

יובל, הדיסוננס הקוגניטיבי שלך עצוב. נראה לי אתה תעדיף גם לחיות בבור שתחפור לעצמך ביער ולאכול פטריות ועשבים כדי לשרוד רק כדי לספר לעצמך שיש לך שליט ימני (ונזכיר שמחוץ לליכוד אין אפילו הסכמה שביבי ימני). 

אישית נהנתי מכל מילה שפורסמה אתמול. אני לא יודע אם בני משפחת נתניהו לא בריאים בנפשם. ההתנלהות אתמול בהחלט שוב הראתה שהבן מאוד מאוד וולגרי ואף אחד כנראה מעולם לא הציב לו שום גבול. כמובן אני גם בספק אם מישהו ערך את ההקלטות של שרה צווחת. ואני בטוח שהעד שם שסיפר איך ביבי לא היה מוכן לפגישה עם בכירי הממשל האמריקאי בגלל שרה לא שיקר. זו לא משפחה שצריך לתת לה את השלטון כאן ללא קשר לימין או שמאל. בכלל. 

פורסם
לפני 57 דקות, עדי-אל כתב:

ומה אתה הבנת מזה?

מה יש להבין?

לא אכפת לי אגב אם שרה פסיכית או לא. או אם ליאיר יש התקפי זעם או שהוא לא אוכל. מאוד לא מרגש בעיניי. ושני הדברים האלה מאוד לגיטימיים לטעמי.

אם כי יאיר כנראה צריך לצאת קצת לדרך עצמאית, ואולי לא להתעסק בעבודה של אבא - במיוחד אם זה גורם לו לבעיות.

הסיטואציה מאוד משעשעת בסך הכול, אם מתעלמים ממי האנשים.

התשובות, במיוחד של יאיר, זה משהו משהו.

- By lifting money bags

• תוכן חדש...