Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, פריג'י כתב:

הם לא התחילו את הסבב הנוכחי. הם לא יום בהיר אחד

אתה מתקטנן על סבב כשהאיראנים פתחו בכלל ב**מערכה** ב-1979.

חוץ מזה אתה טועה גם בעניין הסבב, חיזבאללה זה ארגון איראני שלא רק ממומן על ידי איראן אלא מאומן על ידה ומאויש על ידי אי-רא-נים.

יש עיוורוןן ויש פוזיציה ויש להאמין לסיפורים שאתה מספר לעצמך, שזה אולי הכי גרוע.

אגב שגרירות, את השגרירות הישראלית באיראן הרס המון מוסת במהפכה, בנס הצליחו לחלץ את הדיפלומטים... אז גם כן "פיצצנו להם" או "אנחנו פתחנו". איזה הזוי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

שוב פעם,

יש לאנשים כאן בעיה חמורה בהבנת הנקרא.

עובדתית, למרות שאיראן מדינת אויב תוקפנית, היא לא יצאה להשמיד בפועל את מדינת ישראל. אם זו הייתה הפרקטיקה, הם היו עובדים אחרת. 

לפני 12 דקות, hans כתב:

אגב שגרירות, את השגרירות הישראלית באיראן הרס המון מוסת במהפכה, בנס הצליחו לחלץ את הדיפלומטים... אז גם כן "פיצצנו להם" או "אנחנו פתחנו". איזה הזוי.

טוב. צודק. המון מוסת בזמן הפיכה זה שווה ערך למתקפה אווירית.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)

לפעמים יש בעיה בהבנת הנקרא.

כאן יש שוני בהשקפה.

האם איראן פתחה במלחמה שתכליתה להשמיד את ישראל? לא.

האם נראה שאיראן התכוננה למלחמה כזו? כן.

נראה שהפרקטיקה שלהם הייתה להקיף אותך בטבעת אש ולהפעיל אותה ביום פקודה.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 3
פורסם
לפני שעתיים, waterman כתב:

בכל מקרה, הבה לא נהפוך את הפלטפורמה כאן לזירת התגוששות אישית. אני קורא ומגיב כאן להנאתי, ללא שום רצון לשכנע מאן דהו בדעותי או רחמנא ליצלן - להעבירו על דתו (הפוליטית).

מכאן חלק ניכר מהמיוחס לי, אינו מדוייק ואין לי שום אג'נדה נסתרת.

בסדר, גם אני לא חושב שזו "מלחמת שלום נתניהו", כמו שכבר אמרתי.

גם האג'נדה שלי מאוד ברורה. בישראל אין היום תהליכי ביקורת ורטרוספקטיבה נורמליים. המפלגה הכי גדולה לא מפרסמת אפילו מצע, כי זה לא מעניין את המצביעים שלה. ראש הממשלה משקר נונ סטופ, וכאזרחים, אנחנו נאלצים להסתפק בתקשורת שמתווכת לנו את צהל ומערכת הבטחון, ואין לנו שום מושג מה באמת ההישגים שלנו, כמה זמן הם ישיגו, ואם נחזור עוד חצי שנה לממד - האם זה בכלל ששיקרו לנו, שוב, כמו שעשו בעבר. או כי האיראנים מצליחים להשתקם מהר, או כל סיבה אחרת. כמו שגם אין לנו מושג אמיתי מה היה צריך להעשות אחרת, כדי למנוע את ה7.10. וגרוע מזה, אפילו הצורך הבסיסי בתהליך ביקורת כבר לא נראה בישראל כמשהו סביר לחצי מהעם - מעדיפים לחפש בוגדים מבפנים.

