Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

כול מדינה עם מדיניות חילונית (רוב רובו של המערב) מעודדת את פירוק המשפחה?

במידה כזאת או אחרת, כן…

פורסם

אם רעולי הפנים בסרטון היו ערבים שמכים יהודים שמתחננים על חייהם, הכפר שלהם היה מכותר כבר אחר הצהריים.

אם הם היו קפלניסטים שמרביצים ליהודי ימני, הם היו כבר במעצר לכמה חודשים.

אבל הם מתנחלים שנוסעים על הטרקטורון שסמוטריץ חילק להם על חשבוני, אז הם מוגנים. בינתיים לפחות.

• אהבתי 2
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה ביבי, זה הימין בישראל, פירוק מוחלט של המדינה והחברה, כך אפשר לשלוט בצורה טובה יותר כאיש הישר בעיניו יעשה. אותם האנשים שהובילו לחיסול של מדינת ישראל וגלות של מאות ואלפי שנים, הם בדיוק אותם אנשים המחזיקים בשלטון כיום, הם והתומכים הנבובים חסרי המוסר הבסיסי שלהם. אנשי הכן אבל בסגנון עמית סגל, אנשים שבפועל מכשירים כל שרץ. 

• אהבתי 1
פורסם

לפני 5 שעות, falou כתב:

כי במערב המדיניות היא לא נכפית.

אבל זה לא משנה, אתה מתסכל על מבחן התוצאה. 

ומכיוון שהתוצאה זהה...

אם אני מאמץ את הגישה שלך, אני לא רואה את ההבדל. יותר מזה, אם זאת הגישה שלך ומה שאתה רושם אלה הדברים שאתה רוצה, מה רע ברוסיה? מצב מעולה. 

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

נתניהו הוא ימין. בזה פאלו צודק 100% אם הוא נתפס כימין ומציג את עצמו כימין אז...

אז למילים אין משמעות. 

בדיוק כמו עם זה שהוא דמי-גוד, או שאנשים מסויימים מרגישים שהם מהמין השני ודורשים שתקראו להם ככה. 

אשכרה horse shoe.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

תיכף נשמע שהם בסך הכל הציבו מראה.

די נו. 

מגיע להם כדור אתה יודע איפה.

אבל בנוהל, לך זה מתאים רק כשזה לצד אחד.

פורסם

וואלה?

פינדר מציע שערבים שמנסים לעשות לינץ׳ ביהודים יקבלו שוקו ולחמניה?

לגבי קפלניסטים שמכים ימנים, בוא נדבר כשיהיה מקרה כזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, stx כתב:

וואלה?

פינדר מציע שערבים שמנסים לעשות לינץ׳ ביהודים יקבלו שוקו ולחמניה?

לגבי קפלניסטים שמכים ימנים, בוא נדבר כשיהיה מקרה כזה.

פינדר מציף רק כשזה נוח לו.

כששוברים לאמא עם ילדים את השמשה זה "מחאה", אבל כשמרדכי דוד בא ללוסי אהריש הביתה זה לא מחאה, או כשנוגעים להדר מוכתר בציצי זה כי "היא טרולית". 

הולך לפי מה שמתאים לו.

פורסם

לא מכיר את הדוגמאות הספציפיות אבל אני מניח שהתשובה שלו (ושלי) תהיה:

אם מישהו נגע למישהי בציצי, אז הוא עבריין וצריך להיענש ובכל מקרה זו התנהגות של אדם פרטי - לא התנהגות שמגובה ע״י הדרג הפוליטי.

תקרא את החלק בתגובה שלו לגבי הטרקטורונים שסמוטריץ חילק מהמסים של פינדר ותמצא לו מקבילה סימטרית.

אחים לנשק מחלקים פטישים קטנים כאלה בשביל לנפץ שמשות?

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

די נו. 

מגיע להם כדור אתה יודע איפה.

אבל בנוהל, לך זה מתאים רק כשזה לצד אחד.

די נו.

אתה לא רואה למה הפכנו?

אתה רוצה להיות כמוהם? זה המודל שלך? להתנהג כמו הערבים? להרביץ לערבים רק בגלל שהם ערבים . מעלה לך את מפלס הגאווה?

להיות ברברי ואלים ברחובות כמו מרדכי דוד? להפחיד אזרחים? זה המודל? על מה הוא מפגין בכלל? "מראה" הוא אומר לנו. המראה היחידה היא למה שהפכנו. ערסים עם בגדי אדידס שרק דורשים שיתנו להם ולא מוכנים לתרום כלום.

בבחירות הוא יחסום אנשים כדי שלא ילכו להצביע?

אחרי זה אתה אומר על כל אלה שיורדים מהמדינה - לכו. לא צריך אתכם. מי רוצה לחיות במדינה שהדת שולטת בה וברחובות יש כנופיות של ערסים שמאיימים עליך רק כי אתה מביע דעה נגד השלטון? למה אני צריך לחיות במדינה שאם אני חושב אחרת מהעדר אני מקוטלג כבוגד ואין אף אחד שיטפל בזה? במה הוא שונה מהכנופיות של הערבים ברחובות שלהם? תטען שהוא לא הרים יד עדיין. לדעתי מה שהוא עושה לא פחות חמור. עכשיו תשווה לי את טלי גוטליב שהיא נבחר ציבור אז אני יכול לשלוח אותך לימי ממשלת השינוי שהיו מפגינים מול הבתים של בנט, סילמן, שיקלי, לפיד, גנץ ועוד.

