Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, כוכב השחר כתב:

? איך בדיוק אתה עושה את זה? על כל חמאסניק שאתה הורג הם מגייסים 3 חמאסניקים חדשים. אי אפשר למוטט את חמאס כי אי אפשר למוטט

אפשר למוטט רעיון. 

איפה הנאציזם? 

איפה הסטליניזם? 

איפה יפן הקולניאליסטית? 

דאעש איפה הם? 

פח הזבל של ההיסטוריה מלא תרבויות ורעיונות שהועלמו אחרי שחוסלו. 

איך אתה עושה את זה? 

אתה הורג. 

משתלט

מחנך מחדש

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 45 דקות, ברווז כתב:

הנושא נבדק ע"י המשטרה, שהודיע שאין חשד לפלילים ואין סיבה לפתוח בחקירה. היה בחדשות.

הנושא לא נבדק על ידי המשטרה.. 

היועצת המשפטית לממשלה, מסרבת לבקש מהמשטרה לבדוק אם יש חשד לעבירה..
לאחר בדיקת המשטרה, מקבלים החלטה:
1.   בחומר הבדיקה אין חשד לעבירות, ולא צריך להמשיך בחקירה.
2.  יש חשד לעבירות , והיועצת מנחה את המשטרה לפתוח בחקירה פלילית. 
ורק אז,  המשטרה פותחת בחקירה פלילית..

מדוע - כולם מפחדים לפתוח בבדיקה האם יש חשד לעבירה,  כולל כאן בפורום
נלחמים בכל הכלים ומאשימים את כל העולם ואחותו.. שהם יותר עבריינים

אבל להגיד דבר פשוט לא מסוגלים - לטובת שילטון החוק, ולטובת מדינת ישראל..
 בואו נבדוק האם יש כאן חשד לעבירה

אייל.

ביחס לתגובות בפורום - יש כאן מנהגים לא טובים.. רושמים מיד ללא ידע.. כי קשה לקבל את האמת
לא עונים על השאלות - לכן לא מתפתח דיון  ללמוד למען העתיד.

ויש תגובות ללא קשר למציאות.. כאילו אם 4 חברים רשמו לא דברי-אמת.. ואחרים מוחאים להם כפיים..
עכשיו הלא אמת - כאילו הופכת לאמת..
- אמת היא אמת - אם לא הייתי כותב אמת, או לא היה לי ידע - אני לא הייתי רושם תגובה

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 4 שעות, כוכב השחר כתב:

איך אתה נלחם באויב שלא אכפת לו אם יפסיד או ינצח, ומוכן להילחם ליטרלי עד הלוחם האחרון? 

זה מורכב יותר, שכן אף אחד לא זוכה לתמיכה העולמית לה זוכים הערבים המכונים פלסטינאים. זה כמו שחמאס תלה שלט המבטיח להם שיקום, זה הרי לא הוא שישקם, זה מישהו אחר שיעשה את זה או כפי שכבר דואגים להם למזון אוהלים וכו' בצפון הרצועה גם את זה חמאס לא עושה אלא מישהו אחר אז שיש לך כזה סיוע אתה יודע שאין מה לדאוג. 

לצד כל זה יש לנו דרג מדיני שתמיד תמיד דאג שחלק מהאחריות על עזה תיפול עלינו כי חמאס הוא נכס. 

פורסם
לפני 31 דקות, ליין מן כתב:

אמת היא אמת

ואבטיח הוא אבטיח.

במקום לכתוב משפטים טאוטולוגיים, חיפוש גוגל פשוט יגלה לך שהמשטרה בדקה והודיעה שאין חשד לפלילים.

הכרת פעם מישהו שהמשטרה העמידה אותו לדין על חריגה של 15 מ"ר בגג רעפים?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, ליין מן כתב:

אמת היא אמת 

Just now, פינדר כתב:

ואבטיח הוא אבטיח.

ושניהם קשורים לקנה מידה :LOL:

מר ליין מן. 

הוכיחו לך, לא רק בנקודה הזו, באותות ובמופתים שאתה טועה.

אתה מסרב לקבל את זה ואת האמת שאתה אוהב לדבר עליה.

משום מה בתקופה האחרונה נפוץ לומר, "רואים לך" ואני לא מבין למה, אבל זה נראה הולם. 

מצטער, סיימתי להאכיל את הטרול. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

ואבטיח הוא אבטיח.

במקום לכתוב משפטים טאוטולוגיים, חיפוש גוגל פשוט יגלה לך שהמשטרה בדקה והודיעה שאין חשד לפלילים.