זה מראה, בעייני, על חברה אזרחית לא בריאה ואני עדין כאן. אני לא חושב שנתניהו הוא האחראי הבלעדי על זה. אבל יש לו תפקיד אדיר בזה. ואני פשוט מציע לכולם לשאול את השאלה הפשוטה. לא איך אתם יודעים אם צריך מלחמה מול איראן. לא איך אתם יודעים מי טוב ומי רע. אלא איך אתם יודעים שזה המקסימום שאפשר. ואיך אתם יודעים שיש מישהו שבכלל בודק את זה. ואיך אתם ישנים טוב בלילות, כשאתם יודעים שבפועל אין. ואף אחד לא מרגיש שהוא חייב לכם דין וחשבון על זה שהוא מכניס אותכם למקלטים או ממדים לחודשים. ואני שוב מזכיר שזה דומה עד כדי זהה למה שקרה מול עזה במשך 15 שנה. עם אותם הציטוטים ואותן האמירות ואותן הבדיחות והבטחות ל"קיץ חוויתי" לילדים, שבזמן הזה השתינו במכנסיים מרוב פחד, וחלקם כנראה יסבלו מבעיות נפשיות לאורך כל החיים שלהם. זה הכל.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ב-1992 איראן (במדי חיזבאללה) תקפה את שגרירות ישראל בבואנוס איירס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, waterman כתב:

אם נגררתי לפורמט ויכוח כזה

פיייי

כמה פאסיב אגרסיב..

נשמה, אתה לא נגררת. אתה ליטרלי נכנסת לדיון הזה בדרישה או ציפיה, שאנחנו לא נביע ביקורת על המצב ועל ההנהגה הנוכחית, בלי להציע פתרון משלנו.

לפני הרבה שנים עמדה שולמית אלוני, ממחנה השמאל, בכנסת והטיחה בממשלה החדשה ישנה שהושבעה אחרי מלחמת יום הכיפורים: אינני מאמינה לכם. אינני מאמינה בכם.

הממשלה ההיא נפלה תוך כשנה, על רקע הביקורת והמחאות שאחרי המלחמה ההיא.

היום אין מישהו מהימין שיגיד דבר כזה לממשלה הנוכחית. המחאות לא מזיזות לאף אחד בקואליציה.

ואתה רוצה שגם אני ויבגני נצנזר את עצמנו ולא נגיד שאין לנו שמץ של אמון בממשלה הזו.

ממליץ לשמוע את הקטע הקצר הזה. כל מילה רלוונטית גם היום.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

ב-1992 איראן (במדי חיזבאללה) תקפה את שגרירות ישראל בבואנוס איירס.

נכון, כי מוסאווי מת ממחלה וחיזבאללה נקם ברופא היהודי שלו.

כדאי גם לקרוא על נסיבות החיסול ההזויות בעבאס מוסאווי, שבוצע ללא שום עבודת מטה ותוך מידור של כל הגורמים בצבא ומחוצה לו שהיו עלולים חו"ח להביע דעה אחרת בנוגע לכדאיות הביצוע סתם ככה, בגלל שנפתחה הזדמנות מבצעית, ואיך קיבלנו בירושה את חסן נסראללה שהיה טיפהל'ה יותר גרוע.

פורסם

לפני 58 דקות, פריג'י כתב:

עובדתית, למרות שאיראן מדינת אויב תוקפנית, היא לא יצאה להשמיד בפועל את מדינת ישראל

תראה, להקים מיליציה צבאית על גבול של מדינה אחרת כדי שתשמש אותך לאיים עליה ולפגוע בה, זה קזוס בלי. זה שישראל הבליגה על זה במשך שנים, זו אולי טעות, אבל זה לא הופך את זה לפעולה שהיא לא עילה למלחמה.

זה בערך כמו משבר הטילים בקובה, כשארצות הברית איימה לצאת למלחמה, בגלל שברה״מ הציבה טילים סמוך לגבול שלה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

נכון... זה קזוס בלי. אני לא אומר שאין סיבות ואני לא אומר שלא נכון היה לפעול נגד הגרעין ונגד איראן.

אני אומר שאני רואה את זה כאילו ישראל יצאה למלחמה (בעצם ההתקפה וחשוב מכך לקיחת האחריות על כך, בשטח איראני בדמשק).

זו הנקודה שאני מנסה לטעון, שלא הותקפנו על ידי האיראנים בפתאומיות באותו לילה, ושהירי של האיראנים מבחינתם היה אמור לסגור את הסיפור. מה שלא קרה כי הם לא הבינו שפניה של ישראל למלחמה כוללת.

