Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, stx כתב:

זאת רשימה טובה.

יצא לי לכתוב פה כבר כמה פעמים שאחת ההצלחות העיקריות של הממשלה הזו היא בהפיכת ישראל למדינה ערבית.

בהתנהגות ובנורמות, לא בדמוגרפיה. איך אתה רואה את העתיד שלנו?

עם תגובה כזו יהירה ומתנשאת העתיד לוטה בערפל, מזל שדעות כמו שלך הם מיעוט זניח .

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

@פינדר כן, כל צה"ל ידע איפה רן קבור וכולם השאירו אותו באדמה בשביל זה.

לא יותר הגיוני שכולם הבינו איפה הוא בשבוע האחרון ובגלל זה התחילו עם ההצהרות?

פוסטים מטומטמים כאלה זה דלק לביביסטים.

עזוב , חבל להסביר זאת שוב ושוב .

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

פוסטים מטומטמים כאלה זה דלק לביביסטים.

זו ידיעה שמגיעה מהרבה עיתונאים. כולל כאלו שמזוהים עם הימין.

לפני 8 דקות, 3n כתב:

אילו אותם העיתונאים אשר טענו שהחטופים לא יחזרו כי הממשלה רוצה את המשך המלחמה ?

אתה חי פה? החטופים באמת לא חזרו הרבה זמן (חלקם מתו במנהרות בזמן הזה), עד שלממשלה נגמרו הטריקים והשטיקים וטראמפ אנס אותם להסכים לעסקה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, 3n כתב:

עם תגובה כזו יהירה ומתנשאת העתיד לוטה בערפל, מזל שדעות כמו שלך הם מיעוט זניח .

פחות זניח ממה שאתה חושב, כנראה.

בכל מקרה, צר לי שנפגעת כל כך.

אתה לא חושב ששלטון סמכותני שסובב סביב איש אחד, מלווה בפינוק של שכבה צרה של מקורבים ע"מ להישאר בשלטון, האשמה של אויב מדומיין בכל התחלאות והכישלונות ואפס אחריות אישית הם מאפיינים של שלטון במדינה ערבית?

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, stx כתב:

פחות זניח ממה שאתה חושב, כנראה.

בכל מקרה, צר לי שנפגעת כל כך.

אתה לא חושב ששלטון סמכותני שסובב סביב איש אחד, מלווה בפינוק של שכבה צרה של מקורבים ע"מ להישאר בשלטון, האשמה של אויב מדומיין בכל התחלאות והכישלונות ואפס אחריות אישית הם מאפיינים של שלטון במדינה ערבית?

נפגעתי ?

פשוט מדגים מדוע ביבי נבחר שוב ושוב לראשות הממשלה.

אויב מדומין ? זה היה המוטו של השמאל הישראלי אשר חשב שאם נכניס עוד ועוד עובדים מעזה הכסף יעשה את ההבדל, והיה ראש ממשלה טיפש שהאמין ל BS שראשי הצבא והמודיעין הכושלים האכילו אותו , חבל שלא הלך אחריהם הביתה , באופן אישי מאחל לו שיגמור כמו שרון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האויב המדומיין שהוא מדבר עליו זה לא יקיריו הפלסטינים, שהוא דאג להם למזוודות מזומנים מקטאר, אלא מערכת המשפט וה"סמול".

אנחנו חיים עכשיו את ההשלכות של מדיניות הפרד ומשול אגרסיבית שהיתה נהוגה פה 15 שנה ברצף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ביבי נבחר שוב ושוב בגלל שאני חושב שהוא חרא של ראש ממשלה וחרא של בנאדם. אוקיי...

בכל מקרה, אני זורם איתך שהשמאלנים והתשקורת הם אויב אמיתי ולא מדומיין.

יש שם עוד איזה שלושה מאפיינים שרשמתי - מסכים/לא מסכים?

אגב, זכור לי שהרמטכ"ל וראש השב"כ אמרו לו משהו בסגנון - 'קבל התרעה לפני מלחמה. אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה, אבל האויבים שלנו זזים'. אני זוכר לא נכון?

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

האויב המדומיין שהוא מדבר עליו זה לא יקיריו הפלסטינים, שהוא דאג להם למזוודות מזומנים מקטאר, אלא מערכת המשפט וה"סמול".

אה, כן. חשבתי שזה היה מובן מאליו.

טעות שלי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, stx כתב:

ביבי נבחר שוב ושוב בגלל שאני חושב שהוא חרא של ראש ממשלה וחרא של בנאדם. אוקיי...

בכל מקרה, אני זורם איתך שהשמאלנים והתשקורת הם אויב אמיתי ולא מדומיין.

יש שם עוד איזה שלושה מאפיינים שרשמתי - מסכים/לא מסכים?

אגב, זכור לי שהרמטכ"ל וראש השב"כ אמרו לו משהו בסגנון - 'קבל התרעה לפני מלחמה. אנחנו לא יודעים בדיוק מתי ואיפה, אבל האויבים שלנו זזים'. אני זוכר לא נכון?

אה, כן. חשבתי שזה היה מובן מאליו.

טעות שלי.

בניגוד אליך לא הגבתי לגופו של אדם, מציע לקרוא שוב את התגובה.

אני כתבתי שהשמאל הוא אויב מדומין ? אתה צריך שיעורים בהבנת הנקרא.

גם אני זוכר שהרמטכ"ל וראש השב"כ התריעו על אפשרות ללחימה, לכן הצבא נשלח להדממה בשמחת תורה ? איזה פרדוקס לא משעשע .