שוב אני מתנצל מראש - בבקשה לקרוא לאט ולהבין את הכתוב.
אני מבקש זאת לא במטרה חלילה להתנשא.. פשוט חלקכם מגיב בשליפה.. וחבל
יש כאן מספר עבירות על חוקי המדינה.. וחלקכם מקבלים זאת כמותר ומובן מאליו

המשטרה לא תפתח בחקירה נגד ממלא מקום נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית — כך נמסר היום (חמישי) מטעם אגף החקירות בארגון.
לפי ההודעה,
מבדיקת הפרסומים על התנהלותו של עמית
"לא עולה חשד ואין בסיס לחשד המצריך בקשה מהיועמ"שית לפתוח בבדיקה פלילית"

המשטרה לא ביצעה בדיקה - היא קיבלה את ההחלטה מהפירסומים באמצעי התקשורת..
 - את ההנחיה לביצוע הבדיקה צריכה לתת היועצת המשפטית בתפקידה כתובעת הכללית  במדינת ישראל

לפני 48 דקות, MiniMiz3r כתב:

https://www.haaretz.co.il/news/law/2025-01-16/ty-article/00000194-6e0e-d545-a39e-ee4ef2030000

מי שמבקש אישור לפתוח בחקירה פלילית היא המשטרה, ככל שעולה חשד שהתבצעה עבירה פלילית.

בנסיבות של בדיקת חשדות כלפי בכירים במדינת ישראל
(סמלי-שלטון, שרים ראש ממשלה שופטים חברי-כנסת)
היועצת המשפטית לממשלה, בכובעה כתובע הכללי במדינת ישראל..
רק היא  הקובעת אם לפתוח בבדיקת החשדות.

התובע הכללי .. יכולה להחליט מעצמה, לפתוח בהליכי בדיקה (אפשר גם מבקשות שהגישו אזרחים)
או לפי מידע שהגיע לפרקליטות ואו ממידע שהגיע למשטרה, והם ביקשו ממנה אישור מראש.

אסור למשטרה ולפרקליטות לפתוח בבדיקה כזו - ללא אישור והנחיה של היועץ המשפטי לממשלה

שהוא גם התובע הראשי במדינת ישראל.

וכאן נרשם - כי הפרקליטות והמשטרה על פי מה שפורסם באמצעי התקשורת -
קיבלו החלטה שלא לפתוח בבדיקה.. והתובע הכללי של מדינת ישראל מקבלת זאת..

הדברים אמורים להיות הפוך - התובע הראשי מנחה לבדיקה..  אסור למשטרה או לפרקליטות
לבצע בדיקות על דעת עצמם, כלפי סמלי שילטון של מדינת ישראל.. ללא הנחיית התובע הראשי
מכך ברור כי אסור להם לקבל החלטה בנושא..  האם לפתוח בבדיקה או לא.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כל הסיפור הזה של יצחק עמית והדירה מה זה מריח לי כמו גנץ ופרשת ה "מימד החמישי" שניסו להדביק לו בסלוטייפ.

זה לא שהחשדות חלשים פה, זה שאפילו לא מצליחים לבסס חשד למשהו לא תקין, אז המשטרה לא פתחה בבדיקה מעמיקה ולא ביקשה לפתוח בחקירה.

תיקון של טעות "קטנה"- לא דרושה הנחיה מהיועמ"ש לפתוח בבדיקה, אלא בחקירה. המשטרה רשאית לבדוק מה שבא לה וכמה שבא לה כל עוד לא מופרות זכויות פרט.

יצחק עמית טען שהשם על הדירה לקוח מנוסח הטאבו ולכן לא מופיע השם העדכני שלו, ושנחתם ייפוי כוח בשנת 2016. 

העניין הוא שמדובר בכאלו זוטות שהתוצאה האם זה נבדק ואומת לא תתפרסם בתקשורת. סביר להניח שאם המשטרה לגמרי זנחה את העניין בלי להיכנס לבדיקה, כנראה שמה שהוא אומר היה נכון ולכן אין מקום לבסס חשד

המלצה ללוין, אם הוא כבר רוצה לבצע חיסולים פוליטיים, לפחות שיטרח להתלבש על משהו עם סיכויי הצלחה.

פורסם
לפני 15 דקות, ליין מן כתב:

את ההנחיה לביצוע הבדיקה צריכה לתת היועצת המשפטית בתפקידה כתובעת הכללית  במדינת ישראל

לא נכון. למשטרה יש סמכות לבצע בדיקה מקדמית אם היא רואה צורך בכך.

היועמש יכול *לאשר* למשטרה לפתוח בחקירה פלילית, והוא יכול *להורות* למשטרה לפתוח בחקירה פלילית. 

במקרה המדובר, המשטרה החליטה שאין שום סיבה לפתוח בבדיקה מקדמית מצד אחד והיועמש לא הורה למשטרה לפתוח בחקירה פלילית מצד שני. 

פורסם

נזכיר רק שהמשטרה היא ברשות בן גביר, ואנחנו יודעים שהוא מתערב. לכן אני בטוח ב 1000% שאם היה צריך לפתור בחקירה והיה סיכוי למצוא משהו - היו פותחים

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, Pika007 כתב:

כל הסיפור הזה של יצחק עמית והדירה מה זה מריח לי כמו גנץ ופרשת ה "מימד החמישי" שניסו להדביק לו בסלוטייפ.

