Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה לא סתם להתנגד כי אנטי, עובדתית דווקא בחוקים הכי קריטיים ההצבעה נגד הייתה כלי טקטי

לא הבנתי מה הקשר למה שציטטת.

פוזיציה. מי ישמע מה הפוזיציה שלי...

לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כי אז האופוזיציה מהווה רשת ביטחון לקואליציה, וזה קצת נוגד את הקונספט של קואליציה

לא היא לא ולא זה לא.

איך להצביע כרצון בוחריך נוגד איזשהו קונספט דמוקרטי?

לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה אומר שהערבים בקואליציה חוץ ממנסור עבאס (וכולל זועבי) - מוכנים להכניס אקסטרא סיכון למערכת.

זה יותר גרוע

טענתי אחרת? טענתי שמהם אני לא מצפה. 

מהרוב היהודי אני מצפה.

לפני 34 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בחירות זו המטרה של אופוזיציה מה לעשות

שוב פעם, לא. אחת המטרות היא החלפת השלטון. אבל זאת רק אחת מהמטרות, אחרת אפשר להחליף אותם בבוטים שלוחצים ''נגד''

לפני 35 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בטח שזה צריך לעלות כסף

רשמת את זה, ואז נתת דוגמאות ממה שקרה עד עכשיו במצב שאני אומר שהוא לא תקין. זה אומר שלא גיבית את הטענה שלך.

מעבר לכך, למה זה *צריך* לעלות כסף.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

אתה מייצג בוחרים, בשביל להצביע אוטומטית נגד לא צריך חברי כנסת. אם כך אני מציע שנעשה הצבעה אוטומטית. כול מי שבאופוזיציה לא יגיע בכלל, נלחץ "לא" בשבילו. הרי זאת כול העבודה שלו, לא ככה? אה... לייצג, נכון.

האופוזיציה מייצגת את בוחריה, ואולי היא לא מסכימה עם הקואליציה בהכול, אבל בנושאים שבהם לשני הצדדים יש אינטרס להעביר - למה צריך להתנגד? זה מעשה כנגד רצון בוחריך.

לגבי הלהצביע נגד כדי להפיל לפני שפג תוקף התקנות כדי אחר כך להצביע בעד... אין חוקים אחרים שאפשר להפיל עליהם ממשלה? כאלה שלא מכניסים אקסטרא סיכון למערכת?

לייצג אבל גם להציג חלופה. כשאין אופציה (או שהיא פחות סבירה) להפיל את הממשלה, יותר קל לחלקים באופוזיציה להצביע במטרה לייצג. אבל כשיש הזדמנות לתקוע טריז בקואליציה/ממשלה, דווקא במקרה הזה (התקנות יאורכו אוטומטית בממשלת מעבר/התקנות יתוקפו בממשלה הבאה), המהלך של האופוזיציה סביר מאוד.

ואם לא הצליחו להפיל את הקואליציה באישור התקציב, כנראה שהיה צריך חוק/תקנות קצת יותר מעורר מחלוקת.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 21 שעות, פינדר כתב:

בן גביר טוען שקיבל שיחת איומים משוטר ערבי.

טיפ קטן לפעם הבאה: להשיג דובר ערבית מלידה, כי לבקש מאשכנזי לדבר כמו תימני, לא נשמע משכנע במיוחד

https://www.inn.co.il/news/567728

נעצר ערבי מיפו, זה מספיק דובר ערבית מלידה או להתאמץ יותר?

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

די נו שוב אתה לא יודע מתי לעצור, הפעם  כדי להוכיח רטרואקטיבית שצדקת ב-2015.

לא, הפעם זה כדי ללמד שיעור.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

בשבילך התשובה היא לא. שוב, בהתבסס על צורת החשיבה שלך, הגדרות שאתה בוחר בהן ולא מצליח להבין שהן לא מחייבות את העולם וכו'. ביביתון זה לא מושג מדעי מתחום המדעים המדויקים. זה מושג שעובד לחלקנו כדי לתאר עיתון שהוקם על ידי אוליגרך אמריקאי עשיר, שחשב, ככה מספרים לפחות, שביבי זה האדם שהוא רוצה לראות בראש המדינה כאן, והיה מוכן לשפוך על זה כסף בלי שום ציפיה לרווח. אתה לא אוהב את ההגדרה? בסדר. אנחנו נחייה עם זה בשלום. באמת. מבטיח. 

לפי הלוגיקה הזו גם הארץ יכול להיות גם ביביתון וגם לא ביביתון בו זמנית.