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אתה כמעט צודק בעובדות, זה 20 שנה - אל תיקח את הקרדיט מאולמרט שבתקופתו זה התחיל למעשה.

אולמרט יצא למלחמת לבנון השניה. ביבי כתב ספרים על מיטוט החמאס. בכל מקרה, אני לא מעריץ של אולמרט. אני רק מעריך אותו על ההטרלות ועל זה שהוא יכול להרשות לעצמו לבזבז כסף ללכת לבית משפט כדי לקבל במה לספר שהוא חושב שלביבי יש בעיות נפשיות.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

יש עוד שנים שבא לך לבחון?

התאוריה שלך מתרסקת כבר על ההתחלה. היחס למלחמה עם חיזבאללה לא היה אף פעם כמו היחס למלחמה בעזה. וזה כולל את רוב השמאלנים שאני מכיר. וגם את הגויים. וכמובן גם יחס למלחמה כזו לא היה זהה לו היתה פורצת בתקופה שבה מי שישב בקואליציה עם המלך היו לפיד או ברק. ואני חושב שיכלת לראות את זה גם במלחמה מול איראן, ששוב, היחס אליה לא היה אותו היחס לא פה ולא בחול.

אני גם לא זוכר יותר מדי הפגנות של שמאלנים ברמה שיכלו לעצור את ביבה בשומר חומות או מבצעים אחרים. ולא בגלל זה השופר הנערץ עליך, גדי טאוב, סיפר שאסור למוטט את החמאס.

אני גם חושב שזה קצת מוזר להתייחס באופן זהה לממשלה שמורכבת מביבי ובן גביר אל מול ממשלה שמורכבת מביבי ולפיד. אפילו אני בתור סמולן שלא חושב שלפיד מייצג משהו שמאלני מדי לא הייתי מתייחס לזה ככה. אני כן בהחלט בא בטענות לנתניהו שבכל שנות שלטונו לא פעל כדי להבטיח אלטרנטיבה שפויה (ע״ע גדי טאוב שוב), וגם על זה שהזניח לחלוטין את ההסברה בארה״ב ואירופה. אבל זה עדיין קצת סלט.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

זה שקר. תעשה שיעורי בית במקום לקרוא מדף מסרים.

אתה יודע כבר לספר לי אם פלדשטיין הוא פטריוט ישראלי, ציוני נלהב, או שביבי בכלל לא מכיר אותו, או שהוא נוכל?

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

לא רואה שהם מקימים מדינה ב-40 שנה הקרובות.

רק שהפעם זה לא תלוי בהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

הייתי שם בפעם האחרונה לפני כחודש. העיר ריקה לעומת מה שהיתה לפני המלחמה.

אני מדבר על עסקים סגורים, כמעט ואין אנשים בחוץ והכבישים (כולל החניות) מאוד דלילים.

אולי זה לא קשור לפוליטיקה 

אולי זה קשור לעובדה שאחרי תקופה שאנשים הבינו שהם גרו עד עכשיו בחור תחת (לא נעים להגיד אבל זה ככה) ולא בא להם לחזור 

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

תחת הנהגתו של נתניהו כל האיומים צמחו והתפתחו לרמה שחלק מהם האמינו שהם מספיק חזקים להפיל את המדינה הזאת בזכות הגישה שהוביל מר ביטחון ששקט יענה בשקט ושצריך הכלה.

התיאוריה הזאת התפוצצה לכולם בפרצוף וברור שאחרי שנשפך מספיק דם הוא הבין שצריך לשנות גישה, אבל זה מעט מדי ומאוחר מדי.

אם מסתכלים על מטרות המלחמה:

חיסול שלטון חמאס

השבת החטופים

הבטחה שעזה לא תהווה איום על ישראל

לא השיגו מהן כלום למעט השבת החטופים (גם זה עדיין לא 100%). חמאס לא חוסל וגם לא באמת יחוסל מקסימום יעבור rebranding, ועזה הולכת להיות בסיס של טורקיה וקטאר. אז תפסנו להם חצי מהשטח, שזה אחלה, אבל איפה זה ואיפה מה שרצינו.

גם באיראן, תקפנו והרסנו והחלשנו ופוצצנו וחיסלנו, האיום האיראני עדיין שם. 

לסיכום, אי אפשר לטעון שמר ביטחון מר ביטחון.

לכולם היה נוח לחיות בפנטזיה שהכל רגוע

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 23 דקות, עדי-אל כתב:

לכולם היה נוח לחיות בפנטזיה שהכל רגוע

לכולם היה נח שהכל רגוע, השאלה מי קידם את השקר הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי שלא חשב שהאויבים שלנו לא מתעצמים מהשקט הזה וצריך שישקרו לו על שקט הוא מטומטם 

לא היה צריך לקדם שום שקר פשוט נתנו לאנשים מה שהם רוצים לקבל

לפני 54 דקות, פינדר כתב:

שמע, יואב זיתון שהבאתי הוא לא קפלניסט.

וגם ישראל היום לדעתי עדיין לא מחליף את הארץ.

https://www.israelhayom.co.il/news/defense/article/19756821#

כל הסיפור שרצו אבל הדרג המדיני מנע היה רק לפני חודש

פורסם
לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

כל הסיפור שרצו אבל הדרג המדיני מנע היה רק לפני חודש

הרי ידוע שביבי עושה הכל במהירות והוא לא דחיין אחושלוקי. 

הוא גם לא התקשר לטראמפ בשביל לדחות את התקיפה..

הוא גם לא דחה את ההצבעה על התקציב ביומיים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...