Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

לא זה לא. זה לא מוזכר שם אפילו ברמיזה. 

19. While Gaza re-development advances and when the PA reform programme is faithfully carried out, the conditions may finally be in place for a credible pathway to Palestinian self-determination and statehood, which we recognise as the aspiration of the Palestinian people.

זה הסכם אוסלו לכל דבר ועניין, פשוט קצת שונה עם מסקנות מהעבר, אבל השורה התחתונה שלו, בטח לגבי עזה, היא שלטון פלסטיני מלא של כוחות שיטור וביטחון פלסטינים. כמו שהימנים אוהבים לומ על משהו אחרר, ביבי נתן להם מדינה. 

The United States will work with Arab and international partners to develop a temporary International Stabilisation Force (ISF) to immediately deploy in Gaza. The ISF will train and provide support to vetted Palestinian police forces in Gaza, and will consult with Jordan and Egypt who have extensive experience in this field. This force will be the long-term internal security solution. The ISF will work with Israel and Egypt to help secure border areas, along with newly trained Palestinian police forces. It is critical to prevent munitions from entering Gaza and to facilitate the rapid and secure flow of goods to rebuild and revitalize Gaza. A deconfliction mechanism will be agreed upon by the parties.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

אולי תכתוב באנגלית, כי בעברית אתה סותר את עצמך...

צודק, טעיתי, יש רמיזה.

לפני 10 שעות, madmaxx כתב:

אבל השורה התחתונה שלו, בטח לגבי עזה, היא שלטון פלסטיני מלא של כוחות שיטור וביטחון פלסטינים.

לא, זו לא. כל מה שכתוב בהסכם זה שבהנתן מצב בלתי ישים (השלמת רפורמות ברש"פ) יכולה להיות תאורטית אפשרות עתידית להקמת מדינה פלשתינית. זה ניסוח כל כך מעורפל שגם סמוטריץ' היה חותם עליו (ובטח ביבי, שהבטיח מדינה פלשתינית ממש בבר אילן).

פורסם
לפני 20 שעות, MiniMiz3r כתב:

כדאי פחות לצטט כותרות של טורי דעה מ-ynet. המצב שמסתמן בעזה הוא החלום הרטוב של ישראל ב-20 השנים האחרונות - שליטה אזרחית של גוף בינלאומי, בלי חמאס ובלי אונר"א, ושליטה בטחונית ישראלית. גם אם ייכנסו כוחות צבאיים בינלאומיים הם יהיו ידידותיים ויפעלו תחת מעטפת ישראלית ובכל מקרה ישראל לא הולכת לסגת לקו הגבול הישן לעולם. 

אם זה באמת היה המצב, הייתי קונה את זה בשתי ידיים. אבל במציאות? חמאס חזר לשלוט בכל מקום, מבצע הוצאות להורג של כל מי שמעז להתנגד, ורשימות המועמדים שאמורים לנהל את ה"שלטון האזרחי" עוברות קודם כל דרכו לאישור. לפי הדיווחים, הוא גם לא מתכנן להתפרק מנשקו או לוותר על שום דבר אחר ששייך לו.

"כוחות צבאיים בינלאומיים ידידותיים"? 😂 מי בדיוק? קטאר, הספונסר הראשי של חמאס? אולי חיילים טורקים של ארדואן, זה שכינה את חיילי צה"ל "רוצחי תינוקות", את ביבי "היטלר", וברך את "הלוחמים הפלסטינים" (כלומר חמאס) כבר אחרי חתימה על הסכם?

אפילו מצרים, ירדן, סעודיה והאמירויות במקרה הטוב יהיו ניטרליים. לקרוא לכוחות קטאריים או טורקיים "ידידותיים" זה כמו להגיד שאמריקאים הם אוהדים של חמאס.

לפני 16 שעות, MiniMiz3r כתב:

כשצריך לעשות, עושים. זה הוכח שוב ושוב ושוב בשנתיים האחרונות. 

באמת? גם אחרי שעשינו את הסיבוב בשמי איראן וחתמנו על ההסכם הזה? לא שיש לי משהו נגד ההסכם עצמו, אבל לפי טראמפ ביבי היה ממשיך את המלחמה הזו עוד שנים.

בתאריך 25.10.2025 בשעה 09:24, SlowRide כתב:

מתי ישראל יכלה לעשות משהו משמעותי בביטחון בלי אור ירוק מארה"ב?

פעם היית יכול. כשבגין החליט להפציץ את הכור הגרעיני בעיראק, הוא לא ביקש ולא קיבל שום אישור מראש מרייגן. המטוסים טסו נמוך כדי לא להיתפס על ה-AWACS האמריקאיות שישבו אז בסעודיה, ובוושינגטון בכלל לא הבינו מה קרה. רייגן גילה על זה רק כשהמטוסים כבר נחתו חזרה בבסיס.

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, MiniMiz3r כתב:

שליטה אזרחית של גוף בינלאומי, בלי חמאס ובלי אונר"א, ושליטה בטחונית ישראלית. גם אם ייכנסו כוחות צבאיים בינלאומיים הם יהיו ידידותיים ויפעלו תחת מעטפת ישראלית ובכל מקרה ישראל לא הולכת לסגת לקו הגבול הישן לעולם. 