ההגדרה הרי פלואידית.

אגב ישנו עיתון מודפס כלשהו בארץ שיש לו ציפייה לרווח? להבנתי בתחום הזה כולם פחות או יותר באיזון תקציבי או מפסידים.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

צחקתי. מצטער שזה לא היה ברור. לא ציפיתי שאולמרט ינצח במשהו מפגר כזה. זה רק היה כיף לראות מהצד מישהו מספיק עשיר מוכן אשכרה לזרוק כסף כדי ללכת לדבר בקול רם בבית משפט על זה שהביביז חולי  נפש.

ולהרוס את שמו על הדרך?

דיי בטוח שאולמרט פשוט לא חשב שזה יגיע לזה.

אגב מעניין אם הכסף שהוא היה צריך לשלם, היה חלק ממעטפות הדולרים או לא.

לפני שעתיים, David32 כתב:

לא הבנתי מה הקשר למה שציטטת.

פוזיציה. מי ישמע מה הפוזיציה שלי...

הסבר דוד, הסבר.

לא היא לא ולא זה לא.

בטח שכן, למה מקימים קואליציה אתה יודע?

איך להצביע כרצון בוחריך נוגד איזשהו קונספט דמוקרטי?

בקלות - אם הקואליציה צריכה את אצבעות האופוזיציה בשביל הצעת חוק שהיא קריטית לדעת אותה קואליציה, אז מה הופך את הקואליציה לקואליציה? זה שהיא האחרונה שהיה לה מתישהו 61 אצבעות בכנסת? אחלה, כשאין לה - זה הזמן ללכת לבחירות, זה עקרון דמוקרטי ממעלה ראשונה, לשלטון הרוב כבר אין רוב, ולכן הוא הופך לשלטון מעבר.

וניסיון לרתום את האופוזיציה לשירות הקואליציה לפי צרכי הקואליציה - נוגד בדיוק את העקרון הזה.

טענתי אחרת? טענתי שמהם אני לא מצפה. 

מהרוב היהודי אני מצפה.

אז מה שאתה אומר פה זה שהקואליציה הזו מכניסה אקסטרא סיכון למערכת.

עוד סיבה לסגור את הבאסטה.

שוב פעם, לא. אחת המטרות היא החלפת השלטון. אבל זאת רק אחת מהמטרות, אחרת אפשר להחליף אותם בבוטים שלוחצים ''נגד''

בוטים עדיין לא יכולים לזהות קווי שבר בקואליציה כדי לנצל אותם לתקוע טריז.

והרי זה בדיוק מה שהאופוזיציה הזו עשתה בצורה מצוינת, וזה בדיוק מה שמפריע לכל תומכי הקואליציה הזו.

ביבי אמנם לדעתי ראש ממשלה ממש לא משהו, אבל הוא יו"ר אופוזיציה מצוין. אולי כדאי שישאר שם.

רשמת את זה, ואז נתת דוגמאות ממה שקרה עד עכשיו במצב שאני אומר שהוא לא תקין. זה אומר שלא גיבית את הטענה שלך.

מעבר לכך, למה זה *צריך* לעלות כסף.

למה לא תקין? בממשלות קודמות זה לא קרה? נזכיר את אורן חזן שהפסיק להצביע עם הקואליציה בזמנו עד שהועברו תקציבים להעלאת בני הפלאשמורה?

למה זה צריך לעלות כסף? כי קואליציה עולה כסף, אם הקואליציה תקינה אז היא לא צריכה לשלם פר כל הצבעה (כמו הקואליציה הזו), ואם היא תקינה היא לא צריכה לשלם לאופוזיציה פר כל הצבעה (כמו הקואליציה הזו).

בקואליציה תקינה הסחיטות הכספיות והאידיאולוגיות קורות בנקודות זמן ספציפיות - מו"מ קואליציוני, העברת תקציב ומקרים מיוחדים (נניח אם בג"צ מוציא איזה פס"ד "מעניין").

אחרת סביב מה נראה לך שתתגבש קואליציה? מה הקשר בין מרצ לסער? מה הקשר בין איילת שקד לעבודה?

כאילו כיף לחשוב שכל המפלגות נמצאות שם כדי לדאוג לנו המצביעים שלהם, אבל זה לא קורה, ואם אתה חושב שזה קורה יש לי למכור לך דונם על הירח במחיר פצצה😂

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נעצר ערבי מיפו, זה מספיק דובר ערבית מלידה או להתאמץ יותר?

