Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרבה שנים אשתי (עוד לפני שהתחתנו) הלכה עם אמא שלה למגדת עתידות. אמרה להן מה יהיה ומה יקרה ואיך יהיה וכל הפרטים. יצאו ממנה ונסעו הביתה. עשו תאונה בדרך והלך האוטו. ואבא של אשתי שאל, אם היא רואה את העתיד, לא יכלה להזהיר אתכן מהתאונה הזו?

מסתבר שביבי כבר ב9.10 ידע איך הוא הולך לשנות את המזרח התיכון, לפרטי פרטים. כל השנה האחרונה היא למעשה מהלך שחמט מחוכם ומתוכנן.

אבל איכשהו את ה7.10 הוא פספס. לא נורא לכל גאון יכולה להתפלק טעות קטנה פיצית כזו.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אבל איכשהו את ה7.10 הוא פספס. לא נורא לכל גאון יכולה להתפלק טעות קטנה פיצית כזו.

איך אמר צחי הנגבי? ב-7/10 קרתה לנו... תקלה.

הנרטיב ממערכה ראשונה מתפרץ במסיבת עיתונאים שמגיעה במערכה השלישית.

פורסם

ובתכלס, כלל לא בטוח שנפילת אסאד טובה לנו, כלומר היא הייתה יכולה להיות טובה אם באמת היה כאן מנהיג שהיה מוביל מהלכים גדולים, זה שיש לנו רק יודע להגיב. 

פורסם
לפני 1 דקה, ch28566 כתב:

זה שיש לנו רק יודע להגיב. 

ממתי הוא יודע להגיב?

בעצם כן. כשיש קנה צמוד לרקה שלו.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

צודק, הסבר מורחב:

ישראל נמצאת במצב מאוד טוב, העולם מתעסק בסוריה והתחושה היא שאפשר להעביר מיליון וחצי עזתים לסוריה ואף אחד לא יתעניין.

מה שטוב פה זה שישראל מראה את היוזמה ולא ממתינה, משמידה נכסים ומראה למורדים שהיא מוכנה לקרב.

בהחלט מתעניינים.
כבר מדגישים בכל מקום (מ-Tass הרוסי עד כלי התקשורת המערביים) שישראל פלשה לסוריה ולא ברור אם זה זמני או קבוע.
דווקא ההשמדה של מפעל חל״כ של צבא אסאד ושל מחסני טק״ק לא זוכה לכיסוי (והיו מעל 100 מטרות שונות שהופצצו ביומיים האחרונים), כמובן.

פורסם

למה צריך את התאגיד שיהיה עצמאי וישדר לנו תוכן איכותי?

כי ככה יוצא פירסום אמיתי, לא מצונזר ובלי שום תיווך 

להלן נאום הבקשיש -> תעבירו לדקה 10:55

לפני 19 דקות, sperial כתב:

ממתי הוא יודע להגיב?

בעצם כן. כשיש קנה צמוד לרקה שלו.

אתה מתבלבל עם ברק פלולה, זה צריך שיכניסו אותו לפינה..

לפני 7 דקות, PinkDolphin כתב:

והיו מעל 100 מטרות שונות שהופצצו ביומיים האחרונים

נראה לי שעברנו כבר את ה200 מטרות אבל לא נריב על זה..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 12 דקות, DareDevil כתב:

שקרים מרומזים וגסים כאחת. באיראן לא פגענו באופן משמעותי (הפרוקסיז זה לא אותו דבר). לא היה תיכנון מוקדם שדילדול חיזבאללה ישפיע על משטר אסד.
והשקר הגס: ביבי באבו-אבוה מתחמק מהמשפט כבר 8 שנים. זה עורכי הדין שלו שביקשו דחיה אחרי דחיה למשך שנים.
היצור הזה בלתי כשיר לכהן בתפקיד ציבורי כלשהו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

טעות שלי היו סה"כ 31 דקות, כאן 11 קיצצו 10 דקות משום מה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צעד נכון מצד ה״ממשלה״:
דני דנון, השגריר לאו״ם, העביר הצהרה שמבהירה שהכניסה לאזור החיץ המפורז היא זמנית:
״ישראל העבירה מכתב למועצת הביטחון של האו"ם, שבו נכתב כי היא נקטה ב"צעדים מוגבלים וזמניים" במרחב החיץ בגבול עם סוריה כדי להתמודד עם האיומים באזור, במיוחד על תושבי רמת הגולן בשטחה. במכתב שהעביר שגריר ישראל באו"ם דני דנון, צוין כי "חשוב להדגיש, עם זאת, שישראל אינה מתערבת בסכסוך המתמשך בין הקבוצות החמושים בסוריה. הפעולות שלנו מתמקדות אך ורק בשמירה על ביטחוננו".״
(
מ-Ynet שמצטטים את רויטרס)

פורסם

אשכרה ישבתם לצפות בזה? 

יכולתי לכתוב סיכום תמציתי מראש.

החיים קצרים מדי...

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 9 שעות, PinkDolphin כתב:

באיראן לא פגענו באופן משמעותי (הפרוקסיז זה לא אותו דבר). לא היה תיכנון מוקדם שדילדול חיזבאללה ישפיע על משטר אסד.

העניין הוא שאת כל זה היה צריך לעשות לפני ששחטו כאן 1200 אזרחים וחיילים, לפני שחטפו 250 אזרחים וחיילים, לפני שחבל ארץ שלום פונה במהלך שעלה לנו מיליארדים רבים וזה עוד לפני המיליארדים שנדרשים לשיקום... כל זה לפני ראש ממשלה שלא אמר לאזרחים ולא פעם אחת שאנחנו בעצם בסכנה קיומית וטען "אני חושב שהם מגזימים" על כל אלו שהתריעו בפניו. 

• אהבתי 1
פורסם

כמו ששרקי צייץ.

7 חיילים נפלו אתמול. מעניין כמה חברי ממשלה יגיעו להפגין וכמה ללוויות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

הפכו את הסרטון לפרטי. די ברור למה -> בקשיש..

נדמה לי שזאת הייתה בדיחה.

בסוף כל העיתונאים מכל הערוצים קיבלו שתי שאלות.

אגב, אני חושב שהוא צריך לבוא להתראיין גם בערוצים 12,13,11, לא מסיבת עיתונאים, ראיון, לא משנה שלא נעים לו,שיגיד את מה שהוא רוצה להגיד ויתמודד עם השאלות שלהם.

• אהבתי 1
פורסם

מי? נתניהו? ואז איך יאמר ש 8 שנים לא נותנים לו לדבר?

כל הקרקס הזה עם השרים בבית משפט רק מראה לאן המדינה התדרדרה.

מה אני כאזרח צריך להבין אם מחר תובעים אותי בבית משפט? לא לקבל את התוצאות? באמת אני שואל. אם המוסדות האלה לא לגיטימיים אז הם לא לגיטימיים לכולם ולא רק לראש הממשלה.

בתי משפט ישפטו לפי הדעה הפוליטית? לפי העדה של הבן אדם? לפי רמת הקרבה לצלחת?

באמת לא מבינים שכאזרח זה גורם לריסוק האמון במוסדות המדינה כולל הכנסת והממשלה.

לאן רוצים להביא אותנו?

• אהבתי 4
  • תוכן חדש...