פורסם

קראתי רק את העמוד הנוכחי - פריג'י אתה מאלה שרוצים שיתקפו אותנו כמו יום כיפןר כדי שיהיה לנן סיבה למלחמה מאשר ליזום כמו בששת הימים כדי שמקרון הקוקסינל לא יכעס עלינו.

ב7.10 חטפנו בראש, לשמחתי מאז שינינו דיסקט ואנחנו יוזמים.

חיזבאללה, חמאס, חות'ים, טילים בליסטיים, גרעין, מיליציות בעיראק. הכל זה ההכנה שלהם למלחמה שסינוואר דפק להם והפיל את הציר.

תודה לאל שלא ראינו את זה קורה בפועל.

• לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

לשמחתי מאז שינינו דיסקט ואנחנו יוזמים.

רק שהדיון לא על זה.

אין לי כוח לפרט ולהסביר לך, אבל ההקשר הוא עבודת מטה, או היעדרה, במקביל לדיון על האם מותר לבקר ולשאול שאלות על הישגנו במלחמה או שאסור.

והקטע המצחיק זה שאתה מסכים איתי בכלל בלי לקרוא כי מה שכתבתי זה שישראל התחילה את המתקפות מול איראן בכוונה מלאה להגיע למלחמה ישירה מול האיראנים, ואתה כותב "אנחנו יוזמים".

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

לפני 7 שעות, MiniMiz3r כתב:

מה הטעות שלו?

טועה בכול העיניין עם האירופאים, שנה חירבן עליהם, יצא למבצע הצבאי המיוחד לבד, לא גייס איתו את האירופאים, מתסתבר שלא הביא איתו שולה מוקשים, ואז מתבכיין שהאירופאים לא באים לעזור לו תוך כדי שהוא גם יורד עליהם. 

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

השיר הזה הוא זיקוק מופלא של כל מה שרע פה.

היי, אני גם מדי פעם שם אותו באוטו...

לפני 5 שעות, MiniMiz3r כתב:

מה הבעיה בזה? 

0 בעיה. אבל בוא נודה בזה. 

ממה שזכור לי השביעי לא היה בתיאום מלא, אחרת גם חיזבאללה היה נכנס, לא זה היה התירוץ למה רק חמאס פרץ את הגבולות? כי סינואר החליט על דעת עצמו?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

טועה בכול העיניין עם האירופאים, שנה חירבן עליהם, יצא למבצע הצבאי המיוחד לבד, לא גייס איתו את האירופאים, מתסתבר שלא הביא איתו שולה מוקשים, ואז מתבכיין שהאירופאים לא באים לעזור לו תוך כדי שהוא גם יורד עליהם. 

כי הוא מנסה להעיר את הלוזרים.

שותקים כשרוצחים יהודים או משחררים איזה הצהרה בדיחה, העבירו כוחות לגרינלנד כשהיה ברור שטראמפ לא באמת יפעיל על דנמרק כוח, אבל כשהאיראנים יורים עליהם כמו שירו על קפריסין אמרו שזה גשם.

רק לפני שבוע הייתה התקפה מתואמת בכמה מוקדים באירופה ומה יצא מזה? תומכי טרור קוראים קריאות בשבח איראן בערי הבירה שלהם ומקרון מודאג מזה שיפגעו בחיזבאללה.

אגב, אתמול שוב איראן ניסתה לתקוף את האי ה*בריטי* דייגו גרסיה וארצות הברית השתמשה בטיל SM3 שעולה כמה מיליוני דולרים ליירט אותו.

ועדיין סטראמר יפחד להגיב כדי שהכנופיות הפקיסטניות (שהוא כתובע פלילי שיחרר) לא יתחילו לאנוס שוב ילדות.

פורסם

אם בצאלאל זיני לא נחשב מרגל בגלל שהוא "רק" מכר סיגריות וטלפונים, אזי כל מרגל שמצאו גם לא נחשב ככה..כי מה כבר ההבדל מכירת מידע לסוכן זר לבין טלפונים וסיגריות.

בעיקרון, אפשר לשפוט אותו כמו מרגל על עבירת מגע עם סוכן זר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...