בדיוק באתי לכתוב שעדיף שפינדר לא ינסה לנחש מבטאים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בדיוק באתי לכתוב שעדיף שפינדר לא ינסה לנחש מבטאים

בדוק, מדובר בערבי אשכנזי.

חכו ותראו

לפני 24 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לפי הלוגיקה הזו גם הארץ יכול להיות גם ביביתון וגם לא ביביתון בו זמנית.

ההגדרה הרי פלואידית.

לפי הלוגיקה שלך כל מושג שהוא לא מוגדר מתמטית, לוגית או חוקית, הוא לא שמיש.

זו שוב הדיכוטומיה הכוזבת שלך.

במציאות יש מושגים שיש להם מרחב הגדרה וטולרנסים, גם בלי שהם יגדירו דבר והיפוכו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, הפעם זה כדי ללמד שיעור.

מתישהו זה לא?

לפני 26 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ההגדרה הרי פלואידית.

ההגדרה לא פלואידית. היא פשוט לא שלך. משהו שבעולם שלך פשוט לא מתקבל על הדעת. הארץ לא יכול להיות ביביתון וגם לא בו זמנית. העורכים והבעלים שלו יכולים לשנות עמדה. קסם. כמו שאתה פעם היית שמאלני ואז גילית את בן גביר או משהו. פוף!. 

magic-meme.gif

לפני 28 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב מעניין אם הכסף שהוא היה צריך לשלם, היה חלק ממעטפות הדולרים או לא

כנראה שלא חשב שזה יגיע לזה. אל תדאג לו הוא גר בשכונה יותר יקרה מזו של טרנספורטר אפילו. למרות שגם שם הוא לא מרוצה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 56 דקות, פינדר כתב:

בדוק, מדובר בערבי אשכנזי.

חכו ותראו

אמנם לא ערבים אבל חלק ממי שקוראים לעצמם פלשתינים הם בכלל לא ערבים אלא מוסלמים במקור מבוסניה.

נראה לי שזה הכי קרוב לערבי אשכנזי שאפשר למצוא.

לפני 57 דקות, פינדר כתב:

לפי הלוגיקה שלך כל מושג שהוא לא מוגדר מתמטית, לוגית או חוקית, הוא לא שמיש.

זו שוב הדיכוטומיה הכוזבת שלך.

במציאות יש מושגים שיש להם מרחב הגדרה וטולרנסים, גם בלי שהם יגדירו דבר והיפוכו.

אממממ לא. זה פשוט לפי ההגדרה הזו:

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

זה מושג שעובד לחלקנו כדי לתאר עיתון שהוקם על ידי אוליגרך אמריקאי עשיר, שחשב, ככה מספרים לפחות, שביבי זה האדם שהוא רוצה לראות בראש המדינה כאן, והיה מוכן לשפוך על זה כסף בלי שום ציפיה לרווח.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מתישהו זה לא?

בוודאי, זה קורה לפעמים

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ההגדרה לא פלואידית. היא פשוט לא שלך. משהו שבעולם שלך פשוט לא מתקבל על הדעת. הארץ לא יכול להיות ביביתון וגם לא בו זמנית. העורכים והבעלים שלו יכולים לשנות עמדה. קסם. כמו שאתה פעם היית שמאלני ואז גילית את בן גביר או משהו. פוף!. 

magic-meme.gif

ההגדרה שלך היא פלואידית, איך רואים? לפי המילים "חשב" "מספרים".

לפני שעה, יבגניפ כתב:

כנראה שלא חשב שזה יגיע לזה. אל תדאג לו הוא גר בשכונה יותר יקרה מזו של טרנספורטר אפילו. למרות שגם שם הוא לא מרוצה

זה עדיין שידרוג ממעשיהו.

כמובן שהוא לא חשב שזה יגיע לזה, זה מה שמשעשע כל כך (אותי לפחות), עו"ד שהופך לנתבע בעצמו ומתבזה בצורה כזאת בבית המשפט, ואז מפסיד בצורה מחפירה, בתיק שהוא חסר סיכוי מראש.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 17 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ההגדרה שלך היא פלואידית, איך רואים? לפי המילים "חשב" "מספרים".

זה לא הופך את ההגדרה לפלואידית. בחייאת, הפסק לנסות לגרור את הכל לויכוחים על מילים והגדרות. זו בעיה שלך עם עצמך. לא של כל העולם וגם לא קשורה לפוליטיקה. וזה גם גורר את הדיונים לרמה מאוד נמוכה, כי זה פעם אחר פעם ממחיש את הפערים שיש לך ואתה מתקשה לתמודד איתם ואז אני מרגיש אשם עם עצמי שאני מצביע עליהם.

