Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני לא אצביע לו גם אם הוא מביס את איראן, לבד משמיד את פורדו וגם מביא לי 5 מיליון שקל.

את הנזקים שהוא גרם לישראל אני לא בטוח שאפשר יהיה לתקן גם כשיהיה שלום.

והוא לא טיפש, יובל. פשוט לא כזה בטוח שהוא יודע להרגיש. אז הוא צריך תיווך. 

• אהבתי 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

ומקיף את עצמו ביועצים חמורים כל כך

זיהית את הסימפטום אבל לא את המחלה.

ביבי, כמו נרקיסיסטים אחרים דוגמת פוטין וטראמפ, מקיף את עצמו באנשים שהם קודם כל נאמנים ואומרים לו ולרעייתו את מה שהם רוצים לשמוע. ככל שהשנים עוברות והוא מסתבך בשחיתות, קשה יותר ויותר למצוא אנשים שהם גם נאמנים וגם מוכשרים, אז הוא נשאר עם חמורים שתלויים בו.

אתה יכול להיזכר שבתחילת דרכו כן היו לו יועצים ואנשי לשכה מוכשרים (כמו בנט למשל) אבל כולם גורשו ברגע שהפכו לאיום או שסרבו לעצום עין מול שחיתות.

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא אצביע לו גם אם הוא מביס את איראן, לבד משמיד את פורדו וגם מביא לי 5 מיליון שקל.

כמו שיובל כתב, יש מספיק אנשים שהיו מצביעים לו ואם היה מתנהל טיפה אחרת היה לוקח את הבחירות הבאות.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אגב, עוד קצת על ביבי וההצלחות שלו: לפי הדיווחים בתקשורת האמריקאית מזכירים איך הוא הטיף לארה"ב להפיל את סדאם ושזה יביא שקט ויציבות לאיזור, כהסבר למה לא להקשיב לו.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

טראמפ יקבל החלטה בנוגע לאיראן בשבועיים הקרובים. שומר את מופע הראווה ל-4 ביולי או שיתקוף כבר הלילה ובכלל מדובר בעוד סוג של decoy?

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

כמו שיובל כתב, יש מספיק אנשים שהיו מצביעים לו ואם היה מתנהל טיפה אחרת היה לוקח את הבחירות הבאות.

מי אמר לך שהוא לא ייקח את הבחירות הבאות? כל מי שיוצא לי (בטעות) לדבר איתו בטוח בכל תאוריות הקונספירציה השונות, ושהשביעי באוקטובר זו קנוניה להפיל את ביבי. 

יצא לי להיות עם אחד כזה בממ"ד אתמול, והוא ידע לספר לי במדויק על השיחה של ברסלר עם סינואר ממש לפני תקיפת החמאס... נו, לך תשכנע אותו שזה שקרים. פאקינג אחותי "מתחילה להאמין", כדבריה, שהיה "משהו". ולא מדובר במטומטמת. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 9 דקות, yohai71 כתב:

יצא לי להיות עם אחד כזה בממ"ד אתמו

ברור שיש הרבה כאלו, אבל אני לא בטוח שהם מספיק בשביל ניצחון. 

לפני 9 דקות, yohai71 כתב:

מי אמר לך שהוא לא ייקח את הבחירות הבאות?

ברור שעד הבחירות הרבה יכול לקרות, אבל התנהלות קצת שונה הייתה מבטיחה לו ניצחון כבר היום, או בשבועות הקרובים, בתנאי שהמלחמה עם אירן תסתיים בהשמדת הגרעין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, ALÞћÃ כתב:

טראמפ יקבל החלטה בנוגע לאיראן בשבועיים הקרובים. שומר את מופע הראווה ל-4 ביולי או שיתקוף כבר הלילה ובכלל מדובר בעוד סוג של decoy?

נוחת פה טונות של ציוד ותחמושת כל יום כמעט.

מתקרבות לאזור 3 נושאות מטוסים.

כל המטוסים של ארה"ב שלא מאוחסנים בבונקרים עזבו את הבסיס בקטאר.

לדעתי בעוד שבועיים לא יקרה כלום.

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מפתיע, אבל הסינים ממשיכים לשלוח מטוסי מטען לאיראן. האם מצאנו את אפגניסטן החדשה, אבל בגרסת הפרוקסיז?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אכלו לנו את המח עם המפציצים האלה. 

כל מה שאני שומע היום ואתמול זה רק על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הפרדוקס שמדובר במפציצים חמקנים שכל העולם עוקב אחרי כל תנועה שלהם... הזוי. עוד מעט טיקטוק לכל אווירון. לייב.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 19.6.2025 בשעה 23:12, SlowRide כתב:

נוחת פה טונות של ציוד ותחמושת כל יום כמעט.

מתקרבות לאזור 3 נושאות מטוסים.

כל המטוסים של ארה"ב שלא מאוחסנים בבונקרים עזבו את הבסיס בקטאר.

לדעתי בעוד שבועיים לא יקרה כלום.

חברים שלי יהודים אמריקאים חושבים שטראמפ לא יקבל שום החלטה (הוא לא רוצה להתסכן בתגובה איראנית שעלולה להרוג הרבה חיילים אמריקאים), ורק מקוה ששילוב של איומים ודיבורים על מו״מ יגרמו למשטר האיראני לוותר -- מה שאני בטוח לא יקרה.
אז זה תלוי בנו בלבד, אם יש לנו יכולת מלאה לחדור והשמיד את פורדו ונתנז.

לפני שעה, SlowRide כתב:

אכלו לנו את המח עם המפציצים האלה. 

כל מה שאני שומע היום ואתמול זה רק על זה.

אכן. אז לפחות בדיחה שמסתובבת ברשתות בנושא:
״ממידע פנימי נחת מטוס B2 בישראל שיושכר לנו ל24 שעות פלוס טייס אמריקאי שהולכים להוציא לו אזרחות ישראלית, על מנת שהתקיפה לא תוכל להיות משוייכת לארה"ב.
כרגע זה תקוע כי הוא קיבל תור במשרד הפנים לנובמבר.״

• מצחיק 4
פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

הפרדוקס שמדובר במפציצים חמקנים שכל העולם עוקב אחרי כל תנועה שלהם... הזוי. עוד מעט טיקטוק לכל אווירון. לייב.

הם מדליקים טרנספונדר כשהם *רוצים* שייראו אותם. 

לדעתי מטרת הגעתם לגואם היא בכלל פקיחת עין על הסינים שלא יינצלו את המתרחש למחטף בזירה שלהם. 

• מעניין 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...