זה לא שהחשדות חלשים פה, זה שאפילו לא מצליחים לבסס חשד למשהו לא תקין, אז המשטרה לא פתחה בבדיקה מעמיקה ולא ביקשה לפתוח בחקירה.

תיקון של טעות "קטנה"- לא דרושה הנחיה מהיועמ"ש לפתוח בבדיקה, אלא בחקירה. המשטרה רשאית לבדוק מה שבא לה וכמה שבא לה כל עוד לא מופרות זכויות פרט.

יצחק עמית טען שהשם על הדירה לקוח מנוסח הטאבו ולכן לא מופיע השם העדכני שלו, ושנחתם ייפוי כוח בשנת 2016. 

העניין הוא שמדובר בכאלו זוטות שהתוצאה האם זה נבדק ואומת לא תתפרסם בתקשורת. סביר להניח שאם המשטרה לגמרי זנחה את העניין בלי להיכנס לבדיקה, כנראה שמה שהוא אומר היה נכון ולכן אין מקום לבסס חשד

המלצה ללוין, אם הוא כבר רוצה לבצע חיסולים פוליטיים, לפחות שיטרח להתלבש על משהו עם סיכויי הצלחה.

יש פה מיש-מש לדעתי בין כמה דברים, כי ההודעה של המשטרה על זה שאין מה לבדוק בכלל באה (למיטב הבנתי) בנושא השימוש שלו בשם משפחה קודם באיזה תיק אחר בביהמ"ש המחוזי. המשטרה לא התייחסה לנושא חריגות הבניה (המצחיקות כשלעצמן) ולדעתי זה בכלל לא בסמכותה אלא אם רשויות התכנון הרלוונטיות יגישו תלונה נגדו בנושא, מה שלא יקרה כי זה כבר הוסדר.

פורסם

אני חוזר על מה שכתבתי לפני כשבוע:

אם אחרי כל החפירות שהם השקיעו על השופט עמית, כל מה שהם מצאו זה הסיפור המגוחך הזה, מדובר כנראה במלאך זך ונטול רבב.

לוין ושאר חבורת הזבל החליטו שהם חייבים למנוע את המינוי שלו ומשם הגיעו כל החפירות.

מבחינתם מי שהוא לא עבד נרצע של המלך, הוא שמאל רדיקלי אנטי ציוני.

image.thumb.png.b6600b9aef4e16f8830bbfa2ea5de2ac.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

ישראל לא מפרה שום הסכם - חמאס מפר.

אין טעם להכנס לציטוטים רקורסיביים, מוזמן לקרוא שוב את ההודעה שציטטת. בפרט, כמובן שאם(/כש) חמאס שובר הסכמים צריך להגיב, שזו (עוד)אחת (מ)הטענות שלי כלפי הממשלה הנוכחית. התנהלות כאוטית.

מה שפינדר רשם זה שצריך להבטיח שקרים כי הם ארגון טרור ולכן אין באמת כללי התנהלות, אז עושים מה שעושים כרגע ושניה אח״כ הופכים את השולחן. הוא בטח לא לבד, מהעולה מתגובות רבות בשרשור נראה שזה הבון טון אצל רבים בציבור בישראל - שקרים זה בקטנה. 

עוד אחת מיני הפנינים הרבות שישאיר אחריו ביבי, מורשת השקר וההטמעה של ההתנהלות הזו אצל אנשים נורמטיביים לחלוטין.

לגבי התזה שישראל עומדת בהסכמים מול חמאס ורק האחרון משחק מלוכלך - כשנוברים קצת בהיסטוריה מגלים שלא כך הדבר, יש המון אסקלציות שבוצעו מהצד הישראלי בעיתות של שקט יחסי. פשוט אנחנו רגילים למשוך בכתפיים שהורגים חמאסניקים כי זה ״סיכול ממוקד״, אבל כשהם מורידים חיילים זה ״פיגוע״. כאילו אם היו מורידים בניין בת״א עם איזה קצין מישהו מאיתנו היה אומר ״הא טוב, חיסול ממוקד, יש להבליג״.

שלא תבין אותי לא נכון, אני שמח לא פחות ממך על כל חמאסניק שמת ובתכלס לא מתרגש יותר מדי מפלסטינים מתים כי אין לי יותר מדי אמפתיה כלפי העם הזה, אבל אני מבין שלאדם המתבונן מהצד אין הבדל כזה גדול בין לוחם / לוחם, או אזרח / אזרח. 

ישראל לא מסוגלת להחליט בין הרצון שלה להעלים את הפלסטינים, ובין חוסר היכולת לעשות את זה בעולם המודרני, אז מתמכרים לסיבובי לחימה אינסופיים. עד הנצחון המוחלט - שנמצא ממש מסביב לפינה 🙄

ציטוט

ספקטרום האופציות המדיניות שמוכר למקבלי ההחלטות בירושלים מכיל שלוש אופציות בדיוק: האופציה הראשונה היא כוח. האופציה השניה היא יותר כוח. והאופציה השלישית היא עוד יותר כוח. ההנהגה הישראלית חושבת כולה, כאיש אחד, מהביצים. [מקור]

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...