גם פה אתה מאונן על מה שנראה לך כמאמץ שלי לתת איזו הגדרה מדויקת כאילו אני כותב ספר מחקרי שיעבור ביקורת עמיתים. ואין את זה בפוסט שלי. פשוט אין. שוב. לפי ההגדרה שלך לא היה מדובר בביביתון ב-2015? נהדר. היה מדובר בסתם עיתון פרו ביבי כי ככה רצה הגורל וכי זה התאים למישהו או משהו? גם נהדר. אוצר המילים שלי בכל השפות שאני מכיר, כולל שפות תכנות, לא מספיק כדי לתאר כמה זה לא מעניין ולא משנה לכלום. כי מבחינת התכלס, לדעתי (כלומר לא לפי עולם ההגדרות הקסום שלך כנראה) זה השיג את אותה התוצאה. זה הכל.

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא הופך את ההגדרה לפלואידית. בחייאת, הפסק לנסות לגרור את הכל לויכוחים על מילים והגדרות. זו בעיה שלך עם עצמך. לא של כל העולם וגם לא קשורה לפוליטיקה. וזה גם גורר את הדיונים לרמה מאוד נמוכה, כי זה פעם אחר פעם ממחיש את הפערים שיש לך ואתה מתקשה לתמודד איתם ואז אני מרגיש אשם עם עצמי שאני מצביע עליהם.

בטח שכן, ההגדרה שלך היא לפי מה שמישהו (אפילו לא אתה) חשב, וגם את זה שמעת מסיפורים...

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

גם פה אתה מאונן על מה שנראה לך כמאמץ שלי לתת איזו הגדרה מדויקת כאילו אני כותב ספר מחקרי שיעבור ביקורת עמיתים. ואין את זה בפוסט שלי. פשוט אין. שוב. לפי ההגדרה שלך לא היה מדובר בביביתון ב-2015? נהדר. היה מדובר בסתם עיתון פרו ביבי כי ככה רצה הגורל וכי זה התאים למישהו או משהו? גם נהדר. אוצר המילים שלי בכל השפות שאני מכיר, כולל שפות תכנות, לא מספיק כדי לתאר כמה זה לא מעניין ולא משנה לכלום. כי מבחינת התכלס, לדעתי (כלומר לא לפי עולם ההגדרות הקסום שלך כנראה) זה השיג את אותה התוצאה. זה הכל.

זה השיג את אותה תוצאה, אבל בלי ה"רעל" הנלווה לציור של כלי תקשורת כמשרתו של אדם אחד בלבד.

והרי מי שהמציא את המושג, ופמפם אותו - זה מה שהוא רצה להשיג, את הרעל.

הרי אם מבחינת התכלס זה אותה תוצאה - למה לא לומר שזה עיתון פרו ביבי? או עיתון שמרני, או פרו-ליכוד וכו' וכו'?

נראה לי שבזה מיציתי את מה שיש לי לומר בנושא הזה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

בטח שכן, ההגדרה שלך היא לפי מה שמישהו (אפילו לא אתה) חשב, וגם את זה שמעת מסיפורים...

אתה מבלבל בין איך זה הפך לביביתון לתוצאה שגרמה לחלקנו לחשוב שזה ביביטון. עזוב. זה לא מעניין.

לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

הרי אם מבחינת התכלס זה אותה תוצאה - למה לא לומר שזה עיתון פרו ביבי? או עיתון שמרני, או פרו-ליכוד וכו' וכו'?

שאלה מצוינת. מאותה הסיבה שכל השיח הפוליטי הוא רעיל.

לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

נראה לי שבזה מיציתי את מה שיש לי לומר בנושא הזה

אני די בשוק. כל הכבוד.

פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אתה מבלבל בין איך זה הפך לביביתון לתוצאה שגרמה לחלקנו לחשוב שזה ביביטון. עזוב. זה לא מעניין.

אנחנו דיברנו על הגדרה, איך הגעת מזה למקורות ("איך זה הפך לביביתון") ולסובייקטיביות ("גרמה לחלקנו לחשוב..."), רק אתה יודע.

אתה תיארת איזושהי הגדרה: 

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

זה מושג שעובד לחלקנו כדי לתאר עיתון שהוקם על ידי אוליגרך אמריקאי עשיר, שחשב, ככה מספרים לפחות, שביבי זה האדם שהוא רוצה לראות בראש המדינה כאן, והיה מוכן לשפוך על זה כסף בלי שום ציפיה לרווח.