מה ההבדל בין נבחר ציבור לאזרח - לנבחר ציבור יש כח לשנות. לאזרח מה יש? רק את הזכות להפגין. גם את זה רוצים לקחת ממנו. רוצים שהוא יפגין שם בפינה בצד, בחושך. שלא יפריע לאף אחד. בעיקר שלא יציק לשלטון. היום זה כנגד הממשלה והעומד בראשה. מחר , יקחו לך מיסים ויקבלו החלטות ללא מנהל תקין ויגידו לך - מותר לך להפגין אבל אתה רואה את האזור תעשיה בקצה העיר? ביום שבת בלילה תוכל להפגין שם. למה ? כי שם לא תפריע לאף אחד. יותר חשוב, שם אתה לא מציק לשלטון.

אני בטוח שבתוכך זה לא מה שאתה רוצה אבל בשם הלאומיות יהיה לך קשה להודות אבל לשם אנחנו הולכים בצעדי ענק.

כן, אחרי השואה והטבח הפכנו להיות גזענים. ברור שנחפש את הצידוק לכך. צידוק ברור שתמצא. אבל זה לא יהפוך אותנו לפחות גזענים.

ובכלל לא פתחתי על הגזענות ביננו - מזרחים ואשכנזים. שזה בכלל חושך ורק באוכלוסיות בורות זה קיים. את מי זה מעניין אם אתה אשכנזי או ספרדי? כולם נולדו בארץ ישראל אבל איך יזרעו שנאה וקיפוח? צריך להמשיך לתחזק את המכונה הזאת בשביל לקבל קולות תמיכה.

בנות דתיות לא יכולות ללכת לבית ספר אשכנזי כי הן מזרחיות. כמה ניתוק. כמה בורות.

תגיד שאני לא מבין בחברה החרדית. נכון, לא מבין וגם לא רוצה להבין אבל אם אנשים שחוזרים בשאלה מספרים על זוועות שקורות שם והממשלה נעמדת לצידם על עיוור אז הבעיה היא שלנו כעם.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר מציף רק כשזה נוח לו.

כששוברים לאמא עם ילדים את השמשה זה "מחאה", אבל כשמרדכי דוד בא ללוסי אהריש הביתה זה לא מחאה, או כשנוגעים להדר מוכתר בציצי זה כי "היא טרולית". 

הולך לפי מה שמתאים לו.

יובל מציף רק כשזה נח לו.

הוא היה הראשון להתייחס פה ללוסי אהריש בטענה שהמונולוג שלה מאיים על המדינה היהודית. והיא בסך הכל קראה לערבים להצביע למפלגות הציוניות ולא למפלגות המחורבנות שלהם, שיובל עצמו מתלונן עליהן כל הזמן.

אבל בקשר לפשעים של המתנחלים בגדה מעולם לא שמענו ממנו ציוץ, אלא רק תגובות של התנערות.

הולך לפי מה שמתאים לו.

אני רק מציב מראה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אסיקס לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.

כל מי שמתנהג באלימות כלפי אזרח אחר זלא כדין, שיישא בעונש. 

בין אם זה אלימות פיזית, חסימת תנועה, כליאת שווא בבית או הטרדה מינית.

אתם אלה שמבדילים בין המקרים בהתאם לתוקף, לא אני.

אני שונא את הקפלניסטים ואת מרדכי דוד, אתם רק את מרדכי דוד.

Just now, פינדר כתב:

יובל מציף רק כשזה נח לו.

הוא היה הראשון להתייחס פה ללוסי אהריש בטענה שהמונולוג שלה מאיים על המדינה היהודית. והיא בסך הכל קראה לערבים להצביע למפלגות הציוניות ולא למפלגות המחורבנות שלהם, שיובל עצמו מתלונן עליהן כל הזמן.

אבל בקשר לפשעים של המתנחלים בגדה מעולם לא שמענו ממנו ציוץ, אלא רק תגובות של התנערות.

הולך לפי מה שמתאים לו.

אני רק מציב מראה.

אבל אתה שקרן, כי רשמתי לך בבירור מה אני חושב עליהם.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אתה שקרן, כי רשמתי לך בבירור מה אני חושב עליהם.

וזה בדיוק מה שכתבתי נשמה.

אתה מוזמן להביא תגובה אחת שלך, שבה אתה יזמת תלונה על מקרים כאלו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, David32 כתב:

אז למילים אין משמעות. 

יש אבל לאידיאולוגיה גם יש חיים משלה.

זה כמו שהרוטמנים מהשטחים מסבירים לנו שאנחנו לא ליברלים אמיתיים, כי הגדרת הליברליזם שלהם מבוססת על פילוסופיה מלפני 300-400 שנה, והם לא שמים לב שהעולם השתנה.

...

מעניין אם מדרכי דוד חוסם ברגעים אלו ממש את הכניסה לבית של חמינאי ומנצח את המלחמה בשביל כולנו.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...