אה, כמו מה שהיה בגדול בלבנון. סבבה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

:lol::cry: :Foil:

image.thumb.png.c23cfc1549f84b5739e433cb6811820a.png

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא היה צריך להבהיר במיוחד שהאמריקאים לא מנהלים אותנו, כנראה שהם כן. 

זה חלק מהמחיר ששילמנו על החזרת החטופים החיים. הם נתנו התחייבות לחברים המשותפים שלהם ושל חמאס וזה מה שיש.

האמת, לא מבין למה זה כזאת בעיה במיוחד שגם לפני זה חופש הפעולה שלנו היה מוגבל מאד.

חוץ מזה, אני לא מאמין שיש לנו יד חופשית בלבנון וכל חיזבלון שמפוצצים שם זה לא מתואם. שלא לדבר על דברים גדולים יותר כמו איראן או תימן. אנחנו לא במצב שמאפשר לנו להיות ברוגז עם אמריקה, במיוחד לא עם אמריקה של טראמפ.

לפני 4 שעות, mikyl כתב:

פעם היית יכול. כשבגין החליט להפציץ את הכור הגרעיני בעיראק, הוא לא ביקש ולא קיבל שום אישור מראש מרייגן.

טכנית גם היום אתה יכול. מה שעוצר אותנו זה לא יכולות אלא חוסר מנהיגות, חזון ויוזמה.

אם היו למנהיג העליון שלנו קצת מהשלישיה הזאת, אולי האסון היה נמנע. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

טכנית גם היום אתה יכול. מה שעוצר אותנו זה לא יכולות אלא חוסר מנהיגות, חזון ויוזמה.

לא מדוייק. 

זה מזכיר לי את מה שאמר בזמנו אידי אמין: 

"יש חופש ביטוי. אני לא יכול להבטיח חופש, אחרי הביטוי. "

אז כן, גם היום אפשר להפגיז כור. 

ההשלכות יהיו אחרות לגמרי, תודות לשרה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה תלוי כמה אתה תפגע באינטרסים של ארה"ב.

הסיבה היחידה שארה"ב מחמשת אותנו בציוד הכי טוב שיש להם, זה כי גם הם רוצים שלא יהיה לחמיאני כור גרעיני. לא בגלל שאנחנו חמודים. הגישה של ארה"ב, במקום להיות מעורבים במלחמות באופן ישיר בכל מיני מקומות מרוחקים - תמיכה במדינות באזור עם אינטרסים משותפים.

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

זה חלק מהמחיר ששילמנו על החזרת החטופים החיים

אחדד, זה חלק מהמחיר של חוסר מוחלט של אסטרטגיה וגרירת המלחמה למשך של שנתיים. אההה, פספסתי שהוספת את זה בהמשך :-) 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

כי כשאתה רואה סרטונים שהמתנחליות חוטפות אבנים לאוטו אתה מאשים אותן.

בגלל זה כואב לך.

אני רואה ארגון טרור שמפעיל טרוריסטים, חלקם בסיוע של חיילים במדים.

ממש כמו כל ארגון טרור באיזור, הם לוקחים אחריות על כל אירוע ומתגאים בפעולות שלהם.

אין דין, אין דיין, אין עצורים ואין כותרות בעיתונים.

זה כואב לי כי:

1. אני נגד טרור (יודע שזה נשמע לך מוזר), גם כשהוא נגד תושבים פלסטינים

2. אני יודע שאני הבא בתור. לא מחר ולא בעוד חודש, אבל מתישהו הם יגיעו גם אלי

image.thumb.png.169600261331607609471ee70a147640.png

וכל זה התפתח תחת ראש שב״כ שהמתנחלים לא אהבו. עכשיו תחת זיני, השמיים הם הגבול.

• אהבתי 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אלוהים אדירים. 

מהמקפצה, אשכרה. 

קבוצות WA יעודיות לתקיפה. 

לאן הגענו. 

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

אני רואה ארגון טרור שמפעיל טרוריסטים, חלקם בסיוע של חיילים במדים.

ממש כמו כל ארגון טרור באיזור, הם לוקחים אחריות על כל אירוע ומתגאים בפעולות שלהם.

אין דין, אין דיין, אין עצורים ואין כותרות בעיתונים.

זה כואב לי כי:

1. אני נגד טרור (יודע שזה נשמע לך מוזר), גם כשהוא נגד תושבים פלסטינים

2. אני יודע שאני הבא בתור. לא מחר ולא בעוד חודש, אבל מתישהו הם יגיעו גם אלי

image.thumb.png.169600261331607609471ee70a147640.png

וכל זה התפתח תחת ראש שב״כ שהמתנחלים לא אהבו. עכשיו תחת זיני, השמיים הם הגבול.

לפחות הם עדיין לא מתגאים ברצח. עדיין.

פורסם

זה כי הם עוד לא הצליחו. 

Storm Large - New spirit animal alert. (Attn @amandapalmer @meowtopia) |  Facebook

פורסם

לא מדוייק לדעתי. 

יותר כדי לעשות הנדסת תודעה נגד המשפט של הראש. מנסים לחלץ אותו, מסכן. עד שסוף סוף אחרי 8 שנים הוא יכול להוכיח את חפותו, מצפים ממנו גם להעיד.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...