איך זה הפך, לא חלק מההגדרה, הסובייקטיביות היא בדיוק הסיבה שבגללה אתה ניסית לנסח הגדרה, כדי שזה לא יהיה "זה ביביתון כי ככה נראה לי".

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

שאלה מצוינת. מאותה הסיבה שכל השיח הפוליטי הוא רעיל.

נכון, מאותה סיבה שבנט היה בעבר "פאשיסט" עבור צד פוליטי אחד, ועכשיו הפך ל"בוגד" עבור הצד הפוליטי השני, לדוגמה.

ובגדול, כל מי שעל המגרש הפוליטי אשם בזה. וזה לא רק מהיום, אני מזכיר שוב את האיבה אפילו בין בן גוריון לבגין, שהתבטאה בכך שבן גוריון סירב לקרוא לבגין בשמו, וקרא לו "האיש היושב ליד חבר הכנסת בדר" (ממש וולדרמורט של תקופת הצנע בישראל).

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

אני די בשוק. כל הכבוד.

ונכשלתי ושוב עניתי לך על הביביתון, אבל זהו, הפעם סיימתי, אני מקווה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

we did, this is OUR room, how did you get in?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הסובייקטיביות היא בדיוק הסיבה שבגללה אתה ניסית לנסח הגדרה, כדי שזה לא יהיה "זה ביביתון כי ככה נראה לי".

סובייקטיביות נמצאת מאחורי מיליון ואחד דברים שכולנו זורקים לאוויר ופשוט חלקנו לא שמים לב לזה שזה שם, וחלקנו (אתה) לא, מה שכמובן הופך את הדיונים איתך לקשים וחסרי תכלית מפעם לפעם. אני אמנע מדוגמאות כי זה יגרר לסשן של 5 שנים שבו תעשה דקונסטרוקציה לכל דוגמא וזה חסר פואנטה. כי זו לא דעתי שהעולם החברתי מורכב מהגדרות סובייקטיביות. זו עובדה די ברורה. וכמובן גם "ביביתון" זה "מושג" כזה. היחיד שמתייחס ברצינות יתרה לניסיון לפרמל את ההגדרה של זה, זה אתה. 

הטקסט התורן שלי שאתה עוסק בדקונסטרוקציה שלו לא מנסה לעשות משהו מעבר לזה.  ישראל היום היה בעייניו ביביטון כי מה שהוא עשה זה לשרת את ביבי. רעיל לקרוא לזה ככה? כן, לא יותר רעיל ממה שאני כותב לך עכשיו או מכל פעם שבה הטפת לאנשים פה ללמוד לקרוא. לגיטימי שתחשוב שהוא לא היה כזה כי לפי ההגדרה שלך הוא היה מחויב להיות כזה לנצח או כי פרסמו שם את שריד? לגיטימי. למרות שגם לפני 7 זה העיד על העדר תחכום. וגם הארץ מפרסים את גדי טאוב ונווה דרומי. 

ומה שהטקסט המהולל שלי הכיל זה את ההסבר המקובל ללמה ישראל היום היה עיתון כזה. ואתה לא מצליח להפריד בין השניים. המילים  שמפריעות לך - "חשב" ו"מספרים" זה גישור הגיוני על פער בויכוח אינטרנטי ממוצע. אני יכול לצטט לך ויקיפדיה או את העין השביעית. אבל זה חסר תכלית. וכדי לעזור לך עוד קצת: אם מחר מתפקדי ליכוד יקימו אתר שיהלל את ביבי, הוא גם יהיה ביביתון למרות שהוא לא יוקם מכסף של תורם אמריקאי שרוצה להשפיע על הפוליטיקה הישראלית.

פורסם (נערך)

בקיצור ניסית לתת הגדרה, וזה לא הלך, קורה.

אבל בסדר, לא באמת היית חייב לחפש הגדרה לזה, סתם רצית להוכיח וזה לא הצליח.

=================

בחזרה לדברים מעניינים, האופוזיציה העבירה הצעת חוק שכר מינימום 40 שקל לשעה, בהצבעה הזו הקואליציה התפרקה לגורמים.

4 מתנגדים, ביניהם בנט.

ואף אחד לא באמת חושב שהליכוד מאמין בשכר מינימום של 40 שקל לשעה, אבל הנה הצבעה נוספת שתקעה טריז נוסף בתוך הקואליציה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...